Trivia aka Quiz (FF1 - FF6)
Moderator: Moderatorzy
Chciałbyś.pho3n1x pisze:Ale chociaż w połowie dobrze odpowiedziałem, co?

Nie, on nie zmienia kolorów w bitwie. Chodzi o to jakie kolory ma na początku obydwu walk i co to zmienia.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Aaaaa... jego się dwa razy spotyka
zapomniałem, ale hmmm żółty (albo żółto fioletowy) był na pewno. Z racji długiego zastoju w temacie pozwolę sobie na kolejny strzał : może yyyy zielony (coś mi się nie wydaje
)
EDIT:
Aż z ciekawości sprawdziłem.
W pierwszej walce jest, żólto-pomarańczowo-fioletowy z zielonymi wężami po bokach, potem zielono-czerwon-fioletowy z zielonymi wężami. W walce ostateczniej natomiast jest zielono-czerwony z żółtymi wężami. HA

EDIT:
Aż z ciekawości sprawdziłem.
W pierwszej walce jest, żólto-pomarańczowo-fioletowy z zielonymi wężami po bokach, potem zielono-czerwon-fioletowy z zielonymi wężami. W walce ostateczniej natomiast jest zielono-czerwony z żółtymi wężami. HA

Save'a miałeś, jak widzę, skoro dałeś tak dokładny opis.
Anyway, twoja kolej.

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
To ja zadam ;]
Kiedy, gdzie i w jakich okolicznościach drużyna dowiadywała się, że Faris
Proste.
Kiedy, gdzie i w jakich okolicznościach drużyna dowiadywała się, że Faris
Kod: Zaznacz cały
jest siostrą Lenny