Vis a vis - wasze (foto)mordki
Moderator: Moderatorzy
- Markfrompoland
- Cactuar
Zdawało mi sie że juz mówiłem który to ja.pho3n1x pisze:TomajS a który to ty, bo jakoś nie kojarzę.
DokładnieZ tego co pamiętam to TomajS byłby tym w okularach.

No to małe przypomnienieFaris pisze:A ja w ogóle nie pamiętam zdjęcia TomajSa

Udana jak wszystkie inne :DFaris pisze:(co za impreza)
No np. miFaris pisze:zresztą - komu zależy

Ładne oczy masz...komu je dzis dasz :D
FF XII W trakcie katowania
Mi zależy...Faris pisze:A ja w ogóle nie pamiętam zdjęcia TomajsaTyle fotek się przewinęło
(co za impreza)
A teraz coś z zupełnie innej beczki:
[url=http://img338.imageshack.us/img338/825/farimini4mh.th.jpg]Obrazek[/URL]
Oto moje....oczy!. Zamierzałam dać całe zdjęcie, ale nie wiem, czy teraz, zresztą - komu zależy

Dziękuję za komentarze
Zdjęcie robione w pomieszczeniu o czerwonych ścianach, dlatego takie barwy - nawet włosy wyszły rude 

Niebieskie, w środku takie... żółte (?)pho3n1x pisze:Jaki to jest kolor oczu, bo coś kiepsko widać.

Jestem samolubnaTomajS pisze:Ładne oczy masz...komu je dzis dasz n

no commentMaester pisze:Mi zależy... n

A mi nie zależy
I tak widziałam trochę... więcej Faris
Może zaniedługo dam jakiś swoje... Jak znajdę jeszcze jakieś, którego nie dawałam
[ Dodano: Wto 13 Wrz, 2005 20:17 ]
- na trzy czte i ry niech każdy powie marmelada 

[ Dodano: Wto 13 Wrz, 2005 20:17 ]

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
wyzej jest rzadki okaz mianowicie Ja ;p.
Kota znalazlem, rasowy? Dobrze wiedziec :D, slyszalem, ze ma cos z brytyjczyka, ale to chyba nie jest 100% rasowiec, cholera wie - znalazlem go miesiac temu wiec jeszcze oficjalnego imienia nie ma, jakies propozycje? :D.
Eiko- to byla ironia chyba z jego strony, 'chyba' wiec nie bijcie
Kota znalazlem, rasowy? Dobrze wiedziec :D, slyszalem, ze ma cos z brytyjczyka, ale to chyba nie jest 100% rasowiec, cholera wie - znalazlem go miesiac temu wiec jeszcze oficjalnego imienia nie ma, jakies propozycje? :D.
Eiko- to byla ironia chyba z jego strony, 'chyba' wiec nie bijcie