Ivy pisze:BeeBBo napisał/a:
dobrze wiesz że nie.... Sad
Ale może jakies zabłąkane zdjęcie w albumie - skaner - imageshack i do mnie
niestety....
Ivy pisze:długie włosy u faceta - jak najbardziej
facet z długimi włosami?! zależy jaką długość masz na myśli... ...bo jak facet ma kitkę to tak trochę dziwnie... ...chociaż tolerancyjny jestem podobno
BeeBBo pisze:facet z długimi włosami?! Laughing zależy jaką długość masz na myśli... Wink ...bo jak facet ma kitkę to tak trochę dziwnie... Confused ...chociaż tolerancyjny jestem podobno n
Jeśli tylko mężczyźnie do twarzy w długich włosach, to czemu nie .. gorzej, jak go ktoś myli z kobietą: szłam kiedyś ulicą z kumplem, który miał długie, kręcone włosy - ktoś za nami zawołał "hej, panienki" -_- Jaką miał głupią minę, nie wspominając o tym, że się zaczerwienił jak burak
Garnet pisze:co sadzicie o szamponach koloryzujacych? jesli probowalyscie takowe...
Farbowałam się i mogę polecić te w opakowaniach, nie w saszetkach za 3 zł, szukać wśród lepszych firm i tylko tych trwałych do 24 myć..jeśli dobrze się trafi, to jedno farbowanie w zupełności wystarczy do momentu pojawienia się odrostów Z doświadczenia jednak wiem, że i szampony potrafią śmierdzieć utrwalaczem i amoniakiem, więc co o ich mniejszej szkodliwości nie byłabym taka przekonana..
ale ten jest wlasnie z metalowych fiszbin ^^ metalowe fiszbiny nie dostaniesz w kiosku obok:P
wlasnie wiazanie...tego jzu bym chyba sama nie zawiazala ze wzgledu na te metalowe fiszbiny-tak niestety sama sobie musze radzic...ale tutaj sa na szcescie 'zapinki' z przodu wiec wiazanie pozostaje zawsze takie same,tylko z przodu zapina sie:)
..ech piekny..ze tez pieniadze nie leza na ulicy...
Nom jakby tak zszyć 3 pary glanów to masz gorset stary jak z tv. Tyle że wyjdzie troche drożej więc jaki jest sens ^^
A co do farbowania - współczuje kobietom. Ja miałem to świństwo na głowie kilka razy i nigdy nie wyszło jak trzeba. Tyle że jak u mnie jest nie tak to farbuje do skutku - jak mi włosy wylecą to nic się nie stanie, ale łysa kobieta to raczej rzadko spotykany widok + te 3 lata zapuszczania kłaków
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
taaak? :] to zalaczysz do filmow jak bedziesz wysylal :]
Dante pisze:Ja miałem to świństwo na głowie kilka razy i nigdy nie wyszło jak trzeba.
od czego jest fryzjer :D
btw ale dzisiaj rarytas widzialm :D facet z blond,prostymi,rozpuszconymi wlosami za ramiona w garniaku,jakies 2 m wzrostu...wygladal conajmniej..komicznie ^^