Nie wiem w jaki sposob te 2 systemy moga sie wydac podobne ^^:
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
W sumie w KH wrogowie zwykle wyskakiwali z nikad jak sie do pewnego miejsca dochodzilo A komendy mimo, ze sie wybiera do nie odrazu sa wypelniane, wiec niestety nie jest to taki action jak KH ^^;
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Od kiedy FF9 jest na PC btw? I NES to nie to samo co SNES -.- Faris got it right...
Ciekawi mnie czy main boss będzie takim luzerem jak Shuyin i YuYevon, a może SE powróci do Real Bossów w stylu Sephciaka, Ultimecii czy Kuji...ah, oby.
Sephciak byl half-real wedlug mnie. Mimo, ze pierwsze walki byly prawdziwe, tak potem i tak dodali tego "must win"
Go Go Yubari pisze:a może SE powróci do Real Bossów w stylu Sephciaka, Ultimecii czy Kuji.
Też mam nadzieję - byle nie był jakimś bezplciowym władcą wszechświata w czarnej pelerynie - ktoś z wdziękiem - kobieta też moze być I moze jakieś zaskoczenie?
Jeszcze nic nie zostałe ujawnione na ten temat...a to przecież jeden z najważniejszych elementów ff
Niom, fajnie by było. Ale już coś temu źle wróży. Barsch zdradza i zabija króla, niby jest tym złym etc. a na 100% będzie tak, że to król był w zmowie z kimś, i ten nieznajomy wpływał na króla, więc barsch poświęcił jego życie i tak oto zostanie uniewiniony. Są to moje przypuszczenia, ale ja po prostu wiem że to tak będzie
[ Dodano: Pon 29 Sie, 2005 ]
ps. u mnie dopiero jest zła składnia i sens ;p
Apropo tego Final Bossa... oby to nie byl taki Yu Yevon z 10 (ja bym go bosem nie nazwal , gdyby nie to ,że jest na końcu), a i Jecht był równie prosty . najlepiej by w ostatniej lokacji było minimum 5 bosów a potem 3 Finały jak w 8 czy moze 7.