Telewizja, czyli pranie mózgu.
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Fakt ...w tv niema wiekszych debilów niż tych dwóch kolesi.W pewnym momęcie zrobiło mi się ich żal - no wariatkowo za darmo ,a oni są narażenia na niebezpieczeństwa (i jeszcze podatki muszą płacić).Ivy pisze:I dwóch dennych prowadzących, udających niemniej dennego Konja -_- Żarty typu "mam różową spinkę i mówię wysokim głosem" i filmy, na których pijani ludzie przewracają się na weselu Laughing Normalnie ubaw po pachy nGo Go Yubari pisze: Ostatnio trafiłam na nowe "Śmiechu Warte"
A i zarabiają za te małpie wygłupy. Ten program bije rekordy głupoty - mam wrażenie, że widownię albo trzymają pod pistoletem, albo bardzo dużo im płacą356Warlock pisze:(i jeszcze podatki muszą płacić).

I jak tu długo wysiedzieć przy włączonym telewizorze puszczającym takie kolejne chały -_- Niedługo wyprodukują kolejną *świetną* telenowelę polską ze słowem "miłość" w nazwie...

- Go Go Yubari
- Ifrit
Garnet pisze:swoja droga to tak smao wygladaja ci z maratonu usmiechu -_-Ivy pisze: I dwóch dennych prowadzących
i ten kaczy blond na glowie Laughing

Zgadza się ...aporops tego pierwszego gdzies ostatnio w TV widziałem hasło - RYSIO Z KALNU NA PREZYDENTA :DGo Go Yubari pisze:Hehehe. "Klan 2: Klątwa Lubiczów" XDDDD
Albo "M jak Morderstwo: kto zabił Hankę" XDDDD
Chyba raczej pod bronią ,przynajmniej ja tak soądze i tylko pod tym warunkiem bym się śmiał... mam swój honor i za żadną kasę nie śmiał bym się z tego co oni gadają...Faris pisze: A i zarabiają za te małpie wygłupy. Ten program bije rekordy głupoty - mam wrażenie, że widownię albo trzymają pod pistoletem, albo bardzo dużo im płacą Laughing
DOŚĆ,DOŚĆ,DOŚĆ!!!Polska tv to przedewszystkim seriale ... Polskie pseudo gwiazdy zdobywają sławę i status gwiazd za gre w serialuFaris pisze: I jak tu długo wysiedzieć przy włączonym telewizorze puszczającym takie kolejne chały -_- Niedługo wyprodukują kolejną *świetną* telenowelę polską ze słowem "miłość" w nazwie... Rolling Eyes

Zaliczyłam potężnego ROTFLA, kiedy nawinął mi się ostatnio jakiś odcinek Klanu i moja ulubienica Grażynka, ze swoim Rysiem omawiali zgubny wpływ pism młodzieżowych na dzieci _^_ Kiedy padło słowo "seks", czy "antykoncepcja", to brzmiały jak najcięższe przestępstwo, czy zboczenie. Serial zrobił się tak do bólu dydaktyczny i niesie ze sobą tak pozytywne przesłanie, że powinni go puszczać w paśmie edukacyjnym , albo zamiast dobranocki
Zastosowanie miałby również jako środek wymiotny, o ile zwiększono by częstotliwość występowania Paschalskiej i Trojanowskiej 

