Zazwyczaj nie czytam napisów, chyba, że wyczekuję na obsadę lub leci jakiś niezły utwór :]pho3n1x pisze:napisów nie przczytali do końca
Moderator: Moderatorzy
I te pogłoski o ich zniknięciu :D Ten film nie robi już tak wielkiego wrazenia po latach - raczej wywołuje śmiech :] Dwójka to po prostu amerykańska próba nakręcenia horroru z nastolatkami w rolach głównych - nie uważam,żeby był zły,, nie jest też szczególnie ambitny..Go Go Yubari pisze:Pomysł ciekawy, dość niskobudzetowy, a jak udany.
Ale jednak sporo osób w to uwierzyłopho3n1x pisze:Na końcu kążdego filmu w którym giną ludzie musi być coś takiego, i dlatego oglądałem w 1 i w 2 napisy do końca i oczywiście było. Jedynka to taka sama bujda jak dwójka.
ps. Podobne do tego co widzieliśmy w Saw. Nieprawdaż?Garnet pisze: ...film bardzo mi sie podobal:) scenka jak swiatlo zgaslo i tylko flesze pstrykaly ^^
E tam, ja do dziś się boę jak po tej chacie biega. Swoją drogą u mnie w okolicy pełno takich ruder po lasach się wala. Jakoś nie chce mi sie tam zaglądać... rotflIvy pisze:raczej wywołuje śmiech
Taaa.... A końcowa scena jak pozdrawia rodziców to niby szmelc? To ja nie wiem, co Ty rozumiesz przez dobre aktorstwo....Ivy pisze:tak samo źle gra
W wypadku Ringa 2 to nie szkodzi :DEiko pisze:Wiem, żem zacofana z lekka, ale to nic...
Jakoś dla mnie oryginalny Ring nie był aż tak straszny (no, powiedzmy jedna scena), a kontynuacja..no cóż - w obu przypadkach nieudana..japońskiej 2 nawet nie ogladałam, jakoś nie mam ochoty..może kiedys sie skuszę :]Eiko pisze:wreszcie widziałam wersję amerykańską n (pierwszą widziałam japońską)
Ja wolałabym tej amerykańskiej na oczy nie widzieć >_< Przecież Ring 2 to porażka na całej linii..Eiko pisze:Ring 2... Wiem, żem zacofana z lekka, ale to nic... Nawet fajny no i wreszcie widziałam wersję amerykańską n (pierwszą widziałam japońską)
Tak - główny atut tego filmu to właśnie taka stylizacja na amatorską robotę..Krakers pisze:Ale to amatorstwo to niezły pomysł na oddanie klimatu i to się twórcom udało.
a moze jednak?Boni pisze:Swoją drogą u mnie w okolicy pełno takich ruder po lasach się wala. Jakoś nie chce mi sie tam zaglądać... rotfl
hmm..piszesz ze w obu przypadkach nieudana,a japonskiej nie widzialas?a kontynuacja..no cóż - w obu przypadkach nieudana..japońskiej 2 nawet nie ogladałam, jakoś nie mam ochoty..może kiedys sie skuszę :]
Spokojna głowa my Dear.... Mam już te marnie zarobione 40 zł... Oficjalnie, a nieoficjalnie mam jeszcze więcej ;p Faktycznie mógłbym kupić ale jakoś nie wiem... ciągnie mnie teraz do kupna FFX-2 (buahahaGarnet pisze:ano pokazalam to, zaraz jak dali do sklepu Boniemu,zeby sobie kupil...ale on wolal KH
Sam? A fuj :] A z resztą parę razy byłem... Nawet fajnie było... Tylko że przeważnie działo się to w dzień.... W nocy jakoś mi się nie chce :]Garnet pisze:a moze jednak?
btw. Pewno jakiś region nie ten ;Garnet pisze:btw kupujcie Audtion tam ;] !
Co? Ja tam kocham Ringa. Ale teraz Wam wszystkim powiem coś co mnie z deczka zatkało.Faris pisze:aris"]Garnet napisał/a:
hmm..piszesz ze w obu przypadkach nieudana,a japonskiej nie widzialas?
Widziałam kawalkami - wzoruję sie także na opinii mojej siostry
Kod: Zaznacz cały
Poczynając na problemach rodzinnych (niechciana córka i takie tam różne) a kończąc na studni, zamykającym się kręgu, lletniskowej chatce etc.
niezle mnie przestarszyle z tym yuripa:]Boni pisze:Mam już te marnie zarobione 40 zł... Oficjalnie, a nieoficjalnie mam jeszcze więcej ;p Faktycznie mógłbym kupić ale jakoś nie wiem... ciągnie mnie teraz do kupna FFX-2 (buahaha Laughing ) Szczerze to tym razem żartowałem ;]
co do regioniow...hmm... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61037932 ..najwzej spytaj sie tego goscia co i jak...mozliwe ze ebdzie szlo na Twoim ps2 zlamac regionBoni pisze:Pewno jakiś region nie ten
koji jest nazywany japonskim kingiem,wiec i pewno cos tam przeczytal od kolegi po fachu ^^Boni pisze: Właśnie czytałem grę geralda (kinga- wiem, jestem monotematyczny n ) i co się okazało. Otóż jeśli Koji sugerował się jakąś książką przy tworzeniu the Ring, to był to niewątpliwie tytuł który uprzednio napisałem. W Geralds Game jest praktycznie wszystko co jest w Ring.
a najlepiej niech tez przecztaja 'Ring' KojiegoBoni pisze:Tak więc Ci co lubią Ringa muszą przeczytać Gerald's Game