Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

M@rio_16

Post autor: M@rio_16 »

Dla mnie najfajniejszą postacią pozostaje Cloud biorąć pod uwagę wygląd i charakter.Lubię też Vincenta za jego... zamknięcie w sobie,fajny typek ;)
zolix

Post autor: zolix »

Nie wydaje mi sie zeby Zidane był lepszy od Clouda z uwagi na wykonywany zawód :lol:
Cloud to prawdziwy żołnierz po przejsciach, a Zidane to zwykły złodziej.

[ Dodano: Czw 12 Sty, 2006 10:19 ]
No i tak sie zstawnaweiam jek by wygladal Vincent jak głowny bohater??ciekawe...
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

No nie, cierpię dziś na PMS i muszę skomentować:
zolix pisze:Cloud to prawdziwy żołnierz po przejsciach, a Zidane to zwykły złodziej.

Kod: Zaznacz cały

'Prawdziwy żołnierz, taaaak. W wieku lat czternastu słabiutki Cloud oświadczył, że wstąpi do armii. Tak też zrobił i przez dwa lata nie awansował ani o stopień, był tylko bezimiennym mięsem armatnim. Potem spędził pięć lat w laboratorium, skutkiem czego doszczętnie sfiksował i przywłaszczył sobie cudze wspomnienia.
A Zidane to genetycznie idealna maszynka do zabijania, ale to szczegół. XD
Rofo pisze:elo Lucrecia-- no ale mi sie zdaje że w chwili zamachu na Edeę to on wtedy tego ze ona jest jego "matką" niepamiętał mi sie zdaje , poprzypominali se wszyscy dopiero na drugim cd
Już Ci Jaco dobrze napisał, że Irvine, w odróżnieniu od przyjaciół, nie miał większych kłopotów z pamięcią. Najprawdopodobniej wiedział, do kogo strzela (a przynajmniej zdawał sobie sprawę z tego, że coś jest nie tak).
ssjcloud

Post autor: ssjcloud »

Oczywiscie najlepszy bohater to Cloud poniewaz jest najsilniejszy hehe!!! :)
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Lucrecia pisze:rvine, w odróżnieniu od przyjaciół, nie miał większych kłopotów z pamięcią. Najprawdopodobniej wiedział, do kogo strzela
Taaak, jasne. Cloud też wszystko o sobie wiedział, a przynajmniej "zdawał sobie sprawę, że coś jest nie tak."

I to mnie właśnie wkurza. Irvine - Snajper z zawahaniami, Quistis - dowódca z wyzrutami sumienia, przez które mogła spieprzyć misje. Dlatego bohaterowie w FFVIII sux pełną parą -_-
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Turek

Post autor: Turek »

Oczywiście że najfajniejszą, najlepszą,naj......... blebleble jest Cloud.Dlaczego ???Mówiąc o jakieś cześci Finala (nie koniecznnie siódemki) na myśl zawsze przychodzi mi Cloud.Oczywiście Zidane,Yuna,Rikku,Squall,Vivi są mi dobrze znane ale spośród tego całego towarzystwa Cloud zdecydowanie (wg. mnie) się wyróżnia...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Tyle lania wody, a nic z tego nie wynika. Czym się wyróżnia? Może jakies argumenty. Fryzurą? Mieczem? Dresem i glanami?

IMO niczym się nie różni od takiego Zidane'a czy Tidusa. Bezpłciowy, zgrywa twardziela etc. Taki Squall to przynajmniej buc jest. Wyrazisty ma charakter i dlatego tak zgrzyta między nim a Rinoą (i nie tylko nią zresztą). Mozna z nim łatwo wejść w konflikt przez jego sposób bycia. No i ma dobrego krawca w odróżnieniu od Clouda.
ssjcloud pisze:Oczywiscie najlepszy bohater to Cloud poniewaz jest najsilniejszy hehe!!!
Co za banał i bzdura. Gdzie najsilniejszy? Spośród bohaterów 7 czy ogólnie? Ludzie argumentujcie swe odpowiedzi, bo to farsa istna jest.
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

najlepsi są Cloud i Rikku

T: A może jakieś argumenty :?: :roll:
zolix

Post autor: zolix »

Argument za Cloudem:głowny hero,wielki miecz,fryzura jak po udzerzeniu pioruna, i tylko ten dres i glany mi nie leza, ale i tak go lubie
Vincent:zmiana w bestie przy limicie,i ciekawa postac
Mako_Fighter

Post autor: Mako_Fighter »

A mnie i tak najbardziej podoba się Reno z jego fachowym podejściem do pracy jako Turk i swoimi tekstami ( Jirettai zo, to. :lol: )
Turek

Post autor: Turek »

No Reno i Rude to takie dwa debile szukające kłopotów.Cloud the best!!!!!! Dlaczego????---->Ogólny wygłąd jest bombowy (21-letni młodzieniec z zajeb.... blond fryzurką odziany w fajne ciuchy ) no i ten ogromny miecz który podkreśla jego niesamowitą siłę.Jego limity są poprostu niesamowite.Oczywiście Omnislaskh wizualnie wyróznia się na tle pozostałych limitów no ale te "pozostałe limity" też są fajne.Kiedy pierwszy raz ujrzałem Climhazzard to aż mi ciarki przeszły po plecach.............
Black

Post autor: Black »

A tam :P Cloud ma klopoty z glowa i wlasna osobowoscia... nie wspominajac o tym ze ciagle obwinia sie za to ze jest kiepskim "ochroniarzem" ~~ Nie lubie kiedy ludzie uzalaja sie nad soba...
Rofo

Post autor: Rofo »

Squall the best !! własnie przeszłem FF8 !! dziekuje całej redakcji Krypty za to ze piszecie takie wspaniałe porady i poraniki itp itd !!!! 8) 8) :D :D :grin:
Njorda

Post autor: Njorda »

Najbardziej to chyab lubie Viviego bo jest takim zyciowym fajtlapą. Sądze ze powinno jeszcze jego do sady sie wklepac :D
Rinoa

Post autor: Rinoa »

W ankiecie zaznaczyłam Squalla, bo FF8 to mój ulubiony RPG. A ogólnie ulubione postacie to:
*absolutnie wszycy główni bohaterowie z FF8;
* Vivi, Zidane, Garnet, Queena, Freya - ulubione postacie z FF9;
* Aeris, Tifa, Red, Yuffie - ulubione postacie z FF7;

w zasadzie nietrudno aby jakas postać przypadła mi do gustu ;)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”