Final Fantasy XII - POMOC

Szukasz pomocy przy FF XII? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
/HerBu
Kupo!
Kupo!

Post autor: /HerBu »

Sorry za offtopic, ale chciałem coś wtrącić, jak już jesteśmy przy temacie Quickeningów :) .
Mój rekord to też ledwo 23, ale jak obejrzałem TEN filmik, to troszkę się zdziwiłem :grin: (jakość kiepska, ale widać combo :) )
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Hmmm, a ja mam może głupie pytanie, ale jak można się dostać na pokład statku (jakiegokolwiek) po Pharos?? Bo ja tylko widzę to demko jak się naszym statkiem przemieszcza... :(

A co do quickeningów to ja nawet do 20 dojść nie umiem :lol:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Eiko pisze:Hmmm, a ja mam może głupie pytanie, ale jak można się dostać na pokład statku (jakiegokolwiek) po Pharos?? Bo ja tylko widzę to demko jak się naszym statkiem przemieszcza... :(
Yyyy.... a to tam można dolecieć czymkolwiek innym jak naszym statkiem ? :lol: IMO nic innego tam nie kursuje....
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Hmmm dobra nie o to chodziło ^^ Heh, bo zastanawiałam się jak można wejść na statek gdzie jest sklep :D Ale już wiem :P Hmm widać źle to opisałam :P Btw tam było po, a nie do :P
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Kopek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Kopek »

yaqub pisze:dla leniwych, cały poradnik :)

http://rapidshare.com/files/24517744/Fi ... e.zip.html

jakie jest hasło zeby rozpakowac plik?
Awatar użytkownika
yaqub
Kupo!
Kupo!

Post autor: yaqub »

Kopek, sorki, zapomniałem
Hasło: Riskbreaker-DVHK
Awatar użytkownika
aden
Kupo!
Kupo!

Post autor: aden »

/HerBu pisze:Sorry za offtopic, ale chciałem coś wtrącić, jak już jesteśmy przy temacie Quickeningów :) .
Mój rekord to też ledwo 23, ale jak obejrzałem TEN filmik, to troszkę się zdziwiłem :grin: (jakość kiepska, ale widać combo :) )
Koleś na "Its hack right???" odpisał, że tak... No cóż możliwe, że wykorzystał jakiś bug w grze. Fakt, że np. użycie quicka lvl 3 dodaje troszkę czasu no ale mimo wszystko, często można sobie R2 wciskać a i tak nic się nie pokaże także dziwne troche..
Awatar użytkownika
Kopek
Kupo!
Kupo!

yaqub pisze:Kopek, sorki, zapomniałem
Hasło: Riskbreaker-DVHK
hmm ten poradnik co link zapodales jest bardzo uproszczony opisuje tylko jak przejsc gre, zadnych sekretow itp ale i tak thx za fatyge

a teraz pytanko czy rare monster Lindbur Wolf jak go zabilem mozna go spotkac jeszcze raz?
Awatar użytkownika
aden
Kupo!
Kupo!

Post autor: aden »

Wszystkie rare chyba można spotykać no ale jak sama nazwa wskazuje są one rare ; ]
Awatar użytkownika
Kopek
Kupo!
Kupo!

aden pisze:Wszystkie rare chyba można spotykać no ale jak sama nazwa wskazuje są one rare ; ]
Lindbur Wolf moza latwo spotkac prze zrobienie ok 20 chainow zwyklych wolfow i poojawia sie wtedy prawie zawsze, pytam sie bo mozna mu latwo zwinac gladiusa ktory na poczatku gry wymiata :d
Awatar użytkownika
yaqub
Kupo!
Kupo!

Post autor: yaqub »

no to jeszcze poradnik po angielsku, lepszy od polskiego :)
http://rapidshare.com/files/28765903/Fi ... Q.txt.html
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Ech co mam zrobić z tymi przewróconymi wagonami (bo to chyba wagony :P ), które mi stoją na drodze w Henne Mines?? :( (od strony Feywood)... Gadałam z tym w Jaharze myślałam, ze znikną i nic.... Ech co ja mam zrobić??
Awatar użytkownika
Squall
Kupo!
Kupo!

Post autor: Squall »

Od Feywood'u nie można tam wejść tylko przez starą część Henne Mines. Ale musisz mieć 10 esperów.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Aaaa to czemu jest tam wejście od Feywood o.O Mam 10 Esperów :P A nawet 11 ^^
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

Post autor: karollo »

ponieważ henne mines jest podzielone na dwie części 1-ta gorsza do której jest wejście od ozmone plains 2-lepsza w której potwory dają więcej exp i są lepsze.To tak jak z giruvegan w krysztale są normalne potwory a w lepszej części którą odblokowywuje się po pharos fo ridona są lepsze.I z tego co dobrze pamiętam(ale chyba zle pamiętam) to w henne mines jest 2 zodiac spear ale jest 1/1000000% że sie wyciągnie ze skrzynki ;)
Zablokowany

Wróć do „Help - fabuła, przejście, techniczne”