Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

B4-Hunter

Post autor: B4-Hunter »

Faris pisze:Z ff9, powiadasz? Kuja! Kuja! Kuja! (co prawda jego to raczej do villainów, ale bohaterem FFIX jest :D )
No tak Kuja oraz final boss to było coś :). Przy czym na początku myślałem że Kuja to kobieta :P. Ale tyko pod koniec CD 1 w ostatnim VMF. No ale muzyka przy walce z nim to jest to :D.

No ale co do postaci to znam jedną universalną :P... CID :D.
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Hmm coś mi się wydaje, że każdemu się tak zdawało - przed przejściem FF9 (a to całkiem niedawno było) nawet nie wiedziałam jak się nazywa i mniej więcej wygląda Kuja :lol: Więc kompletnie nie miałam pojęcia, czy to baba czy facet :D

A postacie z FF7 nie porwały mnie AŻ tak bardzo jak niektóre z FF8 czy FF9 - może drobne wyjątki, lecz nadal... Według mnie w następnych czesciach sa bardziej rozbudowane, ale to tylko moja opinia ;)
Paine

Post autor: Paine »

Ja oddałam głos na Coulda,ale lubie jeszcze Tife.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

znowu to z kuja...no..:]
< a widzieliscie gdzies u niego piersi? o.O :]>

Faris pisze:Według mnie w następnych czesciach sa bardziej rozbudowane, ale to tylko moja opinia n
jak kto uwaza,dla mnie cloud jest 100 razy bardziej 'rozbudowany' niz maruda squall....:)

zreszta jakby nie patrzec zaden bohater glowny mnie nie 'porwal'...
juz wole Yuriego z SH;]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Garnet pisze:dla mnie cloud jest 100 razy bardziej 'rozbudowany' niz maruda squall....n
Zaraz przygotuję transparent "głosujcie na Squalla", a co 8) :lol:

Przez cały czas rywalizacja pomiędzy ta dwójką - a Zidane z boku. Szczerze mówiąc, prędzej bym oddała na niego głos, niż na Clouda - a zaszlachtujcie mnie :P

W ff9 zabrakło mi takiej postaci, jak Quistis - co prawda była Beatrix, ale za długo nią nie pograliśmy..ehh.. To była ostra babka :P
Taiki

Post autor: Taiki »

Oczywiście że najlepszą postacią z tych podanych do wyboru jest Squall. Oczywiście ten zimny przed rozmiłowaniem się w Rinoi. Fajna jest jeszcze Edea (oczywiście ta zła)
Faris pisze: nawet nie wiedziałam jak się nazywa i mniej więcej wygląda Kuja :lol: Więc kompletnie nie miałam pojęcia, czy to baba czy facet :D
Ależ ja mam ten sam problem tylko że w przypadku sorceress Adel (ja nie wierzę że to jest kobieta!żadne implanty nie są w stanie dać takiej figury,a działalność hormonów wzrostu jest lekko...ograniczona)
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Taiki pisze:leż ja mam ten sam problem tylko że w przypadku sorceress Adel
Ona (?) to jest dopiero mutant. Nie widać, czy to jest facet, czy baba, do tego przypomina Michaela Jacksona. Nie posiadała jakiejś wielkiej roli, więc nie zwracam na nią większej uwagi.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Faris pisze:To była ostra babka
Z pewnego punktu widzienai to Eiko też była ostra :]
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Izrail pisze:Z pewnego punktu widzienai to Eiko też była ostra :]
Szczególnie jak jakims eidolionem przywaliła :P :P
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Ascalon
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: Ascalon »

Według mnie najciekawszą postacią jest Cloud, ponieważ był pierwowzorem dla reszty głównych bohaterów w dalszych częściach i tylko zmieniano im wygląd i modyfikowano charaktery ale po głębszym przyjrzeniu można zobaczyć podobieństwa.
Jesteśmy otoczeni? Wspaniale ! Możemy atakować we wszystkich kierunkach!
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Ascalon pisze:pierwowzorem dla reszty głównych bohaterów w dalszych częściach i tylko zmieniano im wygląd i modyfikowano charaktery
Buahahaha! Dobre. Squall = Cloud tylko inaczej wygląda i ma inny charakter..... :P A pierwowzorem dla Clouda był Fighter z FF1 ;)
Awatar użytkownika
Ascalon
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: Ascalon »

Nie oto mi chodziło. Bardziej o to że pod niektórymi wzgłędami są podobni a w ogóle to moje własne przemyślenie
Jesteśmy otoczeni? Wspaniale ! Możemy atakować we wszystkich kierunkach!
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Erm.... ale pokaż w czym są podobni? Ja nie widzę żadnych podobieństw. Udowodnij swoją tezę :)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Erelen_Galakar pisze:Erm.... ale pokaż w czym są podobni?
Jakieś dziwne problemy egzystencjalne. Przy czym o ile Cloud miał jakąś schizę etc. to Squall to jakiś totalny oszołom. :roll:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Cichaj, Boni, cichaj, bo kosiarką rozjadę. :twisted:
;)

Nawiasem mówiąc, ja też nie widzę zbyt wielu podobieństw między tymi dwoma postaciami. Faktycznie obaj mają schizy (całkiem różne), ale na tym zbieżności się kończą.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”