Final Fantasy XII

Najnowsza i zarazem ostatnia część serii na konsolę PS2

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

gokusama pisze:Kamerka w koncu bedzie w 3D, tego mi brakowalo w FFX n.
Tylko boję się, że obszary będę zbyt wielkie i będzie można się zgubic :lol:

PS. Nigdy więcej pustyń XD
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

Ani lodowcow >.<;
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
gokusama

Post autor: gokusama »

Ani zamkow Kuji :wink:
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Ani lasów :P Zaraz wszystko odpadnie i wyjdzie, że FF XII nigdy nie powstanie :P Choć nie chciałbym takiej wyspy jak Qufim w XII :D
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Marudzicie tylko, a tu trzeba pozytywnego nastawienia, wiary w to,że SE uczy się na własnych błędach i ma jeszcze kilka świeżych pomysłów na FFXII.. (tak sobie powtarzam,żeby jakoś wytrwać do premiery :D ) Te wszystkie nowości brzmią zachęcająco - kamera 3D, zmodyfikowane zasady walk itd..ale i tak wszystko wyjdzie "w praniu" ;)
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

No co ty. Qufim jest super lokacja ! Tylko ludzie w niej ja psuja :/
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

W Qufim są ładne zorze i tyle :D Do dzisiaj nie wiem co to za białe ściany :) Ale zobaczymy co pokażą w XII :) Gdzieś widziałem, że podobno ma być zielono, więc kto tam wie :) Wielkie i rozległe puszcze z dzikimi bestiami i potworami, mrok kryjący się w gałęziach drzew, nocą spływający na dół. Niepochamowana groza kryjąca się w sercu lasu. No cóż zawsze można mieć nadzieję :)
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Po prostu niech bedzie zróżnicowanie :) Znajdzie sie miejsce na dźungle, pustynie (chyba jedna osoba pochodzi z terenów pustynnych, bodajże Ashe, ale kto tam wie ;] ), wielkie miasta...

Ciekawe , czy dadzą jakąś minigierkę w rodzaju karcianki, jakiegos sportu itp. Na dłuższą metę to wcale nie jest takie złe :]
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Gokulo pisze:Ani lodowcow >.<;
A ja bym sie ucieszył.Taki wielki lodowiec,na kilkanaście godzin eksploracji.

Faris pisze:jakiegos sportu

Blitzza nie zrobią,ale może biegi przez płotki :P :D :wink:
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Ja bym w sumie tez nie narzekal, ale tylko jesli zrobili by z tego normalna lokacje, a nie mini gre labirynt jak w FFVII.
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Takich lokacji może by naprawdę sporo, byleby nie trzeba przez nie przełazic godzinami by popchnąc fabułę do przodu. Takie Omega Ruins, tylko, że jeszcze bardziej rozbudowane.
Czips

Post autor: Czips »

Yo! Mógłby kto rozwiać moje wątpliwośćdi co do XII? Bo nie wiem czy wyjdzie ona na PS2 czy PS3. Wie ktoś może
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Czips pisze:Bo nie wiem czy wyjdzie ona na PS2 czy PS3
To pewne, że wyjdzie na PS2.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Faris pisze:To pewne, że wyjdzie na PS2.
Po 3 Finale na każą konsole.
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

A jak się uprzeć to i cztery ;)

Faris pisze:Takich lokacji może by naprawdę sporo, byleby nie trzeba przez nie przełazic godzinami by popchnąc fabułę do przodu.
No i żeby nie były to popychania w stylu FFx..... Heh, a w takim KH mniej mówią, ale jak zaczną to przynajmniej treściwie i przede wszystkim przekonywująco :>

A i sądzę, że system walk będzie świetny w FFxii, toć to będzie to samo co kh, tylko tyle że sterować będziemy trzema postaciami a nie jedną. 8)
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy XII”