FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
no wlasnie taka opcje juz rozkminialem i potem on mowi
"now please leave"
i jest jakis tam wybor...wychodze i nic...
[ Dodano: 09-11-2005, 14:58 ]
mam dziada...zatem w opisie jest blad bo trzeba w tej opcji dac "talk about sephiroth" i jak poprosi o wyjscie i przykryje sie trumna trzeba jeszcze raz zagadac i poprosic go o imie...wtedy chwile gada sie z nim o Lucreci a potem wychodzi sie i on sie przylacza...pozdro...
"now please leave"
i jest jakis tam wybor...wychodze i nic...
[ Dodano: 09-11-2005, 14:58 ]
mam dziada...zatem w opisie jest blad bo trzeba w tej opcji dac "talk about sephiroth" i jak poprosi o wyjscie i przykryje sie trumna trzeba jeszcze raz zagadac i poprosic go o imie...wtedy chwile gada sie z nim o Lucreci a potem wychodzi sie i on sie przylacza...pozdro...
Robiąc ten opis Krak liczył na wrodzoną inteligencję człowieka i chyba każdy średniointeligentny gracz sam na to wpadnie, prawda? W solucji masz ten moment wystarczająco opisany, bo to że pogadać z nim trzeba to chyba jest oczywiste i chyba nie trzeba tego opisywać? A na logikę - sama opcja pogadania o Sephirothie to już chyba wystarczający powód, by wybrać tą opcję dialogu.PTfromSCR pisze:mam dziada...zatem w opisie jest blad bo trzeba w tej opcji dac "talk about sephiroth"
No to chyba logo, że jeśli po pierwszej rozmowie i wyjściu nie dzieje się jak w opisie, to trzeba do niego wrócić i jeszcze raz zagadać. Przynajmniej kiedyś to było logiczne, gdy gracze nie byli tak leniwi albo... Heh, czy naprawdę mamy robić opisy już tak detaliczne, żeby wieść was za rączke non-stop? Już od dawna chciałam powiedzieć to, co teraz napisze - im bardziej szczegółowe opisy robimy, tym ludzie zadają coraz bardziej banalne pytania i nie są w stanie kompletnie sami nic zrobić....PTfromSCR pisze:i jak poprosi o wyjscie i przykryje sie trumna trzeba jeszcze raz zagadac i poprosic go o imie...wtedy chwile gada sie z nim o Lucreci a potem wychodzi sie i on sie przylacza...
Ulżyło mi.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)