Gotyk & Metal

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Garnet pisze:aha,jakie kawaki od Executrixa :] to jest TYTUL piosenki,a zespol nazywa sie Sui Generis Umbra! ;P
Miałem na myśli "Ten od Executrixa" czyli "ten" który zrobił Executrixa, czyli ten=zespół, czyli piosenka nie równa się zespołowi :D :lol: lol

Garnet pisze:nawet w Twojej szkole to puszczono
Nawet szkolny żart jest jakiś, że sie pyta ktoś Ciebie: "Czego słuchasz?" -"Exacutrixa"... i salwa śmiechu... ja za bardzo nie wiem o co w tym chodzi i... wolę się nie domyślać O_o' Ale pewno chodzi o to, że ta muzyka powszechnie za uśmierzacza nerwów nie uchodzi... ech, gadam głupoty jakieś ;] Anyway grunt, że dzięki Tobie moja renoma wzrosła :lol:

Garnet pisze: swoja droga jakbys mial kiedys okazje z jakims domniemanym gothem porozmawiac to masz mu co podzrucic i wysmiac XD to jego nocna rybe czy inne gothyki
Nom, wpadłem na ten pomysł i dosyć dawno :D ^^ Ale o gotów ciężko :lol:
Garnet pisze:odbija mi
Nie przeszkadzaj sobie XD Kontynuuj ;]
Garnet pisze:Bara no Seidu
To jest nazwa płyty zespołu Malice? :] (wybacz, za ten ferment :oops: )
Garnet pisze:a ja myslalam,ze jak sie lubi classic to sie lubi wszystko
To był komplement ;]
Garnet pisze:moi dix mois
To nazwa zespołu gdzie śpiewa Mana, czy płyta, którą zrobił Mana? :D
Garnet pisze:po prostu przyjmuje,zeby zrozumeic ta muzyke trzeba byc wrazliwym czlowiekiem
A mi się wydawało że esencją DoD'a są discowe klimaty :lol: lol Oj Garnet, mi się wydaje, że muzyka DoD'a jest łatwa w odbiorze i przyjemna dla ucha... każdy kto by to usłuszał, to by to polubił... EE... dobra, no, nie każdy bo część słucha Michała i Mandaryny <swoją drogą ostatnio na Wiedzy o kulturze (taki przedmiot) napisałem, że w teledyskach Dody i Mandaryny jest stosowany montaż intelektualny (czy cosik takiego), kolega przepisał, a potem niestety przy odpowiedzi nie mógł tego udowodnić :lol: , cóż, prace pisałem na odczepnego ;] >
:D
Garnet pisze:gronie moich najblizszych przyjaciol
Dobra, ja czekam na jakieś zatrudnienie w zamku :lol:
Garnet pisze:Twoja mama to skarb:*
Chyba nie mówiłem Ci jak zareagowała na widok Jamesa biegającego z piłą motorową w więzieniu :D i te łomoty jakie tam były akurat XD lol, wtedy była oburzona, a ja jej powiedziałem że to romantyczna opowieść o miłości :D XD (no bo tak jest w istocie ;] ), ech, ale mimo wszystko mi uwierzyła :lol: Ostatnio pokazałem jej nawet walkę z ostatnim bossem :D lol , swoją drogą, nie przepada za apońskimi horrorami, widziała Ringa, DW (jap. ) i ju ona... powiedziała że to schematy i na tym koniec był oglądania :] (a jeszcze Tale'a widziała, ale tu już były pochlebniejsze opinie, niemniej jednak do dziś kłóci się ze mną czy przy scenie kolacji był atak padaczki czy zwykła imitacja padaczki :D )

Garnet pisze: <Malice Mizer swoja droga jzu nie istnieje...tzn ten zespol
A Gackt przeszedł na ciemną stronę mocy, czyli do Juny? :]
Garnet pisze:ktore maja ogromnie duzo z gotykiem wspolnego
Tak? A ja słyszałem że Akire oskarżają o to, że ściąga ścieżki z produkcji filmowych ^^ Anyway, pamiętam jak w makingu mówił, że poprostu ma taki a nie inny styl i basta :D Heh, ten soundtrack z SH4... Room of Angel czy jak to tam było... very nice ^^

