Swego czasu,byłą prowadzona dyskusja na temat Caitshita,i do niczego to nie doprowadziło,jedni go bronili,drudzy na niego jechali.Wiec moim zdaniem,,nie ma sensu ciagna ctego tematu dalej.GoMati pisze:On jest boski, ale trza w niego inwestować!Cait sith ma beznadziejne limity, zachowuje sie jak pajac ale ma p;rzynajmniej dobrą ostatnią broń
Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
FF XII W trakcie katowania
Nie tyle to, co po prostu jak znajdziesz Materie a la: Full-Cure, Shield to Aeris nie jest ci w ogóle potrzebna. Moim zdaniem można było pozwolić jej żyć aż do akcji w Whirlwind Maze, by miała okazję przybyć do Icicle Village, gdzie się urodziła. Mogłaby wtedy odnieść się do nagrań ojca(Prof. Gasta) i opowiedzieć więcej o matce i planecie - to byłby nie lada smaczek dla wielu przechodzących FF 7. W Whirlwind Maze, czy to przy przeprawie przez bariery, czy w momencie uwolnienia Weaponów po prostu by się ją uśmierciło i problem z głowy.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
heh, masło maślanewymaxowane na max

Że też wam się chce... Ale co kto lubiJa normalnie używam składy: Squall/Irvine/Quistis, choć wszystkie postacie mam wymaxowane na max

Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
Z FF7
-[glow=brown]CLOUD[/glow]-za jego omnislash
-[glow=yellow]Barret[/glow]-
nie ma jak to Catastrophe 
-[glow=red]Yuffie[/glow]-
a pamieta ktos o morphu?;]
FF8
-[shadow=cyan]Squall[/shadow]-
omnislash wymieka :D:D:D przy Lion Hearcie 
-[shadow=brown]Irvine[/shadow]-po prostu
laseczki i bronie :D
-[shadow=indigo]Zell[/shadow]- Do u like hot dogs?
-[glow=brown]CLOUD[/glow]-za jego omnislash

-[glow=yellow]Barret[/glow]-

-[glow=red]Yuffie[/glow]-

FF8
-[shadow=cyan]Squall[/shadow]-

-[shadow=brown]Irvine[/shadow]-po prostu

-[shadow=indigo]Zell[/shadow]- Do u like hot dogs?