FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ascalon
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: Ascalon »

Dobra taki problem miałem wszystkie limity Aeris no i czwarty w plecaku i za cholerę nie mogłem jej go nauczyć. Za mały level czy co?
Jesteśmy otoczeni? Wspaniale ! Możemy atakować we wszystkich kierunkach!
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Wnoisek: nie miałeś wszystkich limitów :]
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Gość

Post autor: Gość »

Cóż pytanie jest proste, choć wydaje mi się nieco głupie (Jak można przegapić coś tych rozmiarów?!): Gdzie jest dokładniej / jak dostać się do Ruby Weapon? Jestem na CD 3, kilka razy przeszukałem cały kontynent i nic. Z góry dzięki.
Gość

Ehm... czyżbym miał jakiegoś buga? Jeśli w okolicy Corel jest coś czerwonego to chyba nie ma nawet piksela... albo ja zupełnie oślepłem. Z opisu rozumiałem, że chodzi o ten rejon, więc najpierw go sprawdziłem, dopiero gdy nic nie znalazłem zacząłem szukać dalej. Ultimę pokonałem jeszcze na CD 2... ale to była dziwna walka. Opis Krypty mówi o mnóstwie pojedynków (6?) a ja zniszczyłem go w 3. Dziwne. A może występują jakieś różnice między wersjami (gram w wersję Psx)? Darujcie jeśli piszę kompletne bzdury, ale kończą mi się pomysły :sad: .
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Buhahaha to jeszcze Ultimy nie pokonałeś. Pewnie gdzieś sobie lata.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
ThiefFantasy

Post autor: ThiefFantasy »

Witam ja mam juz problem na poczatku :!: wiec gdze jest w Don Corneo APTEKA :?: :?:
Gość

Krzysiek2099 pisze:Buhahaha to jeszcze Ultimy nie pokonałeś. Pewnie gdzieś sobie lata.
Ha, ha, ha. Bardzo śmieszne. Pokonałem. Walczyłem z nim w Mideel, Northern Cave i zniszczyłem nad Cosmo Canyon. Na koniec rzucił Shadow Flare, dostałem expa i Ap, a i jeszcze Ultimę dla Clouda. Ach, zapomniałbym że eksplodował otwierjąc przejście do Żabiego Lasu... i NIE lata już nigdzie... ale to przecież nie znaczy, że go pokonałem, prawda? Czy ktoś ma jakieś sugestie co do mojego problemu?
Gość

Chyba staję się uciążliwy, ale muszę się upewnić czy czegoś nie pokręciłem. Chodzi o ten rejon, prawda?
Obrazek[/URL][/img]
Oczywiście screen nie pokazuje całości, ale mógłbym przysiąc, że nic tam nie ma.
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Miałem kiedyś ten sam problem, Ruby mi się nie pojawił po pokananiu Ultimy i żeby z nim walczyć musiałem przechodzić całego finala od początku
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Post autor: gilgamesh »

Gość pisze:Ha, ha, ha. Bardzo śmieszne. Pokonałem. Walczyłem z nim w Mideel, Northern Cave i zniszczyłem nad Cosmo Canyon. Na koniec rzucił Shadow Flare, dostałem expa i Ap, a i jeszcze Ultimę dla Clouda. Ach, zapomniałbym że eksplodował otwierjąc przejście do Żabiego Lasu... i NIE lata już nigdzie... ale to przecież nie znaczy, że go pokonałem, prawda? Czy ktoś ma jakieś sugestie co do mojego problemu?
Tez gran w FF7 na Psx i u mnie Ruby pojawil sie dopiero po pokonaniu Ultimy i Emeralda. Jak pokonalem sama Ultime wciaz tam go nie bylo.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

gilgamesh pisze:u mnie Ruby pojawil sie dopiero po pokonaniu Ultimy i Emeralda
Bzdura- przeciez Ruby'ego można pokonac jeszcze przed Emeraldem, a pojawia się on po pokonaniu Ultimy. Jeśli go tam nie ma, to oznacza, że trzeba się jeszcze udać do Ancient Forest - takie informacje znalazłam w necie. powodzenia ;)
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Ivy pisze:Bzdura- przeciez Ruby'ego można pokonac jeszcze przed Emeraldem, a pojawia się on po pokonaniu Ultimy. Jeśli go tam nie ma, to oznacza, że trzeba się jeszcze udać do Ancient Forest - takie informacje znalazłam w necie. powodzenia ;)
Jeżeli mnie pamięć nie myli o też wykonałem jakiegoś questa czy lekko fabułe podciągnąłem po Ultimie. Dopiero wtedy pojawił mi się Ruby.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

???? to dziwne...
mi ruby pojawil sie od poczatku 3 CD, nie mialam problemow chocobosami,a Ultime pokonalam w 2 walki (tak, jestem pewna)...
to u kazdego ta gra dziala inaczej czy jak???
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ivy pisze:Bzdura- przeciez Ruby'ego można pokonac jeszcze przed Emeraldem,
Not true Ivy, ostatnio jak szłam FF 7, pisząc strategie na Weapony, to dla zabawy najpierw obiłam Emeralda i dopiero potem Ruby'ego - było równie łatwo jak na odwrót.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Post autor: gilgamesh »

Ivy pisze:Bzdura- przeciez Ruby'ego można pokonac jeszcze przed Emeraldem, a pojawia się on po pokonaniu Ultimy. Jeśli go tam nie ma, to oznacza, że trzeba się jeszcze udać do Ancient Forest - takie informacje znalazłam w necie.
Oj chyba nie prawda bo toz po pokonaniu Emeralda udalem sie na pustynie zeby sprawdzic czy jest tam Ruby- i byl. Bez zadnego wluczenia sie po innych lokacjach.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”