Garnet pisze:...w ogole tam duzo slychac
...e? tzn.? ^^ Może masz na myśli jakieś przebąkiwania ze strony pielęgniarek? :D

Garnet pisze: <a ja zaczynam modly,zeby wraz z nowym albumem Mana przyjechal do Europy... ^^>
Masz może na myśli Polskę? :D Taa... A tu się okazuje że sobie na Śląsk zajechał ;] ("Ai... Słyszałem że moja wielbicielka tu mieszka, to musiałem jej koncert dedykować... i jeszcze ten Dex... spokoju mi nie daje... " -słowa z wywiadu przeprowadzonego z Maną :] )

A skoro mowa o muzyce to wspomnę o sundracku z MGS :D Mianowicie brakuje mi trochę żywej muzyki, jak ktoś nas zobaczy, jakiś wróg... odnoszę wrażenie że ta muzyka nie jest ta sama co w jedynce ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

oo...:] <Boni zerknij na skrzynke pocztowa,jesli jeszcze tego nie zrobiles:]>
Boni pisze:pyta ktoś Ciebie: "Czego słuchasz?" -"Exacutrixa"... i salwa śmiechu
:D :D jak ja bym chciala odwiedzic Twoja szkole :lol: <ech..Boni co ja bym bez Ciebie zrobila :lol:>
Boni pisze:Anyway grunt, że dzięki Tobie moja renoma wzrosła
XD
Boni pisze:To jest nazwa płyty zespołu Malice? :] (wybacz, za ten ferment n )
tak ostatniej,pozniej wydali jeszcze pare singli min Beast of Blood i Garnet i w 2001 postanowili zajac sie kariera solowa..tudziesz odejsc w ogole ze swiata publicznego...
Boni pisze: To nazwa zespołu gdzie śpiewa Mana, czy płyta, którą zrobił Mana? n
:] Mana nie mowi publicznie! podczas wywiadow szepce na ucho kompanom,aby powtorzyli etc ...sa plotki iz pod koniec piosenki Monophobia (moi dix mois) on sam mowi 'only way to get away from lonelnnes is to love it' w sumie to sama wierze w to,ze on to mowi...bo nikt inny tu nie pasuje :]
a czemu nie moiw..moze ktos sie spytac..Mana chce wyrazac sie tylko poprzez muzyke i swoja gre na gitarze ...z drugiej strony ma bardzo gleboki glos i to zepsuloby jego pikny wzerunek ;) heh XD
a co do Twego pytania Moi dix Mois to projekt Many po odejsciu z Malice Mizer,narazie nagrali 2 plyty i 3 single
Boni pisze:A mi się wydawało że esencją DoD'a są discowe klimaty Laughing lol Oj Garnet, mi się wydaje, że muzyka DoD'a jest łatwa w odbiorze i przyjemna dla ucha... każdy kto by to usłuszał, to by to polubił...
wierz mi nie jestes pierwsza osba,ktora proponowalam ten zespol :] a co do esencji racze ejst to melancholijny darkwave-owszem jest duzo szybszych kawlakow-szcegolnie osatnio Adrian takie robi...ale wez spojrzmy sobie na 2 pierwsze plyty...np Tears of Laugter,z samym pianinkiem...whatever :] <sa utwory i do tanca i do ..rozanca XDXD ..ale szcegolnei chodzi mi tu o lyrics.....>
Boni pisze:A Gackt przeszedł na ciemną stronę mocy, czyli do Juny? :]
Gackt odszedl z zespolu juz w 1999,aby zajac sie solowa kariera-i do dzisiaj jest jednym z najbardzej znanych jap. piosenkarzy
na jego miejsce przyszedl Klaha-z jego wokalem masz te posenki Malice <pozniej ci podesle jakies z wokalem Gackta>
swoja droga zespol ten sporo przeszedl-3 zmiany wokalisty..nei mowiac o smierci perkusisty Kamiego z powodu wylewu czy cos w tym stylu :(
swoja droga mozesz poczytac jak chcesz....
http://scape.us/news.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Malice_Mizer
http://en.wikipedia.org/wiki/Moi_dix_Mois
oo.. XD http://en.wikipedia.org/wiki/Mana_%28musician%29

