lol, no to porozmawiajmy w skupieniu
Garnet pisze:a to bylo kampania o naj sexi?
Ważne że jesteś naj... <lol, przyszło mi coś na myśl, ale lepiej się zamknę

>
Garnet pisze:
a tak w ogole przypomniales mi,ze nasza edukacja muzyczna utkwila w martwym punkcie z powodu Twojej-domniemanej zapchanej sktzynki:],wiec lepeij jak najszybciej cos z tym zrob
Cóż, moja edukacja nie zakończyła się z mej winy my Dear. Już od miesiąca powiększyłem lomit na skrzynce i czekam non stop na Twój kolejny zastrzyk propagandy

Pisałem na gg, żebyś mi wysłała te kawałki od Exacutrixa, ale do tej pory ich nie mam
Garnet pisze:lol fajny kolega
Tak miedzy nami (tak tak, nikt tego więcej nie czyta

), nie jest on tolerowany za swój radykalizm jeśli chodzi o słuchany zespół :] Uf, co by to było gdyby Garnie była radykalna :D
Garnet pisze:btw mowilam Ci,ze Mana czerpie inspiacje z muzyki Bacha?:]
Tak, tak, słyszałem kilka kawałków które mi załączyłaś :D Chyba wszystkie miały w tle muzykę z klawesyną, bądź organów trudno mi to jednoznacznie określić. Wiem że to było coś barokowego, tym samym z pewnością musiało być coś z Bachem. Mam jednak smutną wieść, mianowicie nie przepadam za Bachem :D
Garnet pisze:co do j-rocka

tamta piosenka to byla Beast of Blood
Tak, możliwe, będę musiał to ponownie przesłuchać, bo na prawdę były tam dobre kawałki..... No właśnie...
Garnet pisze:Boni,a jak tam Diary of Dreams?
Ten zespół mi wypadł z głowy, jeśli miałbym oceniać dotychczasowe preferencje, to właście DoD byłoby na pierwszym miejscu

W skali procentowej na wszystkie kawałki jakie przesłuchalem danych zespołow, kawałki które mi się spodobały procentowo stanowią większość właśnie w przypadku tego zespołu

Zespołu od Executrixa nie wliczam bo to zaledwie dwa kawałki ;]
Garnet pisze:a tamta wypowiedz nie swiadczyla o wyprowdzeniu z rownowagi
teraz sie tlumaczy :] (

)
Garnet pisze:zas te czarne malpy,babki umalowane na czarno..ehmm..wolalam nie mowic jej ze to....facet...w ogole czasem lepiej nie zaczynac dyskusji
Moja mama niegdyś widziała jakichś schizoli, ale nie pamiętam kim oni byli, ale jak ich zobaczyła to powiedziała coś w stylu: "Chciałam ciebie wychować na prawego człowieka..." czy jakoś tak...

więcej scycji nie było, ale samych schizoli których i tak nie pamiętam, to ja w ogóle nie kojarzę kim oni mogli być... Hmm... Aha, nie twierdzę znowuż że Malice to jacyś schizole... To zwykli, normalni ludzie, jak każdy z nas :D
Heh, załączę płytkę z utworkami żeby jeszcze je przeanalizować... przy okazji takeshiego odwiedzę
Jeśli chodzi o utwory które obecnie słucham z zasyseniem, to utwory z silent hilla... cudne ^^