Ale lepiej twierdzić, że się jest brzydkim, to przynajmniej jak inni to potwierdzą nie będzie tak niezręcznieFaris pisze:Fajna fotka. Nie ma to jak fałszywa skromnośc - nie uda Ci się nam wmówic, że jestes brzydka![]()

Moderator: Moderatorzy
Hmm..kogosmi przypominasz Erelen,jak bym juz cie kiedys gdzieś widział,a może to uderzajace podobnienstwo do kogoś.WhateverErelen_Galakar pisze:Zgadnijcie, który to ja
On tylko p...... takie farmazony :DJCP pisze:? nie czaję oco ci chodzi
Widoczki sympatyczne że tak powiemCoco pisze:to ja,moi rodzice,kuzyn i kolega moich rodzicow z zona...
(mysle ze wiadomo ktora to ja )
zdjecie z wakacji we wloszech...to nie koszalin
Fakt aż ciężko uwierzyć że to koszlin ...TomajS pisze:Widoczki sympatyczne że tak powiem Very HappyCoco napisał/a:
to ja,moi rodzice,kuzyn i kolega moich rodzicow z zona...
(mysle ze wiadomo ktora to ja )
zdjecie z wakacji we wloszech...to nie koszalin
Ma rację.Tylko pie**** takie farmazonyTomajS pisze:On tylko p...... takie farmazony n n n
Vincent? Hmm... Chyba przez ten szalik :D356Warlock pisze:Luna onośnie zdjęcia wyglądasz na nim troche jak Vincent Valentine...Ale nie musisz kasować zdjęcia - po co ??? Przecież jest dobre!!!(P.S. wogóle jak coś twój avek faktyxcznie sie różni od ciebie) :D
...fakt to przez szalik :D ... a jedyne co sobie możesz zarzucić(ale to kwestja gustu i mojego prywatnego zdania) to jedynie że nie jestes gotkąLuna pisze:Vincent? Hmm... Chyba przez ten szalik n
Ok, nie będę kasować linka. Ale ja się naprawdę sama sobie nie podobam... Na każdym zdjęciu wychodzę źle Confused
^^Dobrze to ujołeś :D ... Luna on ma rację ... A pozatym kobieta ma wielkie prawo mówienia o sobie ładna i śliczna ... Jak czasem tak powiesz dobrze zrobisz - wierz mi nie wyjdziesz na narcyzkę ...Zeratul pisze:Hłe, hłe. To się nazywa okres dojrzewania. Wtedy zawsze człowiek przyczepia się pedantycznie do własnego wyglądu. Ale to przechodzi.
O_o Przetrzyj monitor, bo pewnie dawno tego nie robiłeśDante pisze:Coś ci tam z nosa wystaje n
Raczej kiepskiego aparatu z lipną lampą błyskowąDante pisze:heh bardziej demonstracja nocnego oświetlenia w krajowych miastach n
A pomyśleć, że na tej fotce siedzę w moim pokoju przed komputerem :DLuna pisze:Twarz wyłaniająca się z mrocznych piekielnych odchłani... Twisted Evil