Mój rekord to też ledwo 23, ale jak obejrzałem TEN filmik, to troszkę się zdziwiłem
Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Hmmm, a ja mam może głupie pytanie, ale jak można się dostać na pokład statku (jakiegokolwiek) po Pharos?? Bo ja tylko widzę to demko jak się naszym statkiem przemieszcza...
A co do quickeningów to ja nawet do 20 dojść nie umiem
A co do quickeningów to ja nawet do 20 dojść nie umiem
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Koleś na "Its hack right???" odpisał, że tak... No cóż możliwe, że wykorzystał jakiś bug w grze. Fakt, że np. użycie quicka lvl 3 dodaje troszkę czasu no ale mimo wszystko, często można sobie R2 wciskać a i tak nic się nie pokaże także dziwne troche../HerBu pisze:Sorry za offtopic, ale chciałem coś wtrącić, jak już jesteśmy przy temacie Quickeningów.
Mój rekord to też ledwo 23, ale jak obejrzałem TEN filmik, to troszkę się zdziwiłem(jakość kiepska, ale widać combo
)
hmm ten poradnik co link zapodales jest bardzo uproszczony opisuje tylko jak przejsc gre, zadnych sekretow itp ale i tak thx za fatygeyaqub pisze:Kopek, sorki, zapomniałem
Hasło: Riskbreaker-DVHK
a teraz pytanko czy rare monster Lindbur Wolf jak go zabilem mozna go spotkac jeszcze raz?
Spis anime: www.republika.pl/kopekanime
Lindbur Wolf moza latwo spotkac prze zrobienie ok 20 chainow zwyklych wolfow i poojawia sie wtedy prawie zawsze, pytam sie bo mozna mu latwo zwinac gladiusa ktory na poczatku gry wymiataaden pisze:Wszystkie rare chyba można spotykać no ale jak sama nazwa wskazuje są one rare ; ]
Spis anime: www.republika.pl/kopekanime
no to jeszcze poradnik po angielsku, lepszy od polskiego 
http://rapidshare.com/files/28765903/Fi ... Q.txt.html
http://rapidshare.com/files/28765903/Fi ... Q.txt.html
Ech co mam zrobić z tymi przewróconymi wagonami (bo to chyba wagony
), które mi stoją na drodze w Henne Mines??
(od strony Feywood)... Gadałam z tym w Jaharze myślałam, ze znikną i nic.... Ech co ja mam zrobić??
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
ponieważ henne mines jest podzielone na dwie części 1-ta gorsza do której jest wejście od ozmone plains 2-lepsza w której potwory dają więcej exp i są lepsze.To tak jak z giruvegan w krysztale są normalne potwory a w lepszej części którą odblokowywuje się po pharos fo ridona są lepsze.I z tego co dobrze pamiętam(ale chyba zle pamiętam) to w henne mines jest 2 zodiac spear ale jest 1/1000000% że sie wyciągnie ze skrzynki