Dobra muzyka

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

Jaki typ muzyki lubisz?

Pop
7
4%
R'n'B
1
1%
Techno
11
6%
Rock(Punk, Classic, Gothic)
64
37%
Metal(Trash, Speed, Heavy, Black,Progresiv itd)
47
27%
Nu-Metal
7
4%
Jazz
3
2%
Reggae
6
3%
Klasyczna(Mozart, Bethoven, Bach, Liszt, Chopin, Czajkowski, itd)
11
6%
Hip Hop/ Rap
15
9%

Liczba głosów: 172

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

mowa o metallice ... tak jak pisalam 'sluchalam' .. teraz to hmm .. whatever :P

.. ale ale ... jeszcze siedze z jednym okiem zamknietym po nieprzespanej nocy ;) .... koncert Lacrimosy ... to bylo piekne , tilo i anne o wiele lepiej wygladaja na zywo niz na zdjeciach :) w media markt gdzie dawali autografy niezle jaja byli z ludiz ktorzy nie wiedzieli co jest grane :D :D < ha .. mam plakat z autografami i zdjecia ;) >
cieszyl tez falt ze na koncercie bylo sporo osob ... hm ... powiedzmy nie ubranych na czarno a takze osob w srednim wieku,to cieszy ze jednak inni tez siegaja po ta muzyke .. wiec w tym miejscu polecam wszystkim zapoznanie sie z muzyka Lacrimosy ...
na koncercie zagrali 2 bisy XD a nawet 2 kawalki wiecej niz na podstawowej trackliscie z bisami :] na zywszych kawalkach granych na bisie np alleine zu zweit to byla masakra :]
zagrali 3 moje ulubiona piosenki..czego chciec wiecej ^_^

a support w postaci gothminister nawet dal fajna dawke electro przed Lacri ;)

dobra koncze to gledzenie , tzreba jeszcze isc pospac troche ;)

aha Orion Krakow nawet o 4 rano przytulnie wyglada ;)

.. prosze .... jak niewiele tzreba zeby marzenia sie spelnily ....
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Możesz puścisz w obieg swój plakat?

[ Dodano: Wto 07 Cze, 2005 ]
A te panie co o nich mówisz są na Twoim obecnym avku?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

przepraszam,....jakie panie?? Tilo nie jest zadna pania :twisted: < chyba widac ze ma garnitur :shock: >

< co do avka,w takich strojach wlasnie grali wczoraj :) >

gorset anki ..mnie zabija... ^_^
Boni pisze:Możesz puścisz w obieg swój plakat?
plakat z autografami? XD a po co Ci :D zreszta on zaraz zaiwsnie bezpiecznie na scianie :P

swoja droga wiesz co Boni...pierwsze plyty Lacri to moglbys smialo posluchac np ich Requiem :P ... albo np pozniejsza Elodie z cudna orkiestra < zreszta orkietra zawsze jest cudna u Lacri ^_^>
ale to juz zalezy od Ciebie..:] < dzisiaj graja w filharmonii w Bydzi..w FILHARMONII XD chyba to cos znaczy :D :d >
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

E... Hmmm... Wiesz. Szczerze mówiąc to coraz bardziej się na to wszystko napalam :D Co prawda nie słyszałem ich ani jednego kawałka, ale coś czuję że ten moment się zbliża :] Swoją drogą co to za muzyka jest? Jakieś techno? <wątpię> HardRock? Ballady? Hmm... Ciekaw jam. :)

Tylko mi nie mów że to goth jest. To mi tyle mówi co gametangiogamia. Czy cokolwiek innego ;]

Aha, swoją drogą chyba mi nie powiesz że to coś na wzór klasyki bo zdziwiony byłbym ostro... Chociaż jeżeli są to klimaty Carminy <o ile są> to do klasyki nie jest tak daleko :) No ba... nie lubię słowa klasyka, wolę.... muzyka poważna :]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

hmm..ciezko jest mowiac z kims kto w ogole nie wie co sie z czym je :) ;)

no ale...
Boni pisze:Swoją drogą co to za muzyka jest? Jakieś techno? <wątpię> HardRock? Ballady? Hmm... Ciekaw jam.
moze zacznijmy tak,techno nie slucham wiec bym nie polecalabym takiej muzyki ;) < slucham electro jak juz :P>

co to za muzyka..dobre pytanie..sam tworca < Tilo-ten facet w garniturze> nie przypsiuje swojej muzyki zademu nurtowi ale zaznacza ze muzyka zrodzila sie z nurtu gotyckiego a dokaldniej rocka gotyckiego....kladac nacisk na uduchowienie swojej muzyki :) jak dla mnei muzyka Lacri to przede wszysktim muzyka emocji ^_^ ale jesli juz musimy ustalic jakis gatunek to hm...rock gotycki z orkiestra symfoniczna? hmm...

