Final Fantasy XI
Moderator: Moderatorzy
-
Erelen_Galakar
- Go Go Yubari
- Ifrit

Dziś grało mi się lepiej niż kiedykolwiek wcześniej. Nie gniewaj sie Erelen, bo pomagałeś super, ale Maxii Cię przebił. Z własnej woli mnie pilnował i leczył i w ogóle ciągał do KH.... nabiłam dziś 9 leveli szybciej niż poprzednio. I ls fajny, zero włochów
Ogólnie nie żałuję, a wręcz przeciwnie. ^___^ Ramuh rlz.
-
Krzysiek2099
- Cactuar

-
Erelen_Galakar
-
Krzysiek2099
- Cactuar

Musisz je mieć w plecaku. Wtedy dane Ninjutsu zadziała. Jak niemasz potrzebnego proszka to gdy próbujesz castować Ninjutsu pojawia się log, że czegoś tam Ci brakuje. Chodzi właśnie o te proszki.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
-
Erelen_Galakar
- Go Go Yubari
- Ifrit

-
Erelen_Galakar
- Go Go Yubari
- Ifrit

-
Erelen_Galakar
-
Erelen_Galakar
- Go Go Yubari
- Ifrit

Tak, bo nie rozumiem jak mozna cieszyc się grą na Fairy i tyle. I nie tłumacz mi, ze fajni ludzie i że masz znajomych blah blah blah. Na Ramuhu przynajmniej wiem, ze mogę liczyc na pomoc, a na Fairy to ledwo 2-3 osoby się znalazły i to po znajomości. Na Ramuhu dostaję pomoc nawet, gdy o nia nie proszę. W ogóle jest to zupełnie inny poziom. A poza tym co Ci szkodzi założyć nowe ID na 2 dni? -_-'Erelen_Galakar pisze:Poza tym to ty w kółku zrzędzisz, Ramuh to, Ramuh tamto, bla bla bla
-
Erelen_Galakar
A ja nie rozumiem jak się można cieszyć gą na Ramuhu i tyle. Skoro tak za mną tęsknisz trzeba było się nie przenosić i tyle. Siedzę na Fairy już 3 miechy i jakoś nie narzekam.Tak, bo nie rozumiem jak mozna cieszyc się grą na Fairy i tyle.
[ Dodano: Pon 22 Sie, 2005 21:59 ]
Erm... a jak?? Ostatnio nie miałem opcji wyboru WPNo bo jak masz jedna postac to nastepne normalnie wsadza na server pierwszej, ale mozesz bez problemui uzyc WP.