Boni pisze:Masz może na myśli Polskę?
:]
Boni pisze:i jeszcze ten Dex... spokoju mi nie daje...
:lol:
ech..Boni..Boni :*

<ostatnio sciagnelam troche japonskiej elektroniki...zobaczymy czy warte zglebiania^^>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze:<Boni zerknij na skrzynke pocztowa,jesli jeszcze tego nie zrobiles:]>
Nom, ale nie wiem czy dziś się uda... Youknowhy :(

Garnet pisze:jak ja bym chciala odwiedzic Twoja szkole
Ale czy my chcielibyśmy Ciebie zaprosić :lol: joke :wink: Hm, wydaje mi się, że gdybyś tam się ukazała w swym kolczastym gorsecie, butach, pudrze, czarnym make-upie i reszcie to raczej pani z fizyki by Cie wygoniła :( a czekaj! ona teraz jest na jakimś urlopie :D (taa, pewno na hawajach poluje na krokodyle na swoje torby z krokodylej skóry :lol: )

Garnet pisze:Garnet
No tak... ja tu już przeczuwam udział Patriotsów or something (ewntualnie swiadkowie Samaela) :lol:

Garnet pisze:postanowili zajac sie kariera solowa..tudziesz odejsc w ogole ze swiata publicznego...
tak to jest, ABBA też się rozpadła :D A właśnie, masz pozdrowienia od Abbasydów :D (wiesz, Ci od Omajadów ;) ) http://img517.imageshack.us/my.php?imag ... dzi9uo.jpg

Garnet pisze:a czemu nie moiw..moze ktos sie spytac..Mana chce wyrazac sie tylko poprzez muzyke i swoja gre na gitarze ...z drugiej strony ma bardzo gleboki glos i to zepsuloby jego pikny wzerunek
A już tam, poprostu się wstydzi, brakuje mu bodźca, impulsu do działania, brakuje mu siostrzanej miłości! Poprostu nie uważa godnym słuchania jego głosu zwykły plebs, widzisz, macie wiele wspólnego :lol: ;]

Garnet pisze:.bo nikt inny tu nie pasuje :]
A to czemu? :? Wiesz, jak nie zna się głosu Many to każdy tam może być :lol: Nawet Akira mógł gościnnie coś zaśpiewać XD

Garnet pisze: a co do Twego pytania Moi dix Mois to projekt Many po odejsciu z Malice Mizer
Czyli jest zawsze coś trzeciego... tym razem jest to "projekt" :] Anyway, preferujesz ich śpiewanie oddzielne, czy wspólne śpiewy :]

Garnet pisze:darkwave
mroczna fala... brr... niezłe :] Anyway każdy ma różne precjoza na swoim koncie i wszystkie one razem tworzą (bądź nie) urok danego artysty, ach, rozmarzyłem się XD :lol:

Garnet pisze:ale wez spojrzmy sobie na 2 pierwsze plyty...np Tears of Laugter,z samym pianinkiem...whatever :]
Co oznacza ten whatever? :] Powątpiewasz w moje zdolności do słuchania? :lol:

Garnet pisze:Adrian
DoD to solowy zespół?
Garnet pisze:sa utwory i do tanca i do ..rozanca XDXD
Podoba mi się taka sentencja: "Nie odmawiam wódki i różańca" :lol: Równie dobrze za wódke można co innego wstawić, a sedno i tak tkwi w różańcu :]

Garnet pisze:perkusisty Kamiego z powodu wylewu czy cos w tym stylu
Chyba kiedyś napomknęłaś o tym na forum...

