Final Fantasy XII

Najnowsza i zarazem ostatnia część serii na konsolę PS2

Moderator: Moderatorzy

Mati-San

Post autor: Mati-San »

Mi się wydaje, że skoro są rasy z FFTA to twórcy mogą dać też te totemy, które były właśnie w FFTA czyli np. Mateusa, Exodusa, Famirit. To oczywiście tylko moje założenie...
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Go-Go-Yubari pisze:Pfff.
Go-Go-Yubari pisze:pfff
Tylko monitora nie zapluj... -_-`

Sephiria pisze:Izrail napisał/a:
I możę jeszcze Gargamela wymyślą?... Taka mityczna nazwa

Tak, a jako Aeon od błyskawic będzie wielki kot o imieniu Klakier XD
Lol... Maggus Smurfs...

Mati-San pisze:Mi się wydaje, że skoro są rasy z FFTA to twórcy mogą dać też te totemy, które były właśnie w FFTA czyli np. Mateusa, Exodusa, Famirit. To oczywiście tylko moje założenie...
Ale całkiem nie złe...
Z jednej strony pozostawanie ciągle przy tych samych summonach (zwał jak chciał) jest nieco nudne, ale z drugiej strony jakiś akcent łączący wszystkie części musi być (pomijając nazwę...) Na Ifrita się cieszę, jeśli będzie Shiva, to będzie na co popatrzeć (bez skojarzeń :P ), a reszta... Reszty jestem ciekawa... :roll:
Patryk

Post autor: Patryk »

Ja tylko piszę, to co czytałem na zagranicznych stronach internetowych. Mogę się więc mylić. Bardzo bym się cieszył, że plotka o tym, że Shivy nie będzie była by kłamstwem. Ale jeśli w każdej części będą powtarzać się te same Aeony, to by się szybko znudziło. Jak dla mnie tylko Shiva mogła by się cały czas powtarzać i tak bez końca!
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ifrit, Shiva i Bahamut byli zawsze, podobnie Cid jako postać poboczna i niue zmnienia się czegoś, co jest symbolem serii.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Lady Luck pisze:Tylko monitora nie zapluj... -_-`
Spokojna Twoja czaszka.

Patryk pisze:Ale jeśli w każdej części będą powtarzać się te same Aeony, to by się szybko znudziło. Jak dla mnie tylko Shiva mogła by się cały czas powtarzać i tak bez końca!
Nie idziesz do przodu to się zaczynasz cofać. To tyczy się także FF. B. będzie więc...
Sephiria pisze:Ifrit, Shiva i Bahamut byli zawsze, podobnie Cid jako postać poboczna i niue zmnienia się czegoś, co jest symbolem serii.
Da. No i kupo.

Mam nadzieję, że charakter Vaana nie będzie adekwatny do jego wyglądu. Blondasek z łysa klatą na wierzchu. : /
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Patryk pisze:Shiva is the best!
Z wyglądu. Maguski mają to coś ^^
Patryk pisze:Ale nie było można ich kontrolować w 100% procentach
O Passado, Comisade i Razzia nie trudno... potem po prostu cały czas powtarzasz... Maguski zazwyczaj były mi bardzo pomocne
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

To nie temat o Maguskach >.< Naprawdę za mało tematów macie? -_-'

Pytanie może głupie, ale nie wiem. To Fran będzie przyzywała aeonowate czy Ashe?
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Tak durnie offtopikujecie, że myślałem o tym, że jest to temat o aeonach.
Na twoje pytanie raczej nikt ci nie odpowie ale ja bym chciał żeby każdy mógł mieć aeona..
Gamertag: Szalony Szkot
Matomania

Post autor: Matomania »

A mnie smuci zniewieszczanie:) głównych bohaterów. Im nowsza część tym gł. bohater bardziej przypomina kobietę/dziewczynę. Porównajcie takiego Clouda/Squall do Tidusa abo tego gościa z XII. Niedługo każda część będzie wyglądała jak FF X-2.
2 głownych bohaterów będzie kobietami (albo wyglądała jak kobiety;) ). Ciekawe co z wątkiem miłosnym?:D Czy gł. bohaterowie będą tworzyli parę homo??:)
Jak Vaana zobaczyłem to mnie zaatkało. Toć on wygląda jak kobieta. Mam nadzieje że square odejdzie od tego głupiego nawyku żeby gł. bohater wyglądał jak kobieta. I jak tu się z kimś takim utożsamić?? :?: :?:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Matomania pisze:Jak Vaana zobaczyłem to mnie zaatkało. Toć on wygląda jak kobieta.
Cycki jej ucięło :?: :shock:
Matomania pisze:Mam nadzieje że square odejdzie od tego głupiego nawyku żeby gł. bohater wyglądał jak kobieta.
No ten drugi facet wygląda normalnie. Auron wyglądał jak rodowy samiec. Seymour w sumie też. Tidus wyglądał jak z bojzbendu lub Leo w Titanicu, ale widac było, że ma w spodniach co trzeba. Vaan jest jeszcze słodszy, ale klatę ma. :? No i ten drugi facet co SPOILER ponoć ma kręcic z Fran(ciszką) KONIEC SPOILERA.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Taaaa... męski Squall... :lol:
i kobieca... selphie... :lol:
Swoją drogą najnormalniejsza jest Garnet i Freya ;] No może Tifa... ale jakoś tak... :?

[ Dodano: Wto 19 Kwi, 2005 ]
A co do Ashe... niczego sobie jest :wink: A tego Vaana to mogliby zmienić... Kogoś na wzór Ashleya mogli dać albo Sydneya... skoro ma być klima VS to do końca :P A kobiet jakoś nie uświadczyłem ciekawych w VS ;)
glamorous vamp
Patryk

Post autor: Patryk »

To Fran będzie przyzywała Aeonowate. Ashe walczy mieczem.
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

A Fran zdaje się, że walczy łukiem - i co z tego? Czyżby łuki miały jakieś zdolności summonerskie? (nie wiem czy walczy łukiem ale chyba tak.. w każdym razie coś tam ma...)
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Może dlatego, że w FFTA rasa z której pochodzi Fran miała job Summoner?
Matomania

Post autor: Matomania »

Na ilu płytach będzie ten Final XII? 2 czy 1 DVD??

A jest wiadome jak będzie wyglądał rozwój postaci? Będą lvl czy coś w rodzaju FF X?

A jak bedzie wyglądało ustawianie zdolności? Czy będzie podobne to do systemu z jakiejś innej części FF?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy XII”