Manga & Anime
Moderator: Moderatorzy
-
Madtrax
Tak, VOX to był fajny kanał (dopóki mi go nie zlikwidowali
) Obejrzałam tam m.in. Spriggana, Silent Moebius, Angel Sanctuary, Jin'Roh, etc. A Viva po niemiecku chyba dalej jest...? Przynajmniej była kiedyś, bo to właśnie tam (już po tym, jak zabrano nam większość szwabskich kanałów
) trafiłam na Hellsinga.
X'a mogliby puścić... zwłaszcza 'Tv-Series', bo 'The-Movie' jest do kitu - nie da się zawrzeć skomplikowanej fabuły i historii wszystkich bohaterów w zaledwie kilkudziesięciu minutach.
X'a mogliby puścić... zwłaszcza 'Tv-Series', bo 'The-Movie' jest do kitu - nie da się zawrzeć skomplikowanej fabuły i historii wszystkich bohaterów w zaledwie kilkudziesięciu minutach.
Aha fajnie ale goście te Anime zwalają z Canal+. Tam najpierw była Iria, a później Kronika Wojny na Lodoss.
btw widział ktoś Record of Lodoss War - Chronicles of The Knight?
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
-
Madtrax
"Chronicles of the heroic knight"?Świetna seria, choć z OAV porównać nie mogę, bo nie oglądałam. Świetne rysunki i mnóstwo humoru, nawet angielski dubbing nie zepsuł mi frajdy.Izrail pisze:Aha fajnie ale goście te Anime zwalają z Canal+. Tam najpierw była Iria, a później Kronika Wojny na Lodoss.
Szczególnie spodobały mi się "Welcome to Loddos Island", krótkie scenki SD na końcu każdego odcinka. Dla mnie bomba!
Ostatnio zmieniony czw 18 lis, 2004 12:08 przez Ivy, łącznie zmieniany 1 raz.