grunt to dobre nastawienie na poczatku tzn ide na film familijny wiec nie bedzie tu Nightmare Before ChristmasLucrecia pisze:Klimat niby fajny, jak zwykle groteskowy, ale wolałabym coś mroczniejszego, a nie zieloną trawkę i rzeczkę kakao na dzień dobry.

nastawilam sie na film familijny i pod takim katem mi sie podobal
buahahaLucrecia pisze:Umpa-lumpasy to już może w ogóle bez komentarza pozostawię

swoja informacje mam stad http://charlie.i.fabryka.czekolady.film ... ,id=104541Lucrecia pisze:Ponoć on się na Majkelu Dż. wzorował, nie na Mansonie.Nieważne, liczy się efekt.
![]()
buuu..zobaczylabym...Lucrecia pisze:Już chyba większe wrażenie zrobiła na mnie poprzednia ekranizacja 'Charliego'.
:] dali mleczna Nestle :D-pewno dlatego ze w katowickim Heliosie reklamy nestle zawsze poakzuja na poczatku seansow, pewno sponsorLucrecia pisze:No i kurde, czekolady w warszawskim multipleksie nie dawali.
ale jednak po przyjsciu do domu musialam zobaczyc inne kino aby nie meic za slodkie sny potem :D
nie chcesz zebym cie pokroil na kawaleczki,czyli tego ccheszBoni pisze:Burak burak burak burak burak. Nie znoszę go. Grrrrr. :]]]]]

lolGarnet co to za biała substancja na początku filmu? Czy to..........eeeeeeeee......lol no wiesz -_-'

o takThe Sorrow pisze:jak na przykład pokazanie pod koniec filmu "postury" mentora Ichiiego.

/btw widzicie jakie granie w tekkena jest szkodliweXD/