Mogę ci jedynie powiedzieć że nie masz co latać po sklepach, bo nigdzie nie można go kupić. Sam jednak nie wiem gdzie można go na pewno zdobyć.Thidus pisze:Jestem w paris of ridorana tam gdzie jest Ixion. Czytałem że żeby zabić Magic Pot trzeba mu rzucić Elixir.
Gdzie moge go kupić lub zdobyć?
Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2007 19:07 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
Pojawia sie losowo po wyjściu z windy prowadzącej "w dół" <levele dostępne dopiero PO przejściu właściwego wątku fabularnego w tym miejscu, Subterra>Thidus pisze:Jestem w paris of ridorana tam gdzie jest Ixion.
Bardzo prozaiczna odpowiedź - ukraść je Magic Potowi _^_ . Kradniesz (to dość trudne...)Thidus pisze:Czytałem że żeby zabić Magic Pot trzeba mu rzucić Elixir.
Gdzie moge go kupić lub zdobyć?

Mam pytanie. Jak można odebrać Zodiac Spear jak uda mi się nie otwierać tych skrzynek. Wiem, że najpierw trzeba pokonać Bomb King, ale jak ją odebrać, od kogo i gdzie? Jeszcze daleka przedemną droga, ale chcę się przekonać jak można ją odebrać. Być może to pytanie już padło, ale bardzo proszę o odpowiedź.
Dostajesz 128 LP albo coś koło tego i nic więcej.Thidus pisze:Szkoda ... bo Elixir nie idzie ukraść Magic Potowi A tak wogóle dostanie sie coś fajnego jak sie go zabije?
Squall pisze:Mam pytanie. Jak można odebrać Zodiac Spear jak uda mi się nie otwierać tych skrzynek. Wiem, że najpierw trzeba pokonać Bomb King, ale jak ją odebrać, od kogo i gdzie? Jeszcze daleka przedemną droga, ale chcę się przekonać jak można ją odebrać. Być może to pytanie już padło, ale bardzo proszę o odpowiedź.
44 strona
Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2007 19:08 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
W pomieszczeniu z tymi drzwiami musisz otwierać drzwi idąc po skosach. musisz zacząć od wschodniej strony, otwierać drzwi według ruchu wskazówek zegara i skończyć na wschodniej części, jak ci sie uda usłyszysz charakterystyczny dżwięk.dzik pisze:co zrobić żeby otworzyły się drzwi do hell wyrma. klucz mam
Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2007 19:08 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
otoz ja mam taki problem ze zrobilem se przerwe z fabuła w old archades i zajmuje sie huntami. a problem jest taki ze nie mam juz huntow do zrobienia oprocz gil saper ktorego nie mam jak zrobic bo nie ma deszczu;/ a z tego co wiem raczej nie pojawi sie nic nowego jak zrobie hunt z tym zolwiem;/ wczesniej myslalem ze jak zdobywam nowy rank to nowe hunty sa ale jednak tak nie jest;/ moze mi ktos pomuc??:P