Najlepiej ubrane postacie w serii

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Boni pisze:
Myr pisze:Quistis
:*
Fajna jest. I strój też. Z resztą ja zawsze miałem słabość do starszych pań :oops:
No Boni, widzę że lubimy tą samą postać żeńską. :)
Myr pisze:Red XIII ^^
Errrr... kto by chciał być ubrany jak Red? :P
Myr pisze:Selphie tez ujdzie w tlumie
NIENAWIDZĘ JEJ! Nie dość że zachowuje się jak kretynka, to jeszcze się ubiera jak jakaś nieletnia nimfomanka. ;P
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Myr pisze:jesli idzie o stroje to miedzy 9 a poprzednimi czesciami jest wg. mnie spora przepasc.
E tam, będę bronić FFIX, stroje mi sie podobają - na przykładzie Beatrix ;)
Myr pisze:Laguna
Laguna miał dość wiele strojów.. jeśli chdzi o ten najbardziej popularny, podczas walki, to dla mnie nie ma w nim nic nadzwyczajnego ;)
Myr pisze:Za to bardzo nie podoba mi sie stroj Quistis
Niezły jest - ma dobrze dobrane kolory. Pasuje do kobiety z klasą... No i jeszcze ten bicz :lol:

Ja tam lubię Selphie. Może nie aż tak jak Quisty, Lu czy Garnet, ale można ją znieść. A że zachowuje sie czasem *dziwnie*... :wink: A strój - jak dla dzieciaka XD
Myr

Post autor: Myr »

Laguny chodzi mi o ten m. in. z Winhill, nie galbadiana ;P.
Co do Quistis najlepsze jest to, ze duzo ludzi uwaza ją za starszą, a tymczasem ona tylko rok starsza jest od reszty ekipy ;P. A jej stroj mi nie przypasil pewnie dlatego, ze ogolnie za Quistis nie przepadam ;). Selphie akurat ma lepszy stroj niz charakter :D. Co do Reda to Sephiria dawno temu sie wypowiadala na ten temat. Przeciez tu nie chodzi o to ktory bym najchetniej zalozyl, chodzi o ogolny image, ladne futerko, tatuaze i w ogole ;D
Aaroth Venilion

Post autor: Aaroth Venilion »

FFVII - Cloud, Vincent (moj ulubieciec:P)
FFIX - nie wiem sam jakos nie przepadam za "dziewiatka" moze Garnet
FFX - Auron, Tidus i Jecht (jako czlowiek) ewentualnie Braska tez fajny
FFX-2 - napewno Yuna i Rikku :) fajna tez Yuna w stroju BlackMage`a
i juz podoba mi sie Ashe z XII
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Aaroth Venilion pisze:FFVII - Cloud, Vincent
Ja bym jeszcze Sephirotha dorzucił. Strój ma świetny, a włosy... tylko Kuja może mu we włosach dorównać :]
Aaroth Venilion pisze:nie wiem sam jakos nie przepadam za "dziewiatka" moze Garnet
Akurat strój Garnet nie był jakiś wyszukany :] Garland miał fajną zbroję... No i oczywiście Kuja świetnie wygląda XD
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Maximo222

Post autor: Maximo222 »

Wg mnie:
FF7-Tifa i Cloud
FF8-Rinoa, Squall & Seifer
Pozdro

EDIT by GoGo: A może jakieś argumenty? -_-'
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

jezeli cloud ma opancerzona pizame (jak to duzo osob okresla :D ), to nie ma szans...wg mnie kuja ma opancerzona bielizne :D :D :D :D :D
(i nie obrazcie sie na mnie...)
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Coco pisze:wg mnie kuja ma opancerzona bielizne
Faris mnie za to zabije, ale na to mówi się

Kod: Zaznacz cały

pas cnoty. XDDDDD
Maximo222 pisze:Seifer
Przynajmniej jest fajnie ubrany. Jego poszarpany płaszcz całkiem całkiem wygląda...
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
I am Vincent
Kupo!
Kupo!

Post autor: I am Vincent »

Ababeb pisze:
Maximo222 pisze:Seifer
Przynajmniej jest fajnie ubrany. Jego poszarpany płaszcz całkiem całkiem wygląda...
Ale dopiero od 3 płytki, wcześniej jest czystszy niż na reklamach Arielu:D

W FF8 najlepiej ubraną postacią jest Ifrit, opaski są modne:D
Basista szuka kapeli, może to właśnie Buźka będzie ze mną grał!!!
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

I am Vincent pisze:W FF8 najlepiej ubraną postacią jest Ifrit, opaski są modne:D
no,na pewno ma wiecej ciuchow od shivy :D :D :D
FiFi

Post autor: FiFi »

Dla mnie Rikku, Yuna, Tidus, Lulu no i oczywiście Kuja :D

ARGUMENTY NA LITOŚĆ BOSKĄ !
JCP

Post autor: JCP »

Lulu! ...ta jej 'paskowa' kiecka rządzi
a tak pozatym to Rinoa i Squall z FF8 ma fajne wdzianka .. z FF7 podoba mi się strój Yuffie, Vincenta i płaszczyk Sephirotha ... z FF9 lubię ubranie Eiko i Kuji :D .. FF10 jak już mówiłam Lulu .. a pozatum Yuna Auron i Seymour mają fajne ciuchy ... (Tidus ewentualnie też .. ale jego ubranie mnie trochę wkóża bo go nie umiem narysować ;p )
Myr

No ja moge wreszcie sie wyrazic o Kuji, rzeczywiscie niezle ubrany, poza tymi bikini gadkami to ma swietny design :P. Ten strój Eiko to jest porypany xD
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Myr pisze:Ten strój Eiko to jest porypany xD
O tak! Zgodze sie z Tobą ;) Mi się wogóle nie podoba - jest brzydki :P Tak samo jak strój Quiny....z fartuchem po świecie chodzić -_-
Wogóle mało było stroi w FF9 które mi się podobały... (nie powiem nic o Kuji bo mnie jeszcze ktoś zabije :D) Vivi, Freya i Beatrix. Vivi - no stroje Black Mage'a rządzą ;) Freya - wyróżniała sie na tle innych, fajny płaszczyk. Beatrix - no ładny strój, a co!
Myr

Beatrix - no ładny strój, a co!
zgadzam sie, beatrix w ogole prezentuje sie sexy :D. Do Quiny stroj pasuje bo to w ogole postac komiczna ^^. A Vivi to moja ulubiona postac wiec grzechem bylo by nie wymienic jego kultowego stroju ;).
P.S widac, ze moderatorzy dzialaja, w tym wypadku to dobrze :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”