Moderator: Moderatorzy
SKRUCHA!!!!! No mój drogi chyba grałeś w 1 dawno temu. Podczas ucieczki z Meryl do Snejka dzwoni Campbell, w gadce Snejk prosi Campbella aby ten zabrał Otacona z Shadow Mosses: 'I want somebody to bring him in' Więc teoretycznie zakończenie z Meryl jest poprawneNu, ale wtedy Otacon kaput, a to się kłóci z fabułą MGS2. No, jedno z nich (Otacon/ Meryl) musiało umrzeć ^^
taa...walka o miejsce na krzeslach :D :DThe Sorrow pisze:Filmik z 4 totalny śmiech, normalnie spadłem z krzesła - serio.
to wydalo sie co tam miales na karcieWhite SeeD pisze:a się go bałem, a jak zaczął wymieniać w co lubię grać, aż wyłączyłem konsolę Laughing
U mnie Psycho miał zgachę,bo nie miałem żadnych inny save`ów.A pamiętacie jaki był rozczarowany jak się port pada zmieniłoGarnet pisze:to wydalo sie co tam miales na karcie
Świetnie Ciebie rozumiem.Kiedyś wyłączyłem bajkę Batmana,bo był odcinek jak kobieta się w samolocie w wilkołaka zmieniała...White SeeD pisze:jak zaczął wymieniać w co lubię grać, aż wyłączyłem konsolę Laughing . No młody byłem
lol..zadzwonilam do goscia od broni w masce zombie,albo jak snake jest nagi..normalnie rotflWhite SeeD pisze:Niektóre dialogi sprawiają, że można się nieźle uśmiać. Snejk swoim cynizmem rozbraja.
Jak jak zjesz zepsutego, z muchami, owoca tysz wymiontujeszod razu wkurzylo mnie to zywnienie sie zwierztami ..i jeszcze zlpaiesz takiego gada a on pelen jakis robactw i biedny snake choruje.. < lol>