FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
West

Post autor: West »

Mam problem ,Jak skasować CHOCOBO kturego mam w boksach bo mam 2 wonderfulle 1 mam na "A" I mam jakieś 2 gorsze myślałem rze to są te co są przy ROCKET TOWN ale jak ja ide nimi na wyścigi CHOCOBO to ten muj CHOCOBO ma SPED ze 20-40 cos miedzy tym.
Awatar użytkownika
Zeratul
Kupo!
Kupo!

Post autor: Zeratul »

U Choco Billy'ego wybierasz opcję Releasing Chocobos (może to było release, nie pamiętam, ale to tylko szczegół).
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
West

Mugł by ktoś puścić SCREENA gdzie sie znajduje ten CHOCOBOS, GREAT z ROCKET TOWN .

Oczywiście SCREEN ze śladam CHOCOBOSA z tymi śladami gdzie go MOŻNA SPOTKAĆ (Niech bendzie włonczona MAPKA Ta mała na DOLE PO PRAWEJ) :)
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Może źle zrozumiałeś poradnik - te ślady nie muszą być bardzo blisko Rocket Town, tylko w okolicach. Wystarczy trochę poszukać, mapa nie jest taka wielka.
West

PLIS DAJCIE TEGO SCREENA BO TAM JEST PEŁNO ŚLADÓW O TO CHODZI PLIS PLIS

:)
Awatar użytkownika
Zeratul
Kupo!
Kupo!

Obrazek
Skywalker

Post autor: Skywalker »

Ja mam taki problem otóż udało mi się zrobić Cocobo górskiego, terz chce zrobić rzcznego ale nie wiem czy z stych samych rodziców mogą być dwa rodzaje chocobo? Proszę o odpowiedż:)
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Mogą być
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Gość

Post autor: Gość »

Dzięki:) A właśnie nie zmniejsz się przypadkiem szansa na uzyskanie drugiego rodzaju bo jak robiłem górskiego to mi wyszedł za 2 razem a rzecznego prubuję już 10 i nic?:(
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

To czasami po prostu kwestia szczęścia :) Chyba nie ma żadnej reguły.
Awatar użytkownika
Zeratul
Kupo!
Kupo!

Wydaje mi się, że to też zależy od klasy rodziców. U mnie wyhodowanie chocobosa rzecznego wymagało niższej klasy rodziców niż wyhodowanie chocobosa górskiego.
Skywalker

Post autor: Skywalker »

Hmmm Ale tak to bym przynajmniej chociaż raz wychodował Chocobosa górskiego :( a tu lipa już będzie ze 30 raz:(
Awatar użytkownika
Zeratul
Kupo!
Kupo!

Moje chocobosy pochodziły z Mideel (oczywiście z wyjątkiem wonderfula) i nie miałem z nimi większych problemów.
JAGA

Post autor: JAGA »

Siemanko , w opisie w Krypcie jest napisane ,że COUNTER można oprócz NC zdobyć na Chocobo w GS.Sprzedałem niebieskiego countera przez przypadek i mam same master, potrzebuję jednak ich więcej do eksperymentu.Wygrywam countery w GS, ale cały czas są to counter attac (różowe), pogrzebałem w literaturze i pisemkach, tam też jest napisane COUNTER, gdy jadę chocobo też jest counter ale gdy wygram to już ATTACK. Chodzi mi o niebieski, czy są tam oba?
dory

Post autor: dory »

Po pierwsze materie te mozesz znales w northen cavern.
Po drugie NIEBIESKA sie nazywa "counter", ktora podczepiasz do materii command.
A FIOLETOWA nazywa sie "counter attack" ta za to kontratakuje zwyklym ciosem.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”