Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Norbi666

Post autor: Norbi666 »

A tak jaki glowny bohater jest najleprzy-jak na mnie Squall!!
O tak Squall ma fajną osobowość .. jest zamkniety w sobie i wogóle...Troche mnie przeraża ta jego sztywność na początku gry...
Preacher

Post autor: Preacher »

no co wy .. najfajniejsza postac z finali to Yuffie:) ... a zaraz za nia jest Vivi
Norbi666

Yuffie mnie wkurzyła jak zawaliła materie wszystkie :)
Preacher

No tak zabiera materie .. ale mimo wszystko jest jak na mnie najzabawniejsza postacia z finali .. a zapomanilem jest jeszcze Vincent .. ogolnie fajna postać gdyby nie to że nie posiada (w przeciwieństwie do Yuffie) zbyt dużej ilości tekstów, pomimo że onie te postacie są poniekąd dodatkowymi
Norbi666

Tak ale warto mieć Vincenta w drużynie bo mi on sie przydał jak chciałem rozwalić Bizarro Sephirotha (czy jakoś tak) bez KOTR i w drugim skadzie właśnie przydał mi sie Vincent ....
Preacher

Ja nie rpzecze, że nie jest przydatny .. jak pierwszy raz przechodziłem FF to miałem go w podstawowym składzie:P .. tyle, że zbytnio nie przepadam za jego limitami .. nie lubie limitów, które odbierają mi kontrole nad postacia
Bardock

Post autor: Bardock »

Norbi666 pisze:Tak ale warto mieć Vincenta w drużynie bo mi on sie przydał jak chciałem rozwalić Bizarro Sephirotha (czy jakoś tak) bez KOTR i w drugim skadzie właśnie przydał mi sie Vincent ....
no co ty? :shock: uzywales drugiej druzyny w walce z Sephem? przeca jego zwyklymi atakami mozna w kilka sekund zabic...
Norbi666

Tak??? A co powiesz o tej kulce w brzuchu?????
Bardock

no co z nia? przeca jej nie trzeba zabijac...
Norbi666

Oj trzeba trzeba a mozna to zrobić tylko drugim skquadem (nie wliczając KOTR)
Bardock

Norbi666 pisze:Oj trzeba trzeba a mozna to zrobić tylko drugim skquadem (nie wliczając KOTR)
przykro mi ale sie mylisz... tej czesci nie trzeba zabijac wystarczy ze wszystkie inne zdechna ;)
Preacher

mi sie też wydaje, że nie trzeba .. jakoś za każdym razem jak z nim walczyłem używałem tylko 1 deruzyny
Spewak

Post autor: Spewak »

NO to nie bylo przyjemne ale Juffie naprawde wprowadza takie rozluznienie swoja osoba!! Tez za nia przepadam! Smieszna postac!!
Wielaj

Post autor: Wielaj »

ja tam wole clouda i barreta. clouda za to nastawienie do zycia a barreta za to ze jest taki narwany. nic dodac nic ujac. yuffie jest za bardzo rozbiegana. podoba mi sie jej quescik w pagodzie ale nic poza tym. w mojej druzynie zawsze mam clouda, barreta i reda albo cida.
Bardock

to tak jak ja zawsze w druzynie mam Clouda, Barreta i Cida... kiedys mialem Reda ale Cid lepszy :) lubie tez czasem porac Vincentem fajnie sie zachowuje i wyglada tez super
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”