Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

:] A jednak mnie rozgryzłaś, ale pewno trwoga część ogarnęła i bali się zajrzeć :D
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

ja tam nie wiem ale ja juz po samym 'cell' sie zorientowalam :]

back to topic ;)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

A co jeśli:

Kod: Zaznacz cały

Cloud nie zabił Sepha? Walka odbywa się w lifestreamie więc można rzec, że cielesna powłoka Sepha została w nothern crater aż pewnego dnia black materia, którą Cloud włożył do kokonu podtrzymującego białowłosego przywróciła mu zycie po RAZ PIERWSZY. Seph zginął w górach mt nibel i jedyne co z niego zostało to ciało od pasa w góre. W grze nie widać najmniejszych przejawów życia w Sephirocie... Czytam tu o jakimś wielokrotnym wskrzeszaniu i was nie rozumiem :)
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Kod: Zaznacz cały

seph nie umrze dopoki nie zostana calkowicie zniszcone komorki jenovy...ech lepiej dalej nie pisze,bo jzu troche za duzo sie naczytalam o.O :]
i jego slowa na koniec"I will Never Be Just a Memory"..mam nadzieje ze w DC rozwiaza sprawe do konca....
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

A ja już wszystko wiem :P No dobra nie wszystko, ale tak z 90% :D
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

i co sie tak cieszysz? ja chce tylko zeby:
1.ac bylo w kinach (wiem ze niemozliwe :( )
2.wyszla limitowana edycja z polskimi napisami
3.acha, i jeszcze zeby to wszystko wyszlo tez w dziurze zwanej koszalinem, bo z regoly wszystko dzieje sie w warszawie albo wroclawiu :sad:
expl0ti0n

Post autor: expl0ti0n »

No, to kto już widział film? jakie macie wrazenia? ;] Dla mnie koniec jakiś taki jest... Ale ogólnie spędziłem miło czas :D

Na Forum nie rozmawiamy o piractwie.
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Co ty chrzanisz :? Nawet nie chce wiedzieć skąd to wytrzasnąłeś...

V.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

A ja niestety wiem. Wczoraj grałam w Diablo 1 na Battle.necie i nie dało się nie zauważyć na kanale (Diablo POL-1)osobnika o ksywce Freak [PKPL] (a.k.a SpelCast[PKPL]). Ów zachęcał wszystkich na kanale do odwiedzenia jego strony, gdzie zamieścił zripowaną wersję filmu. Tak tak, niestety piraci już mają film.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Na ls-ie w FFXI trwa mania ściągania tego filmu. :/
expl0ti0n

No niestety mają :roll: i to xvid`a...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Krakers pisze:- A co u Squalla?!
:?: :grin:
Krakers pisze:Jeśli ktoś się zastanawiał czy wartko go kupić i zobaczy wersję piracką - na pewno kupi oryginał.
Po tylu misiącach oczekiwania warto skusić się na oryginał, zamiast ciągnąć z netu i oglądać w byle jakiej jakości, Kto jak kto, ale fan serii nie może przejść obojętnie obok AC, a co za tym idzie -kupić oryginał i w pełni docenić wszelkie aspekty filmu. Teraz, kiedy z pierwszych recenzji wynika, że film się udał, jakoś lepiej się oczekuje na wydanie :P
Bardzo bym jednak prosiła o niezamieszczasnie żadnych spoilerów - boję się, że zaraz pojawi się tu jakiś zapaleniec, któremu zachce się opowiadać fabułę :twisted:
Czy już wiadomo coś o werjach językowych, jakie trafią do Europy? Od jakiegoś czasu dałam sobie spokój z czytaniem newsów o AC i jestem w tym temacie niezorientowana :]
expl0ti0n

Ja sie wolałem upewnic czy rzeczywiscie taki fajny ;] wystarczy, że kieeedys kupilem juz jeden film FF i jakoś mnie nie zachwycił ;] Po obejrzeniu wciąż mi sie fajnie czeka na orginał :D
Bardzo bym jednak prosiła o niezamieszczasnie żadnych spoilerów - boję się, że zaraz pojawi się tu jakiś zapaleniec, któremu zachce się opowiadać fabułę
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

expl0ti0n pisze:wystarczy, że kieeedys kupilem juz jeden film FF i jakoś mnie nie zachwycił ;]
A niby jaki jest sens w porównywaniu TSW z AC? Film na podstawie FF7 z miejsca cenię sobie wyżej, niż fajerwerki graficzne opatrzone jedynie logiem FF (niezasłużonym zresztą)

Kupię w ciemno - oby cena nie była dla przeciętnego Polaka druzgocąca :lol: Bo nie chce mi się zbierać, chcę kupić od razu XD
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Oby nie tylko Twoje :/ Zresztą Ci co chcą czekac (jak ja i Ivy) do wydania DVD najlepiej niech nie zagladają do tego tematu :/ Krak, pilnuj, zeby spoilery oznaczano.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”