Mogę ci jedynie powiedzieć że nie masz co latać po sklepach, bo nigdzie nie można go kupić. Sam jednak nie wiem gdzie można go na pewno zdobyć.Thidus pisze:Jestem w paris of ridorana tam gdzie jest Ixion. Czytałem że żeby zabić Magic Pot trzeba mu rzucić Elixir.
Gdzie moge go kupić lub zdobyć?
Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
					Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2007 19:07 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.

Pojawia sie losowo po wyjściu z windy prowadzącej "w dół" <levele dostępne dopiero PO przejściu właściwego wątku fabularnego w tym miejscu, Subterra>Thidus pisze:Jestem w paris of ridorana tam gdzie jest Ixion.
Bardzo prozaiczna odpowiedź - ukraść je Magic Potowi _^_ . Kradniesz (to dość trudne...)Thidus pisze:Czytałem że żeby zabić Magic Pot trzeba mu rzucić Elixir.
Gdzie moge go kupić lub zdobyć?
- 
				Thidus

- 
				kszak84

Mam pytanie. Jak można odebrać Zodiac Spear jak uda mi się nie otwierać tych skrzynek. Wiem, że najpierw trzeba pokonać Bomb King, ale jak ją odebrać, od kogo i gdzie? Jeszcze daleka przedemną droga, ale chcę się przekonać jak można ją odebrać. Być może to pytanie już padło, ale bardzo proszę o odpowiedź.

Dostajesz 128 LP albo coś koło tego i nic więcej.Thidus pisze:Szkoda ... bo Elixir nie idzie ukraść Magic Potowi A tak wogóle dostanie sie coś fajnego jak sie go zabije?
Squall pisze:Mam pytanie. Jak można odebrać Zodiac Spear jak uda mi się nie otwierać tych skrzynek. Wiem, że najpierw trzeba pokonać Bomb King, ale jak ją odebrać, od kogo i gdzie? Jeszcze daleka przedemną droga, ale chcę się przekonać jak można ją odebrać. Być może to pytanie już padło, ale bardzo proszę o odpowiedź.
44 strona
					Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2007 19:08 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.

W pomieszczeniu z tymi drzwiami musisz otwierać drzwi idąc po skosach. musisz zacząć od wschodniej strony, otwierać drzwi według ruchu wskazówek zegara i skończyć na wschodniej części, jak ci sie uda usłyszysz charakterystyczny dżwięk.dzik pisze:co zrobić żeby otworzyły się drzwi do hell wyrma. klucz mam
					Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2007 19:08 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				Ramzes

otoz ja mam taki problem ze zrobilem se przerwe z fabuła w old archades i zajmuje sie huntami. a problem jest taki ze nie mam juz huntow do zrobienia oprocz gil saper ktorego nie mam jak zrobic bo nie ma deszczu;/ a z tego co wiem raczej nie pojawi sie nic nowego jak zrobie hunt z tym zolwiem;/ wczesniej myslalem ze jak zdobywam nowy rank to nowe hunty sa ale jednak tak nie jest;/ moze mi ktos pomuc??:P

- 
				Ramzes