- Go Go Yubari
- Ifrit
Widziałam -_- (dokładniej: słyszałam - bo tv mam w innym pokoju). Matko przenajswiętsza. Niech się ta cała Bozenka (czy jak tej młodej na imie) puści i zajdzie w ciążę. Od razu liczba widzów by się potroiła -_-' Ten serial sux.Ivy pisze:Zaliczyłam potężnego ROTFLA, kiedy nawinął mi się ostatnio jakiś odcinek Klanu i moja ulubienica Grażynka, ze swoim Rysiem omawiali zgubny wpływ pism młodzieżowych na dzieci _^_
Btw. ostatnio sobie włączyłam "M jak Mostowiak" (to lepsze niz Miłośc -_-'). Ktoś kogos zdradził i się pozbierać nie mogli. Ojejku, ale się przytym ckliwych tekstów nagadali -_- Dialogiści sux.
Ależ, ależ... ja tam fanką "M jak Miłość" jestem wielką, i wypraszam sobie takie uwagi.
Nie, serio. Pooglądajcie sobie tak przez dwa lata -- to wsysa.
Wprawdzie mogę się spokojnie obyć bez śledzenia każdego kolejnego odcinka (i tak śledzę
), ale perypetie poszczególnych bohaterów autentycznie wzbudzają we mnie ciekawość i jakieś emocje, nawet jeśli najcześciej jest to śmiech. XDD
Btw, wczorajszy odcinek skończył się sceną Kamil/Magda, na którą czekałam od roku, więc nawet dziś jestem cała happy. :D
To smutne, wiem.
Ale już niżej się nie stoczę, innych telenowel nie oglądam. 
Btw, to jasne, że w serialach, które kocha "cała" Polska, przemyca się treści prorodzinne, etc.

Btw, wczorajszy odcinek skończył się sceną Kamil/Magda, na którą czekałam od roku, więc nawet dziś jestem cała happy. :D
To smutne, wiem.

Btw, to jasne, że w serialach, które kocha "cała" Polska, przemyca się treści prorodzinne, etc.

Lucrecia pisze:Ależ, ależ... ja tam fanką "M jak Miłość" jestem wielką, i wypraszam sobie takie uwagi. Laughing Nie, serio. Pooglądajcie sobie tak przez dwa lata -- to wsysa. Laughing Wprawdzie mogę się spokojnie obyć bez śledzenia każdego kolejnego odcinka (i tak śledzę), ale perypetie poszczególnych bohaterów autentycznie wzbudzają we mnie ciekawość i jakieś emocje, nawet jeśli najcześciej jest to śmiech. XDD
Btw, wczorajszy odcinek skończył się sceną Kamil/Magda, na którą czekałam od roku, więc nawet dziś jestem cała happy. n
To smutne, wiem. Laughing Ale już niżej się nie stoczę, innych telenowel nie oglądam. Laughing

Zostało ci jeszcze tylko ślinienie się do portretu Seymour GayusaLucrecia pisze:Ale już niżej się nie stoczę, innych telenowel nie oglądam.

Raczej propaganda zgodna z wolą ojca Rydzyka -_-. Ja wole chociaż jakiś dobry kryminał, ewentualnie z pogranicza kryminału i powieści detektywistcznej a la CSI: NY lub SCI: Miami.Lucrecia pisze:Btw, to jasne, że w serialach, które kocha "cała" Polska, przemyca się treści prorodzinne, etc.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Całkiem fajny kryminał niedawno widziałem i o dziwo polskiej produkcji. Leci w niedziele wieczorkiem (21:20 zdaje się). Szkoda tylko że w gazecie przy tytule jest duża "3", co świadczy zapewne o 3 edycji + 30+ odcinków już minąłem.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Ja może coś dodam z innej beczki, otóż TV to same kanty. Jednym z kantów jest oczywiście abonament. Płaci się abonament za wakacje, podczas których nie ma nic do oglądania, gdyż wszystko jest powtarzane. A kaske trzeba płacić, zachęcają frajerków no i oczywiście se kieszenie zapychają... taa... i ich argument: "Nie mamy nowych programów bo ludzie abonamentu nie płacą" Ta, jasne... Z resztą i tak telewizora nie oglądam, jedynie rano jak jem sniadanie i wieczorem wiadomości, które notabene nie traktuję serio. A najlepszy ubaw to jest wieczorami, jak Żydzi szerzą swoją propagandę. Do prawdy, w takiej sytuacji nie trzeba walczyć na bliskim wschodzie. Młodzi i mądrzy siup za granicę, młodzi i głupi (z racji reformy szkolnictwa) siup do kartofli, starzy i mądrzy, starzy i głupi... Wiadomo. Doprawdy serce mi się kraja...
glamorous vamp