FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Gość

Post autor: Gość »

Ej ten patent ma wade czasem pojawia sie np tylko 1 napis i tidius nie odbija pilki i tak a czasem pojawiaja sie tlyko 2 napisy [dobrze wciskam na 100%] czasem pojawiaja sie 2 napisy naraz
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Post autor: gilgamesh »

Wyprobuj moja taktyke tzn naciskaj wszystko :lol: .
Gość

Post autor: Gość »

dzieki udalo sie, moze ktos mnie jeszcze oswiecic w jaki sposob [ na jakiej zasadzie] w blitzballu postacie zdobywaja skile? np tidius ma 1 wolny + 2 zawodnikow ma nawet po 3 wolne a inne psotacie juz nauczyly sie roznych podan itp a juz gram jakis czas wiec to mnie lekko zaniepokaja ze ejszcze 1 postac np nie ma kazdnego specjalnego ataku/podania
Harris

Post autor: Harris »

Poprzez technike techcopy - kopiujesz doslownie atak wroga kiedy ten go wykonuje - oznaczasz postacie przed meczem w "mark". Zdobywasz je jako nagrode na turniejach. Czasem niektorzy zawodnicy maja juz jakies umiejetnosci ulatwiajace mecz...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Jak się pojawia napis "Techcopy" trzeba wcisnąć "X". Postać nie nauczy się umiejętności, jeżeli ma niższy level niż osoba, od której się uczy.
zergadis0

Post autor: zergadis0 »

Chce wykonac questa z Celestial Mirror. Jestem po walce z Yunalesca. Kiedy poprzednim razem bylem w Calm Lands skorzystalem z mozliwosci wypozyczenia Chocobo. Teraz kiedy chce go wziac nikogo nie ma w tym miejscu wktórym poprzednio do dostalem. Gdzie on jest?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Gość pisze:Chce wykonac questa z Celestial Mirror.
To idź do Remiem Temple. Tam musisz wygrac wyścig Chocobo.

A chocobosy są przy klifie na zachód, przy wejściu na CL z Macalanii oraz w pobliżu Save sfery (sklepu).
zergadis0

Sa, ale nie moge na nich jezdzic. Kiedy podchodze i wciskam X te tylko kwicza i nic nie robia. Jak na nie wsiasc?
zergadis0

Gdzie ona jest?
zergadis0

Ok. jestem w Remiem Temple ale nie moge wziasc udzialu w wyscigu. Podchodze do Chocobo a ten tylko kwiczy i nic nie robi. Czy ma z tym cos wspulnego to ze w Key Items mam jedno puste miejsce miedzy Jupiter Crest, a Mercury Crest? Skak moge to wziasc?
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Musisz pogadać z trenerką nie z chocobem, przecież ci to wyżej powiedzieli :roll: A co do itemu, to nie pamiętam co jest między Jupiter Crest a Mercury Crest, ale to napewno nie ma nic wspólnego z chocobem.
zergadis0

W Calm Lands juz dorwalem Chocobo, ale w Remiem Temple nic nie moge zrobic. I tam sie pytam co robic, bo zadnej trenerki tam nie ma.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Oh, źle przeczytałem, w Ramien Temple są dwa chocoby. Jeden po lewej stronie, a drugi po prawej. Jeśli z jednym nie idzie to pogadaj z drugim (chyba z tym po prawej).
zergadis0

Pogadalem z obydwoma i na zadnym sie nie da.
dzuljet

Post autor: dzuljet »

lezy tam tez sfera... przejrzyj ja - moze od tego to zalezy... :?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”