Dzisiaj mam zamiar sobie nabyc plytke nowa Myslivitzow. A Wy juz moze jej sluchaliscie? Fajna jest?
Moderator: Moderatorzy
Ja lubie sluchac tego , czego inni nie sluchaja- jak kiedys powiedzialem pewniej grupie ludzi , ze slucham Feeder'a to bylo tak :Ireth pisze:Tak wiec zawsez mi sie wydawało, ze to mało popularna muzyka ( a szkoda ;______; )
To samo mogą powiedzieć ludzie słuchający np. HH, że to ich muzyka ma jakieś przesłanie, a te wszystkie metale to tylko się drą! Tak samo Ty nie zrozumiesz ich jak oni Ciebie. Są gusta i guściki o których się nie dyskutuje :]Kermi pisze:Ta muzyka ma PRZESLANIE, a to co oni sluchaja - nie ma, oni nie rozumieja takich piosenek, zespolow...
ja tak mam chyba z kazdym zespolemKimahri pisze:slucham Feeder'a to bylo tak :
" CO O_o' ?? aaa eeghmm no tak..... a co to??" \
w skrocie najtwiszopodobny sss...styl;PJaco pisze:U mnie od 2 tygodni bez przerwy gra Charon (wg. jakiejś strony goth rock
Oho... no to podpadłem Garnet :DGarnet pisze:w skrocie najtwiszopodobny sss...styl;P(i nawet dobrzy znajomi nocnejryby)
O nie... Ja nie mógłbym tak nigdy powiedzieć. Uwielbiam kilka wokalistek... a są nimi: Liv Kristine, Angela Gossow (Yeah :D ), Paulina Maślanka, i jeszcze kilka, nie będę wymieniałJaco pisze:I co więcej - tam śpiewa kobieta, więc zespół jest u mnie z góry skazany na porażkę :]
weż przestańJaco pisze:Oho... no to podpadłem Garnet
jak juz o tym wspomniales...nie pamietam kiedy sluchalam zenskiego wokaluXD <poza malymi wyjatkami ofkoz...typu jeki ell z Sui Generis Umbra;)>Jaco pisze:I co więcej - tam śpiewa kobieta, więc zespół jest u mnie z góry skazany na porażkę :]
Ja nieTomajS pisze:słucha tu ktoś The Killers ?