Maju pisze:Ukazał się już może następny odcinek Hellsing OVA?
4 sierpnia będzie jak dobrze pamiętam......
Kimahri, ja już się oduczyłem porównywać anime do mangi i traktuje to jako zupełnie różne rzeczy

Mangi GTO nie czytałem, ale domyślam się, że może się znacznie różnić od anime i nie ma się co dziwić
A ja zamiast się uczyć do matury to sobie nadrabiam zaległości :] Teraz jestem w trakcie oglądanie Speed Grapher'a. Myślałem, że żadna japońska popierdółka z bohaterem który używa aparatu do walki ze złem mnie nie wkręci, a tu zonk :]
Krótkie story:
Po długiej i ciężkiej wojnie ludzi można było podzielić na biednych i bogatych. Światem rządzą pieniądze. Bardzo dobrze to widać w Tokio, gdzie za pieniądze ludzie potrafią zrobić wszystko. W tym mieście przyszło żyć Suitengu, cenionemu i dobremu fotografowi, który kiedyś narażał swoje życie na wojnie by tylko robić jak najlepsze zdjęcia. W tej chwili pracuje dla jakiejś gazety. Wpadł na trop tajnego klubu, gdzie spotykają się największe szychy w mieście. To co go tam spotkało przeszło najśmielsze jego oczekiwania. Po paru zdarzeniach ucieka on teraz z Kagurą, córką bardzo wpływowej kobiety. Córka ucieka, bo nie dzieje się najlepiej w jej rodzinie i chce wreszcie zaznać wolności. A ścigają ich różne ... mutanty :] Anime raczej dla dorosłych, a przynajmniej "doroślejszych" :] Sporo seksu (& orgie included), że o przemocy nie wspomnę
Pozatym oglądam Gunslinger Girl na Hyperze :] Fajne to to :] Mam nadzieję, że po tym anime zaczną puszczać jakieś powtórki, bo przez to codziennie chodzę spać po 1:00

(a o 21 tego oglądac z pewnych powodów nie mogę...)