Final Fantasy XII - POMOC

Szukasz pomocy przy FF XII? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
mati90
Cactuar
Cactuar

Post autor: mati90 »

Thidus pisze:Jestem w paris of ridorana tam gdzie jest Ixion. Czytałem że żeby zabić Magic Pot trzeba mu rzucić Elixir.
Gdzie moge go kupić lub zdobyć?
Mogę ci jedynie powiedzieć że nie masz co latać po sklepach, bo nigdzie nie można go kupić. Sam jednak nie wiem gdzie można go na pewno zdobyć.
Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2007 19:07 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Thidus pisze:Jestem w paris of ridorana tam gdzie jest Ixion.
Pojawia sie losowo po wyjściu z windy prowadzącej "w dół" <levele dostępne dopiero PO przejściu właściwego wątku fabularnego w tym miejscu, Subterra>
Thidus pisze:Czytałem że żeby zabić Magic Pot trzeba mu rzucić Elixir.
Gdzie moge go kupić lub zdobyć?
Bardzo prozaiczna odpowiedź - ukraść je Magic Potowi _^_ . Kradniesz (to dość trudne...) -> zwiewasz przed Garnkiem (xD) -> wracasz spowrotem do lokacji -> karmisz go elixirem i już...
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

czy ktos juz mial zaszczyt spotkac Lv.99 Red Chocobo??
Awatar użytkownika
soniq
Cactuar
Cactuar

Post autor: soniq »

Shimon pisze:czy ktos juz mial zaszczyt spotkac Lv.99 Red Chocobo??
Yup. Strona 25 w tym temacie.
Thidus

Post autor: Thidus »

Szkoda ... bo Elixir nie idzie ukraść Magic Potowi :( A tak wogóle dostanie sie coś fajnego jak sie go zabije?
I jeszcze jedno: W Paris Of Ridorana odkryło mi sie jeszcze jedne piętro "Unkown" tylko nie idzie tam zjechać,co trzeba zrobić?
kszak84

Post autor: kszak84 »

Z tego co pamietam to jest tam hunt THE SEER (czy jakos tak) musisz po prostu wziac na niego zlecenie :)
Awatar użytkownika
soniq
Cactuar
Cactuar

Thidus pisze:I jeszcze jedno: W Paris Of Ridorana odkryło mi sie jeszcze jedne piętro "Unkown" tylko nie idzie tam zjechać,co trzeba zrobić?
Na tym piętrze walczy się z Shadowseer. Akceptuj Hunt "The Seer" i możesz wejść na piętro.
Awatar użytkownika
Squall
Kupo!
Kupo!

Post autor: Squall »

Mam pytanie. Jak można odebrać Zodiac Spear jak uda mi się nie otwierać tych skrzynek. Wiem, że najpierw trzeba pokonać Bomb King, ale jak ją odebrać, od kogo i gdzie? Jeszcze daleka przedemną droga, ale chcę się przekonać jak można ją odebrać. Być może to pytanie już padło, ale bardzo proszę o odpowiedź.
Awatar użytkownika
mati90
Cactuar
Cactuar

Thidus pisze:Szkoda ... bo Elixir nie idzie ukraść Magic Potowi A tak wogóle dostanie sie coś fajnego jak sie go zabije?
Dostajesz 128 LP albo coś koło tego i nic więcej.
Squall pisze:Mam pytanie. Jak można odebrać Zodiac Spear jak uda mi się nie otwierać tych skrzynek. Wiem, że najpierw trzeba pokonać Bomb King, ale jak ją odebrać, od kogo i gdzie? Jeszcze daleka przedemną droga, ale chcę się przekonać jak można ją odebrać. Być może to pytanie już padło, ale bardzo proszę o odpowiedź.

44 strona
Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2007 19:08 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
dzik

Post autor: dzik »

co zrobić żeby otworzyły się drzwi do hell wyrma. klucz mam
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

podejsc do drzwi w Sochen Cave i uzyc klucza.probowales przy odpowiednich drzwiach??i czy klucz aby na pewno nazywa sie Age-worn Key??
Awatar użytkownika
mati90
Cactuar
Cactuar

dzik pisze:co zrobić żeby otworzyły się drzwi do hell wyrma. klucz mam
W pomieszczeniu z tymi drzwiami musisz otwierać drzwi idąc po skosach. musisz zacząć od wschodniej strony, otwierać drzwi według ruchu wskazówek zegara i skończyć na wschodniej części, jak ci sie uda usłyszysz charakterystyczny dżwięk.
Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2007 19:08 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
Ramzes

Post autor: Ramzes »

otoz ja mam taki problem ze zrobilem se przerwe z fabuła w old archades i zajmuje sie huntami. a problem jest taki ze nie mam juz huntow do zrobienia oprocz gil saper ktorego nie mam jak zrobic bo nie ma deszczu;/ a z tego co wiem raczej nie pojawi sie nic nowego jak zrobie hunt z tym zolwiem;/ wczesniej myslalem ze jak zdobywam nowy rank to nowe hunty sa ale jednak tak nie jest;/ moze mi ktos pomuc??:P
Awatar użytkownika
soniq
Cactuar
Cactuar

Przejdź kawałek fabuły a nowe hunty się pojawią :)
Ramzes

Post autor: Ramzes »

to to od fabuly zalezy:) thx za pomoc:)a tak przy okazji gdzie jest ten ukryty kupiec w deadlands of nabrudis (chodzi mi o te ruiny ale nie pamietam nazwy:D):P?:)
Zablokowany

Wróć do „Help - fabuła, przejście, techniczne”