Co obecnie szkoli się w polskich szkołach...

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Ja mam sporo przyjezdnych - cieszę się, że nie ma samych znajomych, bo miałam takich *fajnych*(powiedzmy grzecznie XD), że szkoda gadać :P
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Dobra, Izrail tutaj widzę pewny siebie w nowym środowisku ;p
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Heh....moja klasa jest cul ;) Kolega (nie z mojej klasy) wysłał eSa do brata kumpla z klasy, że potrącił mnie rower i mam 2 żebra złamane... no i że leże w szpitalu. Oczywiście wiedziałem o tym SMSie, koleś (ten brat kumpla) nawet do mnie pisał co i jak ale mi się odpisywać nie chciało... Dzisiaj przychodze do szkoły, a tu każda osoba z klasy z osobna pyta się czy mi nic nie jest :D Potem nikt mi nie wierzył, że mi się nic nie stało i się ze mnie śmiali, że mnie rower potrącił :P Kiedyś był taki film : "Plotka". Chyba sobie obejrze :D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

fajnie ;]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Ech....ja najpierw musze sie dowiedzieć co studiuję bo nie wiem....Trzy lata liceum tak szybko zleciały....że nie zdązyłem zrobić planów na przyszłość... :?
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

lol, ja to teraz sam nie wiem co mam robić. :grin: Ale mam kilka interesujących koncepcji a problem ogranicza się do faktu że nie wiem co ostatecznie wybrać. :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Wiem jedno - natura chojnie obdarzyła płeć piękną z rocznika '89 :D :D :D Nie mogłem się napatrzeć :D Ale o czym ja tu..... :oops:

Kolejna zabawna historia: Zaczyna się WF. Ja & my friend wchodzimy do szatni, a za nami wchodzi jakaś idiotka z 3 klasy (czyli mój rocznik). Mówi do nas: "ej! ta szatnia jest już zajęta". My z kumplem olewamy ją, ona na to: "ja jestem z trzeciej klasy wy z pierwszej, a więc macie wyjść" No to my zaliczamy rotfl'a :D Ona już wkurzona: "bo wyciągne zapałki i będziecie mieżyć szatnie" :): Po tekstach: "ty słyszałeś? jesteś z pierwszej klasy", "nie ona to mówiła do ciebie" zrezygnowana wyszła :D

Poza tym zaliczyłem rotfl'a bez "L" (czyt. upadłem specjalnie na ziemie i lezałem nieruchomo, ale śię nie śmiałem...) na lekcji polskiego gdy dowiedziałem się, że było jeszcze mnóstwo biletów na KoRna i do tego........ jak to powiedział jeden idiota: "były TYLKO 20 zł taniej.................................."

Pomyśleć, że kiedyś tak nie lubiałem szkoły.... ;)
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Jaco pisze:natura chojnie obdarzyła płeć piękną z rocznika '89
Klasa nie obfituje <przez Erelena >_< > ale ogólnie to też o tym wiem :] 89 rox XD
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

A ja mam jeszcze miecha wakacji :D
Pomyśleć, że kiedyś tak nie lubiałem szkoły....
Mocne słowa jak na drugi dzień po rozpoczęciu roku szkolnego. Pogadamy 2 miechy przed maturą ^^
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Dokłądnie jeszcze miesiąc :] ... miało być jeszcze jakieś 6 miesięcy ale mnie przenieśłi na wczesniejszy semestr :( .. a tak chciałem nic nie robić przez tak długi okres i być usprawiedliwiony w 100% :D
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Mnie by pewno stary zagonił do jakiejś roboty znając świat i jego prawa :roll: :D
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Boni, pracowałbyś zapewne w firmie zajmującej się wymyślaniem solniczko-pieprzniczek z dekoderem fal Alfa :]
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Ja sam już znalazłem sobie zajęcie na ten czas bo stwierdziłem żę siedząc przez pół roku i nic nie robiąc zanudze się na śmierć, pozatym chciałem kupić sobie ps`a 2 za to co uda mi się uzbierać .. ale jeszcze nic do końca nie jest stracone bo możliwe że uda mi się pogodzić jedno z drugim ... chociaż pewnie znając siebie nie będzie mi się chciało :P
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

A więc na moim profilu (zarządzanie informacją) robimy różne ciekawe rzeczy:
w 1 klasie były to tępe prace w Wordzie, Accesie, Exelu
w 2 klasie była obróbka zdjęć i filmu i dźwięku
a dziś się dowiedziałem, że w tym roku będziemy robić stronki WWW :)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Hm, zarządzanie inf. to że tak powiem lekki profil chyba :> Heh, jak ja chcę swoją technologię inf. :D A teraz jakieś ce plusy srusy i paskale.... :roll:
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”