Garnet pisze:swoja droga mozesz poczytac jak chcesz....
Jeśli to rozkaz to nie mam wyboru ;]

Garnet pisze:ostatnio sciagnelam troche japonskiej elektroniki...zobaczymy czy warte zglebiania^^
japońska elektronika... aaa... tetris, wężyk, i 100 in 1 zapewne :lol: (tak zwane gry elektronowe XD )

No, to teraz oddam się propagandzie, o ile mój komp wcześniej nie ulegnie zacięciu :] On nie lubi rzępolenia :P :wink:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

http://muzyka.onet.pl/mr,1220683,wiadomosci.html dla tych,ktorzy wybieraja sie na metalmanie

Boni pisze:No tak... ja tu już przeczuwam udział Patriotsów or something (ewntualnie swiadkowie Samaela) Laughing
zespol o nazwie D'espairsRay tez ma piosenke o tym tytule :]]]] podesle Ci je pozniej ;P
<btw jest nawet jakis zespol o takowej nazwie..ale jeszcze nie mialam okazji sie zapoznac z tworczoscia :lol:> ...w japonii lubia garnet :D
Boni pisze:tak to jest, ABBA też się rozpadła n A właśnie, masz pozdrowienia od Abbasydów n (wiesz, Ci od Omajadów n )
LoL,co to ma byc :lol: <btw,nie tak jak ABBA,bo zesol sie rozpadl i czlonkowie nie zajeli sie kariera solowa,w przypadku MM wiekszosc-tak>
ale fakt jak u nas ABBA jest takoa legenda,to MM moze bcy takowa w Japan <taa .. niezle se zarabiali pewno XD>
Boni pisze:A już tam, poprostu się wstydzi, brakuje mu bodźca, impulsu do działania, brakuje mu siostrzanej miłości! Poprostu nie uważa godnym słuchania jego głosu zwykły plebs, widzisz, macie wiele wspólnego Laughing ;]
ze tez na to wczesniej nie wpadlam XD
Boni pisze:A to czemu? Confused Wiesz, jak nie zna się głosu Many to każdy tam może być Laughing Nawet Akira mógł gościnnie coś zaśpiewać
ech...jak zespol to zespol :] jesli by ktos goscnnie zaspiewal to by wymienili go w creditsach..poza tym to nie jest spiewaie,tylko szept na koniec piosenki:] /najprawdopodobniej tez slychac go w chorkach w Shadows Temple/
Boni pisze:Czyli jest zawsze coś trzeciego... tym razem jest to "projekt" :] Anyway, preferujesz ich śpiewanie oddzielne, czy wspólne śpiewy :]
oddzielne czy wspolne spiewy?? co przez to rozumiesz??
Boni pisze:mroczna fala... brr... niezłe :]
mroczna fala,ktora powstala z coldwave..troche historii tzreba nadrobic ;P
Boni pisze:Co oznacza ten whatever? :] Powątpiewasz w moje zdolności do słuchania?
whatever daje po prostu keidy chce jzu zamknac temat :]
Boni pisze:DoD to solowy zespół?
z DoD jest jak z Moi dix Mois..niby sa ini,ale tlyko Mana sie liczy,on zalozyl zespol etc...tutaj podobnie..Adrian zalozyl,Adrian pisze,Adrian komponuje..etc..Gaun:A gitarzysta pojawia sie na live i jeszcze ten od syntezatorow...ale oni nie sa tacy wazni :]
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze:ech...jak zespol to zespol :] jesli by ktos goscnnie zaspiewal to by wymienili go w creditsach..poza tym to nie jest spiewaie,tylko szept na koniec piosenki:] /najprawdopodobniej tez slychac go w chorkach w Shadows Temple/
to ja nie rozumiem... to on jest w zespole a słychac go raz na rok i to przez kilka sekund? lol :lol:

Garnet pisze:btw,nie tak jak ABBA,bo zesol sie rozpadl i czlonkowie nie zajeli sie kariera solowa,w przypadku MM wiekszosc-tak
no i po rozpadzie skończyły się w ABBIE romanse wewnątrz zespołu a w Malice... nie :D :D XD

Garnet pisze:oddzielne czy wspolne spiewy?? co przez to rozumiesz??
solo i zespół :D
Garnet pisze:ale oni nie sa tacy wazni :]
czy ja wiem... może gdzieś w cieniu cały czas kontrolują Adriana jakimiś medykamentami, chipami or something :lol:

Garnet pisze:mroczna fala,ktora powstala z coldwave..troche historii tzreba nadrobic ;P
to w sumie ile było tych 'fal' :lol: Coldwave... wiedziałem że za gothycyzmem kryją się ludowe pieśni eskimosów :lol: XD

