Advent Children
Moderator: Moderatorzy
http://www.the-magicbox.com/game121203f.shtml 4 nowe screny
fajne okularki :D...i ten gosciu..fajna ma bron...a w tle za nim-cloud?
fajne okularki :D...i ten gosciu..fajna ma bron...a w tle za nim-cloud?
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
lekka odrobina sceptycyzmu nie zaszkodzi.....Czytałem wcześniejsze wpisy.... jest coś co mnie dziwi ..... te wszystkie takie jakieś dziwne wnioski... nie ważne....a jeśli chodzi o filmik czy jak to tam nazwać to dla mnie ten siedzący gościu na wózku inwalidzkim z pokrowcem na głowie (może nie chciał rozstać się z łózkiem) tak jakoś wygląda do całej reszty wręcz śmiesznie . No bo tu przed chwilą wspomnienia fizoloficzne , potem latające niebieskie promienie zła i zniszczenia nienawiści ,a tu zaraz jakiś ....dziwoląg .... a może on jest trędowaty?? I nie miał bandaży??
glamorous vamp
po tych screenach nie wiem jak wy ale ja zaczynam miec przeczucie ze film choc oparty na grze bedzie mial niewiele z nia wspolnego ... te postacie ... nie byly w ff7 kto wie czy wogole kogos z gry zobaczymy tam (oprocz Cloouda rzeczjasna), czy te screeny na bank pochodza z tego filmu ? Jesli tak, to boje sie, ze bedzie lipa tak jak FF : TSW a tego bym nie chcial, podbnie zreszta jak wszyscy... nieh sobie psuja inne czesci ale niech nie podkopuja opinii ff7, jak maja zamiar robic gowno w stylu FF :TSW to niech od razu dadza sobie spokoj z filmowymi produkcjami bo z grami notabene idzie im zajebiscie (oprocz ff8)
Dokładnie - widze, że niczego sie nie nauczyłeś kontrat, a twoje obietnice poszły w las. Miałeś zagrać do końca w FF 8 - nie zagrałeś, miałeś się z takimni opiniami wstrzymać, aż do zapoznania się z całą fabułą - też nic tego nie wyszło.
FF TSW to wcale nie jest zły film - jest po prostu inny, dokładnie tak samo jak każdy Final Fantasy, względem innych części, ale jak w każdym FF była ukryta głęboka myśl i większość typowych elementów serii FF. Nie wiem na co tu narzekać.
A co do Advent Children - po samych screenach nie ma co sądzić, nie ma co się uprzedzać przed startem filmu, który notabane do obejrzenia w Europie będzie najwcześniej w 3. kwartale 2004-ego roku.
FF TSW to wcale nie jest zły film - jest po prostu inny, dokładnie tak samo jak każdy Final Fantasy, względem innych części, ale jak w każdym FF była ukryta głęboka myśl i większość typowych elementów serii FF. Nie wiem na co tu narzekać.
A co do Advent Children - po samych screenach nie ma co sądzić, nie ma co się uprzedzać przed startem filmu, który notabane do obejrzenia w Europie będzie najwcześniej w 3. kwartale 2004-ego roku.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
no tak bo na koniec filmu tak dokladnie nie pamietam ta gosciuwa i ten gosciu to musieli cos tam znalezc i jak to znalezli ( chyba duchy ) i na koniec filmu byl taki wybuch a po tym wybuchy byl pokazony orzel a w starcrafcie tesh jest cos takiego wchodza do takiego budynku i musza znalezc krysztal xel nagi i tam tesh jest wybuch aki smieszny i wszystko dead