FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Ehm... czyżbym miał jakiegoś buga? Jeśli w okolicy Corel jest coś czerwonego to chyba nie ma nawet piksela... albo ja zupełnie oślepłem. Z opisu rozumiałem, że chodzi o ten rejon, więc najpierw go sprawdziłem, dopiero gdy nic nie znalazłem zacząłem szukać dalej. Ultimę pokonałem jeszcze na CD 2... ale to była dziwna walka. Opis Krypty mówi o mnóstwie pojedynków (6?) a ja zniszczyłem go w 3. Dziwne. A może występują jakieś różnice między wersjami (gram w wersję Psx)? Darujcie jeśli piszę kompletne bzdury, ale kończą mi się pomysły
.

-
- Cactuar
Ha, ha, ha. Bardzo śmieszne. Pokonałem. Walczyłem z nim w Mideel, Northern Cave i zniszczyłem nad Cosmo Canyon. Na koniec rzucił Shadow Flare, dostałem expa i Ap, a i jeszcze Ultimę dla Clouda. Ach, zapomniałbym że eksplodował otwierjąc przejście do Żabiego Lasu... i NIE lata już nigdzie... ale to przecież nie znaczy, że go pokonałem, prawda? Czy ktoś ma jakieś sugestie co do mojego problemu?Krzysiek2099 pisze:Buhahaha to jeszcze Ultimy nie pokonałeś. Pewnie gdzieś sobie lata.
Tez gran w FF7 na Psx i u mnie Ruby pojawil sie dopiero po pokonaniu Ultimy i Emeralda. Jak pokonalem sama Ultime wciaz tam go nie bylo.Gość pisze:Ha, ha, ha. Bardzo śmieszne. Pokonałem. Walczyłem z nim w Mideel, Northern Cave i zniszczyłem nad Cosmo Canyon. Na koniec rzucił Shadow Flare, dostałem expa i Ap, a i jeszcze Ultimę dla Clouda. Ach, zapomniałbym że eksplodował otwierjąc przejście do Żabiego Lasu... i NIE lata już nigdzie... ale to przecież nie znaczy, że go pokonałem, prawda? Czy ktoś ma jakieś sugestie co do mojego problemu?
Bzdura- przeciez Ruby'ego można pokonac jeszcze przed Emeraldem, a pojawia się on po pokonaniu Ultimy. Jeśli go tam nie ma, to oznacza, że trzeba się jeszcze udać do Ancient Forest - takie informacje znalazłam w necie. powodzeniagilgamesh pisze:u mnie Ruby pojawil sie dopiero po pokonaniu Ultimy i Emeralda

-
- Cactuar
Jeżeli mnie pamięć nie myli o też wykonałem jakiegoś questa czy lekko fabułe podciągnąłem po Ultimie. Dopiero wtedy pojawił mi się Ruby.Ivy pisze:Bzdura- przeciez Ruby'ego można pokonac jeszcze przed Emeraldem, a pojawia się on po pokonaniu Ultimy. Jeśli go tam nie ma, to oznacza, że trzeba się jeszcze udać do Ancient Forest - takie informacje znalazłam w necie. powodzenia
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Not true Ivy, ostatnio jak szłam FF 7, pisząc strategie na Weapony, to dla zabawy najpierw obiłam Emeralda i dopiero potem Ruby'ego - było równie łatwo jak na odwrót.Ivy pisze:Bzdura- przeciez Ruby'ego można pokonac jeszcze przed Emeraldem,
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Oj chyba nie prawda bo toz po pokonaniu Emeralda udalem sie na pustynie zeby sprawdzic czy jest tam Ruby- i byl. Bez zadnego wluczenia sie po innych lokacjach.Ivy pisze:Bzdura- przeciez Ruby'ego można pokonac jeszcze przed Emeraldem, a pojawia się on po pokonaniu Ultimy. Jeśli go tam nie ma, to oznacza, że trzeba się jeszcze udać do Ancient Forest - takie informacje znalazłam w necie.