FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Kimahri nie ma jasno wytyczonej ścieżki - z początku ma trochę magii wraz z umiejętnościami bojowymi, a więc ścieżka zależy tylko od tego, na co się zdecydujesz - opłaca się go trzymać możliwie najbliżej wojowników (Tidusa i Aurona), bo od czarowania są przecież Lulu i Yuna ;) Postaw na jego siłę i obronę, ale nie spodziewaj się,że w zadawaniu obrażeń łatwo przegoni Tidusa - co tu gadać - z początku słaba postać..
Harris pisze:udalem sie jednak do omega ruins i tam nabilem wszystkim statystyki tak ze Kimahri z najgorszego stal sie najlepszym czlonkiem druzyny;)
KAŻDA postać po dopakowaniu jest silna, zależy tylko od tego, ile się jej poświęci czasu.
Harris pisze:Nie zapominaj zbierac jego overdrive! zwlaszcza novy - na wysokim poziomie postaci jest ZABOJCZA!
Niezbyt opłacalna, bo inni posuiadają znacznie bardziej zabójcze umiejętności, ale to nadal silna Blue Magic ;)
Ostatnio zmieniony wt 16 sie, 2005 21:49 przez Ivy, łącznie zmieniany 2 razy.
Harris

Post autor: Harris »

Patrz - 56 strona forum w tym temacie...

Jeżeli chodzi Ci o grafik :

http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file ... ere_na.gif

(nie wiem dlaczego nie chce sie otwierac w FireFox :sad: ... Pozostaje tylko IE :grin: )
Ostatnio zmieniony wt 16 sie, 2005 21:47 przez Harris, łącznie zmieniany 1 raz.
Maester

Post autor: Maester »

Otwiera się - trzeba skopiować i wkleić do przeglądarki...
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Harris pisze:Z tego jednak co widze chcesz zeby zostal wojem - skieruj go w kierunku Tidusa (dosc duzo hp)
Dużo HP ma Auron,jesli chcesz miec dobrego woja,to skierój go tam,duży przysrost Str. i HP
FF XII W trakcie katowania
lasic19

Post autor: lasic19 »

nie mogę odkryć lokacji:
Battle Site-40.53
Besaid Falls-29.80
czy to są prawidłowe współrzędne, czy też może lokacje te nazywają się jakoś inaczej?
Ishias

Battle Arena

Post autor: Ishias »

Nie moge złapać potwora w Djose Highroad!! Mam wszystkie oprocz drugiego od góry!! Pomużcie mi go znaleść! Albo jego nazwe bo mnie nerwica bierze!! HELP
Harris

Post autor: Harris »

Ishias pisze:Nie moge złapać potwora w Djose Highroad!! Mam wszystkie oprocz drugiego od góry!! Pomużcie mi go znaleść! Albo jego nazwe bo mnie nerwica bierze!! HELP

SIMURGH - z gatunku bird...

nie denerwuj sie tak... :P
Ishias

SIMURGH ale gdzie mam sie krecic w kturym miejscu bo ja sie ze 2 godziny krece i go nie ma

[ Dodano: Nie 21 Sie, 2005 21:49 ]
Wielkie dzieki juz go mam! Dzieki jescze raz

[ Dodano: Nie 21 Sie, 2005 22:01 ]
Mam Pytanko! Jesli chodzi o odblokowywanie Nemesisa to mam tez złapac potwory z 5 grup mam to wszystko zrobic czy zlapac tylko z danego obszaru i pokanac bossow z tych obszarow!
Ishias

Nie wiem jak pokonac Nesluga jeszcze! on zawija sie w kulke i mu siie energi napelnia jak go pokonac??
panorama

overdrivy

Post autor: panorama »

cos mi nie pasuje... walcze z dark aeonami ... normalnym ciosem wakka zada ok 50 tys. obrazen ... a gdy wykonuje attack reels to zadaje tylko 5 tys. x 12... powinien zadawac rowniez 50 tys. x 12 ... wiec o co chodzi?
panorama

odp...

Post autor: panorama »

str 143....

jestem swiezo po savie i jako pierwsyz wykonuje atack reels wiec nie ma mowy o zadnych breakach ... mam max hp...

o co chodzi? nie rozumiem - normalnie zadaje ok 40 tys. a w overdrivach o 1/4 mniej ... i nie tylko on - tak jest z wszystkimi postaciami...
Ishias

Mam Pytanko! Zapełniłem wszystko w Sephre Grid i mam 20000 tys energii kazdym!! A jak znalesc przedmioty i gdzie jak wogole sa zeby zapełnic puste pola! I jak miec wiecej energii?? I czy wogole dojade z tymi pustymi polami do 5000-6000 tys energii! da radę tak zrobic??
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

a) Pisz po ludzku, bo takie zdania to tylko wkurzają.
b1) Masz oczy? Bo jak tak, to radzę się nauczyć z nich korzystać.
b2) http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=59
b3) http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=58
b4) http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=65
Ishias

Dzięki! I jescze jedno! Irytuje mnie jedna rzecz! Nie moge złapać kurde stworków z danej grupy na Species Conguest nie wiem gdzie ich szukać! Chodziłem wszedzie i nic!! Albo ja jestem niespostrzegawczy albo powinienem rzucić tą grę po jej przejściu i nie zawracac sobie głowy drobiazgami! Ale ja musze mieć wszystko ;p!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ktoś się namęczył, zeby to napisać, a potem przyjdzie taki i zamiast przeczytać to się wypytuje. http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=29
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”