Garnet pisze:w japonii lubia garnet
A Ty mimo to wolisz germanów :lol: (garmanów... XD ;])

[Edit by S:] No to teraz Boni dałeś dowód, że poprzednio się nie myliłam i złowróżysz Queen. Sekretarz - zanotować dalszą degradacje Boniego, ze stajennego zostaje zdegradowany do podnóżka :D

Garnet pisze:dla tych,ktorzy wybieraja sie na metalmanie
ja jadę... mam dwa bilety jak coś ;)[/i]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:to ja nie rozumiem... to on jest w zespole a słychac go raz na rok i to przez kilka sekund? lol
XD po prostu nie mowi publicznie-czy to tak trudno zrozumiec ^^ chce wyrazac sie przez swoja muzyke-tylko i wylacznie:]

Boni pisze:a w Malice... nie
zadnych romansow tam nie bylo.. <lol> grabisz sobie;P

Boni pisze:solo i zespół
ale kogo solo?? <?>

Boni pisze:to w sumie ile było tych 'fal' Laughing Coldwave... wiedziałem że za gothycyzmem kryją się ludowe pieśni eskimosów Laughing XD
XD
jak zwykle polecam wikipedie
http://en.wikipedia.org/wiki/Darkwave
http://en.wikipedia.org/wiki/Gothic_rock

http://en.wikipedia.org/wiki/Goth XD -ten facet w plaszczu ^^

Boni pisze:A Ty mimo to wolisz germanów Laughing (garmanów... XD ;])

[Edit by S:] No to teraz Boni dałeś dowód, że poprzednio się nie myliłam i złowróżysz Queen. Sekretarz - zanotować dalszą degradacje Boniego, ze stajennego zostaje zdegradowany do podnóżka n
Sephi otoz to :] nie mam zamiaru tolerowac czegos takiego! :]

Boni pisze:ja jadę... mam dwa bilety jak coś
to wpadnij do mnie;P <ja nie ide;P ...na anatheme i Moonspela poszlabym moze 2 lata temu..ale teraz.......szkoda mi pieniedzy>

anyway ..fajne foty many XD

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

gdyby to była kobieta, to byłaby to niecodzienna kobieta... ech, swoją drogą skoro nie ujawnia głosu... może to na prawdę jest kobieta i z racji tego że podczas publicznych występów możnaby to rozpoznać po głosie, to poprostu ona się z tym ukrywa :) :]

Garnet pisze:ale kogo solo?? <?>
cóż... na dłuższą metę to moje pytanie i tak sensu nie ma, bo zakładam że Malice, a następnie solowi karierowicze raczej prezentowali odrębny styl od macierzystego, to raczej nie ma co porównywać... hmm...

Garnet pisze:ten facet w plaszczu ^^
facet jak facet, ale czyżby Waszym wrogiem była subcultura called "Emo" XD <chyba że znowu coś nie tak przeczytałem :lol: >

Garnet pisze:Sephi otoz to :] nie mam zamiaru tolerowac czegos takiego! :]
podnóżek... ja się zastanawiam co to może takiego być... ale jeśli odwrócę się do Ciebie plecami leżąc na podłodze to... przynajmniej mi zrobisz masaż pleców własnymi stopami :D XD no chyba że nałożysz jakieś szpilki, wtedy możesz mi darować :lol: ;]

Garnet pisze:to wpadnij do mnie;P
przecież proste że tam nie idę :wink: kto jak kto, ale ja nawet nie wiem z czym je się metal jako taki...

