Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Wakizashi

Post autor: Wakizashi »

Eiko pisze:I jeszcze reklama Mentos XD A szczególnie ten śpiew ptaków w tle
Taak, ta też mi podpadła...
Albo ta, co jakiś dziadek ugryźć miliona nie może, bo zębów nie ma(chodzi o rogale 7days czy jakoś tak...) :)
Mooshie

Post autor: Mooshie »

Mentos...the Freshmaker 8)
Reklama Orange też jest fajna...ma w sobie to coś....poza tym , uwielbiem wschody słońca :D
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

A czy wiecie że 1.30 zł to sugerowana cena 5 listków gumy Orbit?! :roll:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Ale przecież wszyscy już wiedzą, że 1.30zł to zugerowana cena pięciów listków gumy orbit :P
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Zeratul
Kupo!
Kupo!

Post autor: Zeratul »

Koledzy! Mamy nowe wspaniałe reklamy PlusGSM z Mumio!
http://reklamy.plusgsm.pl/mixplustv.html
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

A czy ktoś widział reklame napojów Zbyszko :lol: "Pomarańczowa rozkosz!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Ja widziałam XD Takie to badziewne z lekka :lol:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

E tam, wiecie jaka jest najbardziej badziewna reklama w telewizji? Kobieta przy porodzie, mąż siedzi przy niej. A ona myśli... "Jak on może wytrzymać bez tych papierosów?!", facet bierze jakąś tabletkę i od razu zadowolony. Wtedy pojawia się logo Nikoreta. -_-' Żenada jakich mało.

Co do grosza, początkowo był nawet fajny, ale obecnie już tylko wnerwia.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
wewa
Kupo!
Kupo!

Post autor: wewa »

Mooshie pisze:Reklama Orange też jest fajna...ma w sobie to coś....poza tym , uwielbiem wschody słońca
moze i fajna ale ile mozna... :roll:
lubie reklame monitorów sharp czy jak im tam.... "otwórz oczy".... wkazdym razie nie dobija glupotą...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Fajna jest reklama Johnny 11 palców :lol: Heh, w szkole na mnie też tak zaczęli mówić. Oj XD
glamorous vamp
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

A co powicie o reklamie Okocima? Tylko dla orłów... :lol:

Gdy widziałem ją po raz pierwszy to przed oczami stanął mi znajomy jeszcze z czasów liceum. Po wypiciu piwa zachowywał się podobnie jak struś z reklamy :D Tzn. miał czkawke a nie chował głowe w piasek ;)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Podoba mi się reklama Orbitków ^^ Jaką to uśmiech ważną rolę odgrywa :D
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Eiko pisze:Podoba mi się reklama Orbitków ^^ Jaką to uśmiech ważną rolę odgrywa n
Jeśli mówisz o prekrasnyjej Brunhildzie, to właśnie miałam napisać, że mi się strasznie nie podoba :D Ale to już może moja antypatia do takich facetów- za mało zniewieściały XD
O dziwo- reklamy Plusa się jeszcze nie zepsuły- może i nie wzbudzają już takiego śmiechu, jak kiedyś, ale nadal na wysokim poziomie. Zerżnęli z nich nawet przy robieniu spotu margaryny (Manuel, czy cuś :P)
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Czy ktoś (w domysle z panów) może mi posmarować kanapkę... tak teraz? :lol:
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Kanapek Ci się zachciało za kwadrans druga w nocy? :lol:

...Generalnie chciałam napisać, że rzadko zabieram głos w tym wątku, bo reklamy wpadają mi jednym uchem, a wypadają drugim. I z reguły podczas przerwy na reklamę ruszam tyłek z kanapy celem udania się do jakiegoś innego pomieszczenia. :]

Anyway, najgorsza rzecz, jaką ostatnio udało mi się ostatnio zobaczyć, to niewątpliwie "pomarańczowa rozkosz". >_< Pomysł może nie za ambitny, ale mniejsza z tym, tu chodzi o wykonanie. >_<
Spot MediaMarkt z pułapką w portfelu też mnie nie oczarował, bo jakoś nie widzę związku między tą 'dowcipną scenką' - ha. ha. ha. - a reklamowanym produktem.

Priekrasnaja Brunhilda może być (chłoptaś jest w sumie milusi :lol:), ale zastanawia mnie jedno: młodzian gada po rusku, a jego wybranka nosi germańskie imię... komuś chyba pomieszały się bajki, ale mniejsza o to... mam takie skrzywienie zawodowe, żeby przejmować się podobnymi detalami.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”