Miałem na myśli "Ten od Executrixa" czyli "ten" który zrobił Executrixa, czyli ten=zespół, czyli piosenka nie równa się zespołowi :DGarnet pisze:aha,jakie kawaki od Executrixa :] to jest TYTUL piosenki,a zespol nazywa sie Sui Generis Umbra! ;P

Nawet szkolny żart jest jakiś, że sie pyta ktoś Ciebie: "Czego słuchasz?" -"Exacutrixa"... i salwa śmiechu... ja za bardzo nie wiem o co w tym chodzi i... wolę się nie domyślać O_o' Ale pewno chodzi o to, że ta muzyka powszechnie za uśmierzacza nerwów nie uchodzi... ech, gadam głupoty jakieś ;] Anyway grunt, że dzięki Tobie moja renoma wzrosłaGarnet pisze:nawet w Twojej szkole to puszczono

Nom, wpadłem na ten pomysł i dosyć dawno :D ^^ Ale o gotów ciężkoGarnet pisze: swoja droga jakbys mial kiedys okazje z jakims domniemanym gothem porozmawiac to masz mu co podzrucic i wysmiacto jego nocna rybe czy inne gothyki

Nie przeszkadzaj sobieGarnet pisze:odbija mi

To jest nazwa płyty zespołu Malice? :] (wybacz, za ten fermentGarnet pisze:Bara no Seidu

To był komplement ;]Garnet pisze:a ja myslalam,ze jak sie lubi classic to sie lubi wszystko
To nazwa zespołu gdzie śpiewa Mana, czy płyta, którą zrobił Mana? :DGarnet pisze:moi dix mois
A mi się wydawało że esencją DoD'a są discowe klimatyGarnet pisze:po prostu przyjmuje,zeby zrozumeic ta muzyke trzeba byc wrazliwym czlowiekiem

:D
Dobra, ja czekam na jakieś zatrudnienie w zamkuGarnet pisze:gronie moich najblizszych przyjaciol

Chyba nie mówiłem Ci jak zareagowała na widok Jamesa biegającego z piłą motorową w więzieniu :D i te łomoty jakie tam były akuratGarnet pisze:Twoja mama to skarb:*

A Gackt przeszedł na ciemną stronę mocy, czyli do Juny? :]Garnet pisze: <Malice Mizer swoja droga jzu nie istnieje...tzn ten zespol
Tak? A ja słyszałem że Akire oskarżają o to, że ściąga ścieżki z produkcji filmowych ^^ Anyway, pamiętam jak w makingu mówił, że poprostu ma taki a nie inny styl i basta :D Heh, ten soundtrack z SH4... Room of Angel czy jak to tam było... very nice ^^Garnet pisze:ktore maja ogromnie duzo z gotykiem wspolnego
...e? tzn.? ^^ Może masz na myśli jakieś przebąkiwania ze strony pielęgniarek? :DGarnet pisze:...w ogole tam duzo slychac
Masz może na myśli Polskę? :D Taa... A tu się okazuje że sobie na Śląsk zajechał ;] ("Ai... Słyszałem że moja wielbicielka tu mieszka, to musiałem jej koncert dedykować... i jeszcze ten Dex... spokoju mi nie daje... " -słowa z wywiadu przeprowadzonego z Maną :] )Garnet pisze: <a ja zaczynam modly,zeby wraz z nowym albumem Mana przyjechal do Europy... ^^>
A skoro mowa o muzyce to wspomnę o sundracku z MGS :D Mianowicie brakuje mi trochę żywej muzyki, jak ktoś nas zobaczy, jakiś wróg... odnoszę wrażenie że ta muzyka nie jest ta sama co w jedynce