Garnet pisze: anyway ..fajne foty many XD
reasumując, co on tam robił bez bodyguardów... pewno cosplayowiec jakiś :P

[ Dodano: Pią 30 Gru, 2005 ]
zwróćcie uwagę na długości postów na tej stronie :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:gdyby to była kobieta, to byłaby to niecodzienna kobieta... ech, swoją drogą skoro nie ujawnia głosu... może to na prawdę jest kobieta i z racji tego że podczas publicznych występów możnaby to rozpoznać po głosie, to poprostu ona się z tym ukrywa n :]
jedna z rzeczy,ktore wyprowadzaja mnei z rownowagi..sa wlasnie takie opinie :]]]
Boni pisze:facet jak facet, ale czyżby Waszym wrogiem była subcultura called "Emo" XD <chyba że znowu coś nie tak przeczytałem
ech..o Emo juz duzo dyskusji bylo :D
czy wrogiem..moze nie :D po prostu sa to glownei dzieci sluchjace tokio hotel czy innych podobnych :lol:
Boni pisze:podnóżek... ja się zastanawiam co to może takiego być... ale jeśli odwrócę się do Ciebie plecami leżąc na podłodze to... przynajmniej mi zrobisz masaż pleców własnymi stopami n XD no chyba że nałożysz jakieś szpilki, wtedy możesz mi darować Laughing ;]
http://www.electriqueboutique.com/shop/ ... asp?id=107 XD
Boni pisze:kto jak kto, ale ja nawet nie wiem z czym je się metal jako taki...
ale o Dimmu Borgir chyba Ci mowilam :lol: ..chyba foty dawalam ich :D
Boni pisze:easumując, co on tam robił bez bodyguardów... pewno cosplayowiec jakiś
<lol>
Boni pisze:zwróćcie uwagę na długości postów na tej stronie
:]

Boni ciekawe czy Suicide Commando by Ci sie spdobalo :lol: ;P
Awatar użytkownika
kanzer
Kupo!
Kupo!

Post autor: kanzer »

no i doigrałem się :lol:
Dobra, już nie będę offtopował...
Garnet, co do muzyki, to oświeć mnie wreszcie, bo jedni mówią, że Bauhaus to cold wave, inni, że post-punk, a jeszcze inni, że bat-cave. Ja sam już nie wiem co o tym myśleć :lol:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

ech..to nie byl AZ taki duzy offtop :roll: rozmawianie o terminie 'goth' w wikipedii <dlatego prosze o niekasowanie,AZ tak bardzo offtopowych wypowiedzi SZczegolnie w tym watku :roll: >
<swoja droga teraz znowu inen zdjecia tam sa XD>
do rzeczy
nie jestem zadna oswiecona osoba,powiem tylko jak ja to widze;P
a moze Bauhaus to po prostu goth rock,cio? ;P
uwazany wlasnie za piewszy zespol gotyckiego rocka, sam nurt natomiast powstal z post punk, w latach 80 juz mozna zobaczyc wyrazne roznice meidzy goth a punk
IMHO po prostu Bauhaus narodzili sie z nurtu post punk,aby pozniej stac sie prekursorem nowego nurtu

batcave to natomiast glownie Alien sex fiend, sex gang children i Specimen.
Awatar użytkownika
kanzer
Kupo!
Kupo!

No właśnie, zapomniałem, że jeszcze inni mówili, że to po prostu goth rock ;)
A bat-cave to ma podobno jakiś związek z klubem, gdzie grały te zespoły?
A co do tej wikipedii to pewnie ktoś się kłócił, bo o ile mi wiadomo to ludzie sobie ciągle edytują tą stronę ;) Ale niezbyt to wiarygodne źródło informacji, skoro każdy może sobie w każdej chwili edytować i raz pisze tak, a raz inaczej :D
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

ano,klub o tej samej nazwie w Londynie,zalozony w latach 80, byl czesto miejscem spotkan tamtejszych gothow;)

btw dzisiaj sa urodziny Tilla z R+ i teraz leca teledyski R+ na Vivie Plus:] do 22,a jutro puszcaja videa Mansona

edit
a moze by sie tak jednak zastanowic nad pojsciem http://muzyka.onet.pl/mr,1225110,wiadomosci.html
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze:
Boni ciekawe czy Suicide Commando by Ci sie spdobalo
A co to? ;]