ale bylo nie bylo Lacri jest takak gotycka klasyka wsrod nas,jak to sie mawia ale do posluchania dla kazdego..zreszta sama pisalam o osobach np w srednim wieku na koncercie :) < albo taka mala mila dziewczynka co stala po autografy :) ...wlasnie fajny patent byl z tym ze jak przyszlismy nie blyo juz plakatow a nam na nich zalezalo to po kryjomu ;) zdarlismy ze stanowiska przy ktorym stali ;) >

aha wiekoszsc piosenek maja in deutsch...co wg mnei jest wielkim plusem bo pasuje do takiej muzyki :]

zreszta posluchaj sobie sam ;] < heh zepsol ma 15 lat przez ten czas sporo plyt nagral wiec jest w czym wybierac :D ..nowsze plyty-bardziej melodyjne...>
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Dzięki :)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

a prosze ^_^

Tilo podkresla takze czesto swoja wiare np Hohelied der Liebe < slowa z listu sw pawla> czy tez sanctus -stara weszla jak to lecialo to mowila ze ja jakiejs muzyki koscielnej slucham :D :D < to tak zebys nie myslal ze to jakeis satano czy cos :lol: >

tak wiec piosenki sa rozne... od ciezszych do powiedzmy chorkow w wspomnianym sanctus,w ktore doskonale wtapia sie pozniej glos tila z rockowym brzmeiniem :)

< chyba wena mnie naszla XD>
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze: < chyba wena mnie naszla XD>
Pisz dalej, nie przeszkadzam XD

Swoją drogą Garnet, kiedy dasz reckę Tale'a?

Aha, co do satano... No wiesz... Ja tam znowu konserwatysta nie jestem ;]

Oki, teraz to powiem, skoro ava zmieniłaś... Ta kobieta ma dziwne włosy.
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:Swoją drogą Garnet, kiedy dasz reckę Tale'a?
to chyba nie tutaj powinno bcy to pytanie :) < no ale dobra odpowiem..ech qrde obejrzalam tylko polowe-do kolacji i dalej plyta mi nie chce odwtarzac :(..i nie wiem czy plyta temu jest winna czy ps2 ..ale pierwsza polowe odwtarza...a sam film byl zapakowany w foli..strange :/ ..pozostaje mi z neta sciagnac..a keidy sie sciagnie to.. :roll: >

Boni pisze:. Ta kobieta ma dziwne włosy.
hmm..normalne,czarne ^_^ ..to jest tylko taka..hm..czapka? sama choc stalam pos scena nie rozpracowalam za dobrze tego nakrycia :D < ale w media markt nie miala tego ;) tylko ladnie zapiete wloski w kok :) >

tu mozesz z bliska zobaczyc :D http://lacrimosa.com.ua/ua/gallery/lichtgestalt.html

a tak w ogole to polecam www.lacrimosa.de :]
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Starsi oni chyba są... ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

od Ciebie na pewno ;]
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze:polowe-do kolacji
O_o.... Jeden z lepszych momentów i akurat nie możesz odtworzyć :( Heh, pecha masz
Garnet pisze:od Ciebie na pewno ;]
No ba. A od Ciebie to może nie? ;P

EOT <niestety> :wink:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:No ba. A od Ciebie to może nie? ;P
wieki juz poza mna :lol:

swoja droga spodobal mi sie ostatnio teledysk White Stripes.. ten nowy..taki specyficzny.. ;) < nie pamietam tytulu>
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

hmmm....garażowe nagrania Nirvany < atak kaszlu> ...

ciekawa płyta ..nie powiem ...widać jak zespół ewoluował , jak coś się zaczęło dziać, jakieś takie poszukiwania .....

brzmieli fatalnie :/ Cobain fałszował jak .....no fałszował :wink:

na początku miałam takie akustyczne kawałki ..ot, takie akordziki sobie brzdęgali ..potem juz jakies riffy.....

...jak usłyszałam pierwsze nagrania w komplecie gitara + perkusja ....rety ...nie wiem skad oni wytrzasnęli ten przester, ale brzmiało okropnie ..perkusja była chyba tefala, albo innej firmy produkujacej garnki :/

no i tak błądzili ..i bładzili ..az doszło do do garazowego "Smells like teen spirit" ....to juz miało jakąć formę ....( wersja garnkowa, i to jeszce słabej jakości)

jak ktoś słucha czasem Nirvany, to radze posłuchac sobie takich garazowych kompzycji ..na prawdę ciekawe przezycie 8)
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

hmm..garazowe kompozycje.. to na tej plycie co teraz byla wydana to jest?

btw sa juz pierwsze zdjecia z lacri...szukajcie a mnei znajdziecie :D :D http://www.k-ow.net/~azi/lacrimosa/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”