Filmy i progr w TV które warto obejrzeć w najbliższym czasie
Moderator: Moderatorzy
Garnet pisze:udzie...gosciom z tvp2 chyba mózgi z upału przegrzało...oto dlaczego :]
KRĄG, 28.06.2006
KRĄG 2, 05.07.2006
KRĄG 0 - NARODZINY, 12.07.2006
KLĄTWA, 09.08.2006
KLĄTWA 2, 16.08.2006

Wprawdzie wszystkie filmy już widziałam, ale miło jest włączyć TVP i poczuć się jak w cywilizowanym kraju ( gdzie nie tylko "M jak miłość" pusczają w wakacje

- Go Go Yubari
- Ifrit
taa...Wildstein wyrzucil Terentiew i oto mamy skutek;PBoni pisze:Coś podejrzanego, jakiś spisekA Ty Garnie narzekasz że Rydzykland źle wpłynie na polską telewizję ;p
przynajmniej Luci sie nie bedzie nudzic:]]]Ivy pisze:gdzie nie tylko "M jak miłość" pusczają w wakacje
...w niedziele o 14 (chyba) na tvp ...Zandarm z Saint Tropez ^^" :D

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
- Go Go Yubari
- Ifrit
Raczej niezłe - dwa pierwsze japońskie były wręcz śmieszne momentami (z tym, że 2 lepsza), a tu chociaż jakiś sensowniejszy dramat wyszedł. Za to pierwszy amerykański - cudo. Drugi - tragedia. Teraz czas, żeby TVP2 dała obie Klątwy i Dark Water - byłoby nieźle. Ewentualnie w przyszłości "One Missed Call", ehh marzenia...Ashramus pisze:kto widzial, ten wie, ze SLABE.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
ehmm...Gveir pisze:Teraz czas, żeby TVP2 dała obie Klątwy
<chyba planow nie zmienia>
co do dark water...no liczymy na p.wildsteinaXD
na dvd jeszcze nie wyszło (ale juz niedługo ujrzymy-21.7),wiec spokojnie:]Gveir pisze:Ewentualnie w przyszłości "One Missed Call", ehh marzenia...
a moze by tak Ichi the killer tvp zapodała

- Go Go Yubari
- Ifrit
Ja się nie zgodzę. Od początku uprzedzałam, ze to bardziej obyczaj czy dramat niż horror. Horror to Ju-on 2, Ringu 0 bardziej ma wzruszać i zmuszac do refleksji niż straszyć.Ashramus pisze:kto widzial, ten wie, ze SLABE
Dziw, ze puścili. O dziwo, puścili w dobrej kolejnosci. To dopiero szok. Spodziewałam się, że 0 puszczą na początku i popsują zabawę. Brawa dla TVP.Ashramus pisze:Ring 0 byl juz mniej spodziewany.
Pft. Pft. sio mi z tym G.Gveir pisze:Za to pierwszy amerykański - cudo.
A po co? -_- Byłam na tym w kinie, nawet mam za 5 zł z jakiejś gazety.... Godzine kapie woda, potem jest 1 dobra scena, trochę zua i koniec -_-'' W amerykanskim chociaz na aktorke się napatrzysz >_>Gveir pisze:Dark Water
Hmm, najpierw widziałem japońskie - tragizm i elegia zabawnych min aktorów części pierwszej sięgały zenituNemesis pisze:Pft. Pft. sio mi z tym G.

Ju On (i Dark Water) też mam z gazety, a o emisję w TV bym się nie obraził... A amerykański Dark Water to raczej nieteges i to mocno. A aktorka w orginale była też niczego sobieNemesis pisze:A po co? -_- Byłam na tym w kinie, nawet mam za 5 zł z jakiejś gazety.... Godzine kapie woda, potem jest 1 dobra scena, trochę zua i koniec -_-'' W amerykanskim chociaz na aktorke się napatrzysz >_>

Bym chyba przestał bluźnić na TVP wtedy :D.Garnet pisze:a moze by tak Ichi the killer tvp zapodała
chyba dalej mnie nie zrozumiales;P piszac te 'ehmmm' mialam na mysli,zebys zajrzal pare postow wyzej i przeczytal kiedy leci Ju on;)Gveir pisze:Ju On (i Dark Water) też mam z gazety, a o emisję w TV bym się nie obraził
dzisiaj o 1 na tvp2 fajny dokument o Rewolucji Francuskiej
< nie wiem skad ta pora -_- kiedys to ogladalam i tez o tej porze to puscili...no comment >
poza tym w kazda niedziele o 20 na Discovery 'Prawdziwy Wersal', w kazdym odcinku mowa o innym aspekcie tego cuda,polecam-fajny dokument:]
Zrozumiałem, zrozumiałem - jeno dalej po dyskutowałem z Nemesis po prostuGarnet pisze:chyba dalej mnie nie zrozumiales;P piszac te 'ehmmm' mialam na mysli,zebys zajrzal pare postow wyzej i przeczytal kiedy leci Ju on;)

A dzisiaj już *był* ostatni odcinek drugiej serii "Gotowych na wszystko" - mocne :D.