mam pytanie na koniec chaptera 5 kiedy trzeba wykonać ostatnie rozmowy,no właśnie kiedy grałam ostatnio nie mogłam pogadać z Rikku(ma to wpływy na procenty więc to dla mnie ważne),teraz już gram od nowa w dodatkową gre(co masz od początku stare zdobyte itemy i tak dalej) i mam odrazu pytanie co mogłam zrobić źle poprzednim razem że nie mogłam z nią porozmawiać,by gdy znów dojde do końca gry problem się nie powtórzył i nie bede mogła ukończyć gry na 100%
prosze o pomoc
Nie chce mi się wierzyć, że grasz w New Game + i nie masz 100%? Dzizas, ja w chapterze 3 już miałam >.< Poczytaj dokładnie opis i sama do tego dojdź. Mogłaś zrobić źle setki rzeczy, nie mów, że mamy się domyślać, co. I popracuj nad interpunkcją.
Witam wszystkich finalomaniaków!
Mam jedno pytanie: czy aby ukończyć grę w 100 procentach muszę wygrać z każdym z cactuarów (quest "cactuar nation" w bikenele desert) w tą idiotyczną minigierkę (strzelanie) czy mogę mieć "lose" i wystarczy, że odprowadzę iglaka do mamy?
Ja grałam dokładnie z opisem i miałam 98 czy 99%. Tyle, ze nie miałam ukończonej reklamy... whatever.
Haczyk tkwi tutaj, że w New Game+ wystarczy dać sferę wrogiej organizacji. Np. Jak dałeś Youth League, to teraz dajesz New Yevon. To są chyba 3 czy 4% albo i ciut więcej. Nie wiem ile tutaj jest osób, które zdołały przejść FFX-2 w 100% za pierwszym razem -_-. <nie tworzyć ot ><' >
Witam all. Mam maly problem w 5 chapterze przed wegnagun. Mianowicie musze wskoczyc w odpowiedniej kolejnosci na platformy i nastepnie odsluchac melodie po czym brama powinna sie rozwalic. Kozystalem z opisu z krypty ale wyglada na to ze pominieta jedna platforme. Czy ktos moze mi powiedziec dokladnie w jakiej kolejnosci mam je nacisnac lub przynajmniej jak w odpowiedniej kolejnosci leca nutki? z gory thx.
Mariancho pisze:jak juz wspomnialem jest blad poniewaz jest pominieta jedna platforma. Robilem je dwa razy dokladnie z opisem ale zawsze zostaje jedna nutka i jak bez niej ide odsluchac melodi to wyskakuje mi walka z potworem. W takim razie niewiem w ktorym miejscu musze wstawic ta nutke ktora zostala pominieta. Chcesz to sama przejzyj jeszcze raz opis to z latwoscia zauwazysz blad. Ja nadal czekam na pomoc. Z gory thx.
Nie chcę. Jak twierdzisz, że jest błąd to jak już pisałam - czekam na jego wskazanie. A jak nie wiesz... to czekaj na czyjąś pomoc. Ja nie włączam X-2 od ponad roku.
Ok. Juz sam znalazlem blad. Po 1 nutce trzeba wcisnac ta brakujaca. Cytuje :
"* Wskocz na platformę po lewej stronie i "podjedź do góry
* Skocz w prawo to zostaną zagrane nuty"
Po tym trzeba skoczyc dalej w prawo i na północ gdzie sie znajdują brakujące nutki.
Mam problem z levelowaniem chocobo. Niedośc że na 15 chocobo przeważnie 2-3 są bold to jeszcze nie umię podnieśc ich poziomu. Zaraz po złapaniu idzie podnieśc poziom do drugiego, a potem mimo "wypasania' na Calm Land po parę razy, nie idzie wyżej. Próbowałem z wieloma kurczakami i cały czas tak samo, największy poziom to 3, który szło już podnieś zaraz po złapaniu. Co robic?
Każdy Choco ma określony Max Level, powyżej którego go nie podciągniesz. Jak n.p. ma Max Lvl 3 to nie może mieć 4. Musisz złapać kurczaki z Max Lvl 5.
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
mam mały problem, na samym początku piątego chaptera trzeba się przespać i wtedy powinam zobaczyć jak brother gada z barmanem,a właśnie mi nic takiego nie wyskauje,a z tego co widziałam jest to potrzebne do stuprocentowej gty,pomóżcie