FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Izrail pisze:Go Go, pomyliło ci się. Za złapanie wszystkich stworów z Mt. Gagazet otrzymujemy Blossom Crown, a nie Mars Sigil :]
E tam, bywa ;) Tak czy inaczej trzeba złapać wszystkie z każdej lokacji, więc ;)

Izrail pisze:Sigil dostajemy za odblokowanie 10 specjalnych potworów :]
Jak wyżej ;)

Dodam, że łapanie potworów to szybka sprawa. Te, co sprawiały na początku trudności, Yuna zabija jednym walnięciem z kija ;) Jak juz OWA pisał. Najlepiej łapać tak, jak się podróżowało, czyli od Besaid po Zanarkand. Wtedy łatwiej idzie. Radzę tylko uważać na Dark Aeony, a zwłaszcza w Besaid, na Mushroom Rock Road i Thunder Plains.
Gość

Post autor: Gość »

Wiecie co jestem w drodze do zdobicia ostniego elementu do broni tidiusa i chce sie podzelic moimi wnioskami z wyscigu. To ejst jakis pop** wyjscig przegralem tylko dlatego ze ok 50 mm [ na okranie monitora] przed meta ptak postanowil sie pojawic 2gim razem przegralem bo gdy stalem "oszlolomiony" 2gi ptak mnie dobil kurdde wyscig wysciwiem ale za rpace w takich trudnych warunkach powini dodawac jeszcze jedna czesc do broni ;|||||
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Post autor: gilgamesh »

Ech jak ja gralem w wyscigu to czas 0.00 zdobylem przypadkowo tzn. nie wiedzialem ze nagroda bedzie taka fajna. Gralem zdla zabicia czasu i wynik jakos sam sie nasunal. Kwestia szczescia.
Marbec

Post autor: Marbec »

gilgamesh pisze:Ech jak ja gralem w wyscigu to czas 0.00 zdobylem przypadkowo tzn. nie wiedzialem ze nagroda bedzie taka fajna. Gralem zdla zabicia czasu i wynik jakos sam sie nasunal. Kwestia szczescia.
Ja jak grałem, to wiedziałem, o co chodzi, a nagrodę zdobyłem szybko - za jakimś szóstym razem 8) Podobnie inne Celestiale - Lulu za pierwszym podejściem, Rikku za pierwszym, tylko z tymi ^%&$# motylami się z godzinę męczyłem...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

a) Gość, tu się nie narzeka, tu się zadaje pytania.
b) Koniec OT.
Therazel

Post autor: Therazel »

Pytanko jak moge dostac sie do sekretnych lokacji bo bylem tylko w Omega Ruins i wtych z opisu:P Ale jak dostac sie do Besaid falls i innych?? :?:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Therazel pisze:Pytanko jak moge dostac sie do sekretnych lokacji bo bylem tylko w Omega Ruins i wtych z opisu:P Ale jak dostac sie do Besaid falls i innych??
Baaj Temple: x-15 y-58
Omega Ruins: x-70 y-38
Sanubia Sands: x-14 y-43
Besaid Falls: x-29 y-74
Mi’ihen Ruins: x-33 y-56

Hasła.
GODHAND
MURASAME
VICTORIOUS
Therazel

Dziekii wielkie!!!
Co mozemy tam dostać??
I cztałem też o jakis battle cos tam?? równiez jakas lokacja?? :twisted:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Therazel pisze:Co mozemy tam dostać??
Idź tam, to sam zobaczysz -_- Dzizas Krajst.

Therazel pisze:I cztałem też o jakis battle cos tam?? równiez jakas lokacja??
24 lata i taki leń patentowany? Weź człowieku rusz mózgownicą czasem, co? -_-'

O Monster Arenę Ci zapewnie chodziło.

http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php masz tu cały dział o FFX i na litość boską, sprawdź czy o czymś nie napisaliśmy, zanim spytasz -_-'
Therazel

własnie nie o MA tak sobie kiedys czytałem i wyczytałem :D
a co do rzeczy ktore tam sa to nie specjalnie sie ciesze skoro mam celestiale:P
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Therazel pisze:a co do rzeczy ktore tam sa to nie specjalnie sie ciesze skoro mam celestiale:P
Pisz po polsku. Nie możesz mieć Celestali, jeżeli nie weźwiesz przedmiotów z ukrytych lokacji. Chyba, ze masz niektóre Celestale...whatever.

Nie odpisuj, jeżeli nie masz konkretnego zapytania.
dzuljet

Post autor: dzuljet »

chodzi zapewne o Battle Site

x= 39.676
y= 57.985

:x wystarczy poszukac pare stron wczezniej :x
Gość

Post autor: Gość »

Moze ktos lopatologicznie napisac w jakim momencie i co trzeba wcisnac aby zdbyc Jecht Shoot? bo ja juz kombinuje 2gi miesiac i tego pojac nie moge z gory dziekuje
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Nie przejmuj się wciskaniem kombinacji, to bez sensu. Oto patent: Napis pojawia się u dołu -> wciskasz strzałkę w dół oraz X. U góry? Górna strzałka i "X". Jak po środku to sam "X". ;)

Edit by TomajS Czyli metoda na Breserkera,wciskasz wszystko co popadnie :D
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Post autor: gilgamesh »

Ja ciagle byle co przyciskalem i go zdobylem :D . O malo pada nie zepsulem ;) .
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”