FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

1. Wyłącz Capsa
2. Kup oryginalne FFVII, wtedy błędu nie będzie :P
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Każdy skrakowany program (czy gra) ma błędy. Jedne są bardziej a inne mniej lub niezauważalne.Także jeżeli coś ściągasz/ kupujesz na rynku to o błędy pytaj sprzedawcy.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Gość

Post autor: Gość »

Liczylem na bardziej zadowalajacom odpowiedz a pozaty to co to jest caps????
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Caps Lock. Przycisk na klawiaturze poniżej Tabulatora (Tab) i powyżej lewego Shift.
Liczylem na bardziej zadowalajacom odpowiedz
Ja bym zaczął liczyć na mgra od Polskiego. A tak poza tym... okradając bank od razu liczysz na niski wymiar kary?

[glow=cyan]Kup orginał[/glow] - zadowalające? Jak masz lewą grę to nie pomoże Ci ani producent, ani dystrybutor ani tym bardziej my tutaj. Przeczytaj mój poprzedni topic. On wszystko wyjaśnia. Tak się kończy ingerencja w świat cyferek.

[ Dodano: Czw 06 Paź, 2005 ]
Takie info dla tych co będą chcieli być cwańsi niż Pomoc Techniczna:

[glow=red]Jeżeli twierdzisz, że masz orginalną gre a rzeczywistość jest zgoła odmienna, to nawet się nie fatyguj pytać o błędy. Nasze odpowiedzi mogą zrobić więcej szkody niż pożytku.[/glow]
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
GRAB

Post autor: GRAB »

przeczytalem gdzies, ze mozna zdobyc MYSTILE , normalka, ale 3 . szukam i nic czy to moze ma cos wspolnego z gosciem spiacym w jaskini MYTHRIL ? przypuszczm tak , bo w NORTERN wyslalem cala druzyne w prawo i TIFA dala mi mythril a item znalazlo sie mystile????help
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

3 mystile jest w nothern crater. Masz tam sztuczkę z rozsyłaniem postaci w różnych kierunkach w pewnym momencie. Po jakimś czasie drużyna spotyka się ponownie, i wtedy każda osoba która ruszyła ścieżką inną niż Cloud da mu jakiś przedmiot. Własnie w tej chwili masz szansę na otrzymanie 3 zbroji Mystile. Nie wiem natomiast którą ścieżką najlepiej puścić swą drużynę i jakie są dokładnie szanse na otrzymanie tego przedmiotu. Czytałem o tym jedynie w gazecie, i mnie osobiście się nie poszczęściło.

Wcale bym się nie zdziwił gdyby była to ściema, choć jednak brzmi całkiem przekonująco, a sam temat poruszany był w dziale "korespondencja" i wlekł się przez kilka numerów. Zdaje się zatem że to jest możliwe.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Gość

Post autor: Gość »

dzięki, ale teraz właśnie mówisz o 2 MYSTILE, kombinowałem, całą drużyne puściłem w lewo i szczęscie - dostałem mega all materia a drugi sam sobie wziąłem- tak, to jest trik , ale w prawo jak idą to ptrzedmioty które dadzą juz drugi raz nie weźmiesz, skrzynki są puste
Michał

Żabi las

Post autor: Michał »

Siemka. Nie wiecie może jak dojść do Żabiego lasu. Bardzo często w FF7 spotykam sie z tą nazwą i nigdy nie wiem jak tam dojść. Na początku myślałem, że to chodzi o ten las co sie wchodzi przez Bobe Vilage do Forgoten city? Pls o pomoc
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Michał pisze:Na początku myślałem, że to chodzi o ten las co sie wchodzi przez Bobe Vilage do Forgoten city?
Nie. Ten las za Bone Village to Sleeping Forest, a Ancient Forest to taka zielona "wysepka" na górze blisko Cosmo Canyon. By się tam dostać potrzebujesz górskiego (zielonego) albo lepszego Chocobo.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
GRAB

Czy gość w sklepie z bronią w WALL MARKET sprzedaje coś jeszcze oprócz Sneak Glove, bo cały czas odpowiada - come again.?
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Ababeb pisze:zdobyciu złotego chocobo.
Wrong - górski lub wyższy, ewentualnie właśnie pokonać Ultimate Weapon wtedy kawałek góry się stopi i do lasu będzie można dostać się na piechote.
Gość pisze:Czy gość w sklepie z bronią w WALL MARKET sprzedaje coś jeszcze oprócz Sneak Glove, bo cały czas odpowiada - come again.?
Nie wiem. Jeśli kupiłeś tą Sneak Glove to wpadnij do niego później i zobacz, czy ci coś nowego zaoferuje.
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Michał

Acha. Dzięki. A nie da się tam Highwindem polecieć????
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Nie.
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
GRAB

DA się tam dojść, ale po pokonaniu ULTIMA WAEPON przy COSMO CANYON
Michał

Acha. Dzięki za pomoc. I jeszcze jedno pytanko. Jak można sie uzdrowić mając na sobie reflect ring?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”