To jest tylko historia tam nie można zginąć po pewnym czasie wszystko wruci do normykilwap pisze:napewno gram w ff 7 i jedziesobie sephirot z cloudem i kilkoma goscmi i naglejest jakis dzwiek jagby uderzenie wychodzom i jest smok i koniec ciagle miss a muj kolega jak tam byl to na 2 uderzenia go sephirot zabil jagby ktos mial to nawet save zara po tym morze byc
FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
- ..::PHOENIX::..
- Kupo!

"I'll be here...
Why...?
I'll be waiting here...
For what?
I'll be waiting for you...so...
If you come here...you'll find me...
I promise".
Why...?
I'll be waiting here...
For what?
I promise".
-
kilwap
-
szympans92
Dom Costa del Sol
Ten temat ma ponat 120 stron, więc nie wiem, czy było już to pytanie. Czy, gdzie, jak, za ile i w którym momencie gry można kupić dom w Costa del Sol i co daje jego posiadanie? Gdzieś czytałem, że można, więc proszę o pomoc.
Po przyłączeniu Clouda na 2 CDCzy, gdzie, jak, za ile i w którym momencie gry można kupić dom w Costa del Sol i co daje jego posiadanie? Gdzieś czytałem, że można, więc proszę o pomoc.
Wrong. Już na CD 1 można willę kupić. Jedna Materia All na Master i milion 400 k gil w kieszeni - spokojnie styknie (willa bodaj 300 k kosztuje)kwazi pisze:Po przyłączeniu Clouda na 2 CD
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
-
Rejczard
Więc mam pewien problem, mianowicie chodzi o zdobycie omnishlasha.
Mam te 32000 bp zdobyte. I nie mam pozycji wykupienia omnislasha za te punkty. Tak rozmawiałem też z każdą możliwą osobą w Battle Square. Z początku myślałem że powodem tego jest to że znajduję się jeszcze na pierwszej płycie(dokładniej jestem ledwo co po wydostaniu się z Corel Prison). Jednak znalazłem info na pewnym zagranicznym serwisie wyglądającym na dość wiarygodny że na 1 cd potrzebuję 64000 bp. Więc jak pisało tak zrobiłem i... dalej nic. Może ktoś dokładnie wie co robię źle? Czy może jednak info na tamtej stronie było lipne i wykupić mogę go dopiero w dalszej części gry? Zaznaczę też że mam wszystkie poprzednie limity Clouda.
Z góry sorry jeśli ktoś zadawał podobne pytanie. Jednak przeszukiwanie 120 stron postów jest trochę ponad moje siły.
Mam te 32000 bp zdobyte. I nie mam pozycji wykupienia omnislasha za te punkty. Tak rozmawiałem też z każdą możliwą osobą w Battle Square. Z początku myślałem że powodem tego jest to że znajduję się jeszcze na pierwszej płycie(dokładniej jestem ledwo co po wydostaniu się z Corel Prison). Jednak znalazłem info na pewnym zagranicznym serwisie wyglądającym na dość wiarygodny że na 1 cd potrzebuję 64000 bp. Więc jak pisało tak zrobiłem i... dalej nic. Może ktoś dokładnie wie co robię źle? Czy może jednak info na tamtej stronie było lipne i wykupić mogę go dopiero w dalszej części gry? Zaznaczę też że mam wszystkie poprzednie limity Clouda.
Z góry sorry jeśli ktoś zadawał podobne pytanie. Jednak przeszukiwanie 120 stron postów jest trochę ponad moje siły.
hmm, powinien już być dostępny po ucieczce z Corel Prison za 51200BP. jeżeli nie ma go na liście zakupów to nawet nie zaczynaj zbierać punktów bo będziesz tylko tracił czas. spróbuj później na 1 CD albo zrób jak radzi Gveir - od 2 Cd Omnislash jest za 32000BP. (Ultima Weapon nie jest wymagany)
Ostatnio zmieniony pn 18 lut, 2008 22:42 przez Sogetsu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Rejczard
Kurcze tyle czasu na tym battle square spędzone... jak zwykle mądry polak po szkodzie ;p No nic wydam te 64000 bp na coś innego, dzięki za pomoc ^^Sogetsu pisze:jeżeli nie ma go na liście zakupów to nawet nie zaczynaj zbierać punktów bo będziesz tylko tracił czas.
edit
@down
Dałem "Next Page" już na samym początku, ciężko by tego nie zauważyć gdy jest to opcją na samej górze. O tym że bp znikają po z wyjściu battle square też wiem.
Ostatnio zmieniony wt 19 lut, 2008 06:56 przez Rejczard, łącznie zmieniany 1 raz.
- ..::PHOENIX::..
- Kupo!

Może nie dałeś na "Next page"?? Na tej liście jest kilka przedmiotów - naciskasz next page i wyskakuje dalszy spis przedmiotów sprawdź (niektórzy tego nie widzą). :DWięc mam pewien problem, mianowicie chodzi o zdobycie omnishlasha.
Btw. Po wyjściu z Battle Areny wszystkie BP znikają
"I'll be here...
Why...?
I'll be waiting here...
For what?
I promise".
Why...?
I'll be waiting here...
For what?