FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

tydus pisze:A można go jescze zdobyć czyli wrocić się do lasu i go zabrać z tamtąd czy droga będzie zablokowana
O jakim lesie mówisz? On się znajduje w jaskini :D
tydus

Post autor: tydus »

Dobra dobra mówiłem że grać nie umiem to można sie wrócić czy nie??Mam jescze sejva znajazłem gdzie jestem przed walką z DEFENDER X czy jescze moge go odzyskać??
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

tydus pisze:Mam jescze sejva znajazłem gdzie jestem przed walką z DEFENDER X czy jescze moge go odzyskać??
Tak - zdobywa się go właśnie po tej walce. Tylko pamiętaj,że musisz mieć około 300 tys gil, żeby w ogóle zgodził się na współpracę (cena zawyżona, wszystko zależy od tego, co ospowiesz i jak się targujesz )
Ostatnio zmieniony śr 31 sie, 2005 19:20 przez Ivy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Od czego masz stronę Krypty? Od podcierania zadka? :evil: :evil: :evil:
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=9 I nie odpowiadać na głupie pytania. Niech się wysilą. :evil: :evil: :evil:
tfarug

Post autor: tfarug »

moze mi ktos cos wytlumaczyc,nie cofajcie mnie od razu do stronki bo juz sprawdzalem :p na MA mam juz wszystkie bossy i wszystkie rozwalilem a Nemesisa jak nie bylo tak nie ma :/
dzuljet

Post autor: dzuljet »

a zapytam ... czy zlapales wszystkie potworki po 10 :?: mozesz sobie miec wszystkich boss'ów odplokowanych i pokonanych ale jesli nie zlapales wszystkiego po 10 to lipa z nemezisem - nie pokaze sie :D
tfarug

Post autor: tfarug »

hehe to czemu nikt mi tego wczesniej nie powiedzial :P ale dzieki :]
dzuljet

Post autor: dzuljet »

ten temat byl juz poruszany i to calkiem niedawno - czasem trzeba troszke poszukac :wink: patrz strona 60 , poza tym dopiero po 10-tej zlapanej sztuce z danego gatunq iks pojawia sie w gornej czesci ekranu informacja ze juz wyczerpales limit iksów :D

powodzenia :D
Ishias

Post autor: Ishias »

Oj męczące i czasochłonne jest te łapanie potworów. ale dla upartego nic trudnego :P
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Jedna rada co do łapania potworów.

ŁAPCIE WSZYSTKO CI SIE RUSZA.
LECICIE NA BESAID :arrow: ŁAPIECIE WSZYSTKO :arrow: ŁAPIECIE WSZYSTKO ITD. :!:
Po co wam stworki z 2lv. MA jak nie jestesćie wstanie ich pokonac ( tak przypuszczam :roll: ).

To tyle dobrych rad. OVER
FF XII W trakcie katowania
wojtas

Post autor: wojtas »

Zdobyłem "Sun Crest", a nie moge aktywować statuetki w Baaja Temple, która reprezentuje Zanarkand... Może Sun Crest to nie jest ten skarb? Ale jakoś tam innego nie widze...

Btw. Jak był temat to sry, ale nie moglem nigdzie znalesc...
wojtas

Post autor: wojtas »

Ok, thx!

Jeszcze tylko pytanko, co to jest ten Sun Crest? Bo jakoś nie mam nigdzie tego... znaczy nie moge znaleść w Inv.
Gość

Post autor: Gość »

Mars Sigil < moze mi ktos napsiac co msuze dokladnie zrobic by to zdobyc? bo w tym opisie troche to zagmatwane jak dla kgoos kto 1 raz w to gra
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Gość pisze:Mars Sigil < moze mi ktos napsiac co msuze dokladnie zrobic by to zdobyc? bo w tym opisie troche to zagmatwane jak dla kgoos kto 1 raz w to gra
Wszystkie potwory z Mt. Gagazet.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Go Go, pomyliło ci się. Za złapanie wszystkich stworów z Mt. Gagazet otrzymujemy Blossom Crown, a nie Mars Sigil :]

Sigil dostajemy za odblokowanie 10 specjalnych potworów :]
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”