[ Dodano: Sob Paź 29, 2005 09:25 ]
A z resztą, mam tutaj dowód! Oto prawdziwe imię Garnet!

Moderator: Moderatorzy

ocoat pisze:Zajrzyj na free4web
 rozumiem ze sam to wszystko bys przygotowal :D
  rozumiem ze sam to wszystko bys przygotowal :Douch... ta mlodziez licelana dzisiaj tak samo wyglada jak ta gimnazjalna :D :Dcoat pisze:Już nie jestem młodzieżą gimnazjalną

Coat za duzo naopowiadal ^^ a za toast dziekujemIsia pisze:Oczywiście, że Garnet nie jest aniołkiem - jest piękną córką sławnego profesora T. Laughing
Wznieśmy kielich (_) wytrawnej krwi chłopięcej w toaście za Nią!

Boni pisze:Lubicie krokiety?

jak to ...prostacko..brzmi :DAbabeb pisze:Oto prawdziwe imię Garnet!

oczywiścieGarnet pisze:o rozumiem ze sam to wszystko bys przygotowal
 Alexandria dysponuje przecież świetnym zapleczem do przygotowywania takich potraw
 Alexandria dysponuje przecież świetnym zapleczem do przygotowywania takich potraw 
Ale Ty prawie nic nie jesz ... A samymi paluszkami i winem się nie najeszGarnet pisze:za duzo miesa tam:] poza tym nie cierpie ryb,powienes wiedziec o takich rzeczach..tak tak,wiem ze dla gosci..ale to w koncu moja imprezaXD

ja wcale nie myślę tak o studentach, to był tylko taki dżołkGarnet pisze:ouch... ta mlodziez licelana dzisiaj tak samo wyglada jak ta gimnazjalna
 ja nie poddaję się sterotypowemu mysleniu! :D:D
 ja nie poddaję się sterotypowemu mysleniu! :D:DCzyż nie? Nie ma to jak GarnekGarnet pisze:jak to ...prostacko..brzm
 ... ... ... <coat przestaje, bo wie, że to się źle skończy>
 ... ... ... <coat przestaje, bo wie, że to się źle skończy>  
 tak, tak ... to był mój pomysł na zespół. Niestety, nie udało mi się przekonać ich do gitary ze szpinaku i harfy z pomidora :DGarnet pisze:http://wiadomosci.onet.pl/3140,8,0,pokaz.html Coat jestes wsrod nich?
Ale ja znalazłam !Ale Ty prawie nic nie jesz ... A samymi paluszkami i winem się nie najesz Laughing
szukałem wszędzie ...
 Będziesz wyrzucał natrętnych gości sprzed domu
 Będziesz wyrzucał natrętnych gości sprzed domu     
I soczyści spamerzy. ZEŻREĆ SPAMERÓW!Isia pisze:I asfodele w kryształowym wazonie.
 Jak dotąd nie jadłem, ale założę się że smakują jak kurczak.
 Jak dotąd nie jadłem, ale założę się że smakują jak kurczak. 

Dobrze gada! Dać jej, dać jej!Sephiria pisze:Po przedstudiowaniu kroniki i dopisaniu ostatnich wydarzeń nasuwa się wniosek, że garnet nie jest aniołkiem. Otóż od dzisiaj Garnie będzie znana jako Garnek, the Buczący Wampyrek
Jestem genialna :D Obrazek

Sephiria pisze:Garnie będzie znana jako Garnek, the Buczący Wampyrek
Boni pisze:Jak tam Garnet sprawuje się nowy komplet świątecznych garnków?

taaa....Sephiria pisze:Garnet w kuchni.... lol