Hm, właśnie wreszcie przejrzałem te utworki... omg o_o' szok buehehe XD
Heta rae, o ja pierdziele, toć to jest taka schiza że głowa mała, wcale się nie dziwnię że mama ma obiekcje co do muzyki Twojej XD lol, no ja to spadłem z krzesła XD Niemniej jednak fajny jest wstęp w stuporze, tak jakbyśmy wchodzili powoli do jakiejś sali penej orgii, sekt, świadków i innych takich, fajne te takie powolne zgłaśnianie ^^ ps. to nic że tam chyba o miłości śpiewają, czy to było w heta rae? lol, whatever :D Anyway, muszę jeszcze przesłuchać ostatek... a właśnie, w niektórych piosenkach to generis umbra chyba zapożyczyła soundtracki z pegazusa :lol: XD

Garnet pisze:ale o Dimmu Borgir chyba Ci mowilam
A co to? :]

[ Dodano: Czw 19 Sty, 2006 ]
szkoda że nie dano takiego typu kawałku jako main theme do ffXii :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
kanzer
Kupo!
Kupo!

Ja bardzo lubię Dimmu Borgir :D
Co do Suicide Commando słyszałem tylko jeden kawałek :P I to chyba jeszcze w dodatku rmx VNV Nation ;)
Ale ostatnio słyszałem również jeden :wink: (dopiero zaczynam zapoznawać się z elektronicznym gotykiem :P) kawałek Deine Lakaien, taki spokojniutki, Generators i tak mi się wkręciło, że muszę dorwać całą płytkę :D
(ostatnio wielbię Clan of Xymox :smile: )
Właśnie... Wyszła w końcu ta nowa płytka xymoxów? Czy tam singiel... Nie pamiętam co to miało być :P Ciekawe jak będzie brzmieć :)

Ostatnio zdobyłem płytkę Eve of Destiny - Nervous and Innocence :D
Powiem tyle - hardor ^^
I ten japoński klimacik - ach... :lol:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:A co to? ;]
granie z dobrym beatem ;) ...hmm..ktos kiedys na forum wspomnial,iz Necrophilia jest swietna :) i mial racje,fajne ejst tez Love Brred Suicide...i wszystkie inne XD
Boni pisze:Hm, właśnie wreszcie przejrzałem te utworki... omg o_o' szok buehehe XD
szczerze-nigdy bym sie nie spodziwalam,ze spodoba Ci sie taka muzyka...tak se pomyslalam,a wysle mu te Comayhem niech ujrzy inna strone muzyki poza tym klasycznym stuffem...a tu co :lol:
Boni pisze:Heta rae, o ja pierdziele, toć to jest taka schiza że głowa mała, wcale się nie dziwnię że mama ma obiekcje co do muzyki Twojej XD
:) mozna w fajny transik wpasc XD
Boni pisze:fajny jest wstęp w stuporze, tak jakbyśmy wchodzili powoli do jakiejś sali penej orgii, sekt, świadków i innych takich, fajne te takie powolne zgłaśnianie ^^
czy mi sei zdaje,czy lubisz slowo-orgia?^^ XD <nadzwyczaj czesto go uzywasz :lol:>
Boni pisze:A co to? :]
http://www.poster.net/dimmu-borgir/dimm ... 700970.jpg XD

Boni pisze:szkoda że nie dano takiego typu kawałku jako main theme do ffXii
wez mi to sprzed...ucha ;)

kanzer pisze:kawałek Deine Lakaien, taki spokojniutki, Generators i tak mi się wkręciło, że muszę dorwać całą płytkę
plytka White Lies,mam ja orginalna^^ polecam stupid i life is sexually transmitted diseaseXD

kanzer pisze:Ostatnio zdobyłem płytkę Eve of Destiny - Nervous and Innocence
ha:] Boniemy tez dalam keidys jede kawalek tego zepsolu <Boni na tej plytce gdzie jest Malice i Diary,powinene byc jeden;P>
EOD jest swietne:) z jednej strony chcialabym,zeby Kozi wrocil do Malice Mizer-jesli mieliby sie znowu zejsc..a z drugiej strony ta muzyka jaka teraz tworzy ^^ cakiem inny styl od Malice Mizer...zreszta Mana tez inny styl teraz gra;)
a co do pisoenek EOD...ta tytulowa-Nervous ^^ i te wczesejsze,np.You killed me first :) ^^

ale czy hardkor...mila muzyka dla ucha:) <siostra sie wystarszyla i wyszla z pokoju jak to usyszala ale to nic:]>
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”