2. Kup oryginalne FFVII, wtedy błędu nie będzie
FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
- 
				Krzysiek2099
 - Cactuar

Każdy skrakowany program (czy gra) ma błędy. Jedne są bardziej a inne mniej lub niezauważalne.Także jeżeli coś ściągasz/ kupujesz na rynku to o błędy pytaj sprzedawcy.

"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
- 
				Krzysiek2099
 - Cactuar

Caps Lock. Przycisk na klawiaturze poniżej Tabulatora (Tab) i powyżej lewego Shift.
[glow=cyan]Kup orginał[/glow] - zadowalające? Jak masz lewą grę to nie pomoże Ci ani producent, ani dystrybutor ani tym bardziej my tutaj. Przeczytaj mój poprzedni topic. On wszystko wyjaśnia. Tak się kończy ingerencja w świat cyferek.
[ Dodano: Czw 06 Paź, 2005 ]
Takie info dla tych co będą chcieli być cwańsi niż Pomoc Techniczna:
[glow=red]Jeżeli twierdzisz, że masz orginalną gre a rzeczywistość jest zgoła odmienna, to nawet się nie fatyguj pytać o błędy. Nasze odpowiedzi mogą zrobić więcej szkody niż pożytku.[/glow]

Ja bym zaczął liczyć na mgra od Polskiego. A tak poza tym... okradając bank od razu liczysz na niski wymiar kary?Liczylem na bardziej zadowalajacom odpowiedz
[glow=cyan]Kup orginał[/glow] - zadowalające? Jak masz lewą grę to nie pomoże Ci ani producent, ani dystrybutor ani tym bardziej my tutaj. Przeczytaj mój poprzedni topic. On wszystko wyjaśnia. Tak się kończy ingerencja w świat cyferek.
[ Dodano: Czw 06 Paź, 2005 ]
Takie info dla tych co będą chcieli być cwańsi niż Pomoc Techniczna:
[glow=red]Jeżeli twierdzisz, że masz orginalną gre a rzeczywistość jest zgoła odmienna, to nawet się nie fatyguj pytać o błędy. Nasze odpowiedzi mogą zrobić więcej szkody niż pożytku.[/glow]
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
- 
				GRAB

3 mystile jest w nothern crater. Masz tam sztuczkę z rozsyłaniem postaci w różnych kierunkach w pewnym momencie. Po jakimś czasie drużyna spotyka się ponownie, i wtedy każda osoba która ruszyła ścieżką inną niż Cloud da mu jakiś przedmiot. Własnie w tej chwili masz szansę na otrzymanie 3 zbroji Mystile. Nie wiem natomiast którą ścieżką najlepiej puścić swą drużynę i jakie są dokładnie szanse na otrzymanie tego przedmiotu. Czytałem o tym jedynie w gazecie, i mnie osobiście  się nie poszczęściło.
Wcale bym się nie zdziwił gdyby była to ściema, choć jednak brzmi całkiem przekonująco, a sam temat poruszany był w dziale "korespondencja" i wlekł się przez kilka numerów. Zdaje się zatem że to jest możliwe.

Wcale bym się nie zdziwił gdyby była to ściema, choć jednak brzmi całkiem przekonująco, a sam temat poruszany był w dziale "korespondencja" i wlekł się przez kilka numerów. Zdaje się zatem że to jest możliwe.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
						V.
- 
				Gość

Nie. Ten las za Bone Village to Sleeping Forest, a Ancient Forest to taka zielona "wysepka" na górze blisko Cosmo Canyon. By się tam dostać potrzebujesz górskiego (zielonego) albo lepszego Chocobo.Michał pisze:Na początku myślałem, że to chodzi o ten las co sie wchodzi przez Bobe Vilage do Forgoten city?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
						Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
- 
				GRAB

Wrong - górski lub wyższy, ewentualnie właśnie pokonać Ultimate Weapon wtedy kawałek góry się stopi i do lasu będzie można dostać się na piechote.Ababeb pisze:zdobyciu złotego chocobo.
Nie wiem. Jeśli kupiłeś tą Sneak Glove to wpadnij do niego później i zobacz, czy ci coś nowego zaoferuje.Gość pisze:Czy gość w sklepie z bronią w WALL MARKET sprzedaje coś jeszcze oprócz Sneak Glove, bo cały czas odpowiada - come again.?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
						Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
- 
				Michał