Vis a vis - wasze (foto)mordki
Moderator: Moderatorzy
Zaliczyłam rotfla jak udawałyśmy Yunę z FFX-2 i to nagrywałyśmyLucrecia pisze:Ooo, widzę, że niezła impra była. :]

Bije od nas aura <zła> :DLucrecia pisze:Dostrzegam też pewne rodzinne podobieństwo.
[ Dodano: Sob 03 Wrz, 2005 ]
Jeszcze niezupełnie :D Zastanawiam się, czy wrzucić jeszcze jedno zdjęcie...wyraźne, ale jakie klimatyczne :DErelen_Galakar pisze:No nareszcie wiem jak Faris wygląda
Nareszcie udało mi się rozkodować w mózgu obraz Faris!
Strzeż się!
[ Dodano: Sob Wrz 03, 2005 23:13 ]

Chyba spróbuję ci shakować kompa, zachęciłaś mnie.Faris pisze:Zaliczyłam rotfla jak udawałyśmy Yunę z FFX-2 i tonagrywałyśmy

[ Dodano: Sob Wrz 03, 2005 23:13 ]
Ten dzieciaczek po prawej?Erelen_Galakar pisze:Zgadnijcie która osoba z tego zdjęcia to ja

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
I teraz strzelamy, który to Erelen 
A tu mam jeszcze jedno - to nie to zdjęcie,o którym wspominałam wyżej, ale też świetne
W tle ściany pokoju mojej siostry
I nie sugerujcie się datą na zdjęciach
Koleżanka źle cyfry wpisała :D
A tutaj
macie mojego torta - rozbestwiłam się, konczę na dzisiaj XDD

A tu mam jeszcze jedno - to nie to zdjęcie,o którym wspominałam wyżej, ale też świetne

I nie sugerujcie się datą na zdjęciach

A tutaj
macie mojego torta - rozbestwiłam się, konczę na dzisiaj XDD
Erelen_Galakar pisze:Faris jaki ty masz kolor włosów w końcu
Toż to jakiś fenomen! Torcik widze z galaretką i truskaweczkami (specjalność mojej mamyFaris pisze:Po prostu mam ciemny blond -nie widać, bo na kazdym zdjęciu mam zawsze inny kolor

Erelen to na pewno ten po lewej!!! Toż to widać! Szkoda, że nie mam skaneraErelen_Galakar pisze:Zgadnijcie która osoba z tego zdjęcia to ja

Ładne zdjątka dziś przybyły :D