To samo pomyslalemelfXD

W sumie to nie az tak zle wedlug mnie Shion wyglada, jak rebeliantka

Moderator: Moderatorzy
Kod: Zaznacz cały
Mary Magdalene. A teraz wroc(mowie pewnie tylko do Garnet i tak ;)) Na poczatek traileru i zobacz jaki stroj nosi Yehoshua
u mnei jzu sama wielkosc to omgGokulo pisze:Nastepny wywolujacy omgwtf
nie wiem ^^ ale kawalek mi sie spdobal,pewno bedzie to motyw przewodni czy cus..ech..tylko je chce takie wokale jak z 1-jednak wole robote mitsudy z 1Gokulo pisze:Muza - kopnijcie mnie jak to nie Yuki - juz odczuwam kawal odbrej roboty ^^
^^ jednak saga bedzie miala powiazania z xeno wiekszeGokulo pisze:dostalem dreszczy !!!
jeszcze bardziej lubie kosmosGokulo pisze:A to otworzyc dopiero po obejrzeniu trailera!!!!
XDDGokulo pisze:mowie pewnie tylko do Garnet i tak
czyli niunia wrocil :*Gokulo pisze:Garnet przyjzyj sie dokladnie gornej czesci glowy white testamenta jak sciaga maske ;D
Shion: chaos, why are you here, all alone?
chaos: You are standing in a turbulent current - her destruction...
Wilhelm: It's begun... the time of sin...
Shion: Leiutenant, why are you.. you died!? How could?!
Virgil: Life and death? You should have worried about that fourteen months ago...
Red: Now, show me the sparkle of your life one more time.
White: The eternal moment is here. Surrounding the anonymous limbo is the answer to the riddle of humanity's wisdom
miala wyjsc w specjlanej edycji na jesien,pozyjemy zobaczymyBoni pisze:a coś się np. dzieje z Xenosaga 2 w Europie?
pisalam juz zebys cos z nim zrobil? :] <pisalam:]>Boni pisze:Chcę zobaczyć trailerka ale mój filuterny komputer prawi mi żarciki.
100% pewnosci to nawet podczas szeptaia na ucho nie mam :DBoni pisze:Xenosagę 2 wydadzą bez żadnego ale
jak to OWA? chyba juz gdzies w okolicach wiosny krazyly takie infaOneWingedAngel pisze:Narazie niema informacji na ten temat.
Cherenkov tez mial zawroty glowy, a potem jak wiemy zamienil sie w "to cos" Gnosisowate
kontakt z gnosis...i predzej czy pozneij musialy byc jakies konsekwencje...pewno jak co do czego kosy ja uratuje,poswiecajac wlasne zycie....sama wolalabym zdecydowanie inny scenariusz...
Gokulo pisze:We all know who's that
kevin? jesli tak,to tak myslalam^^