to akurat wiem... :] bynajmniej u mojej dziewczyny bida jak ni jestem ogolny (kurcze zachlastac sie idzie 14 lat a zarost jak u 18 latkawiecej i bylbys nieogolony to biada Ci
Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
-
jurer
a wogole to jzu roxuje apap-jak jakis gosciu sie wypowiada(forma wywiadu)Najgłupsze reklamy są z lekami że już po Pyralginie nic nie boli czy coś no to dawaj ja ci utnę rękę i weź sobie ten Pyralgin
...albo reklamy tepsy-jedna dobrze pare minut trwa-jak gosciu wszystko opisuje..i jakie to zycie jest pikne:]
lol...nio zawsze zapominam powiedziec o skutkach ubocznych znajomosci ze mnaalebo za dlugo przebywal z garnet i jakims cudem udalo mu sie uciec ;d
rotfl...jaki Prince? :] ..hmm..osoby ktore u mnei sie licza na dworze to Nosfi i lovelas(heh gdzies tam zakurzony w szafie jest,ale jest ^_^)a moze ona pragnie moich \??? hehe nmie no ja ash tak bardzo nie pragne wzgledow Queen bo Prince mnie jeszcze kaze wychlostac i co bedzie?? : (i zostane wychlostany) :]
widzialam:]wracając do Cilit Bang! to jest super hyper mega tera itd. głupota!
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
-
Madtrax
-
laki
a ta muzyka jest z filmu OMEN nie wiem czy ktos pisal, nowy jestem a za duzo tych postow, a jak sie nazywa ten utwor to pojecia nie mamgarnet pisze:anoo...topic ulegl 'przedawnieniu' :] ..i tak to pozniej jest ktos napisze podobny i sie go 'jedzie'zdaje mi się, że już gdzieś to pytanie widziałem
ja moz epowiem ktora mi sie poodba(cos dziwnego:]) tzn tylko muzyka z niej a mianowicie reklama reeboka,fajnituka-uwielbiam 'Carmine Burana' ;] jakby ktos nie slyszal tej kantaty z tryptyku teatralnego to polecam :] jka i wykonanie orginalne Carla Orffa jak i covery takich slaw jak Apocalyptica czy Therion
a tak poza tym reklamy...nie cierpie ich...dobrze ze na mnie nie dzialaja
-
Madtrax
heh Darios..a gdzie ja cos napisalam o jedzeniu? (zreszta juz gdzies odpowiadalam na poodbne pytanko)..mylisz fakty:PCo ty Garnet??? co ty jakiś potwór że wszystkich zjadasz czy co??!!
nio wlasnie pisalam ze 'carmina burana'ta muzyka jest z filmu OMEN nie wiem czy ktos pisal, nowy jestem a za duzo tych postow, a jak sie nazywa ten utwor to pojecia nie mam
a wg mnei bezsensu...Dobra jest ta nowa reklama Harnasia
lol..heh..nio wiem czy jzu jako niezywa(tak stwierdzili dzisiejsi kolesie-ech zacytuje Wam ich-ja pierd*** ty to chyba umarlas...rotfl..dobrze wiedziec ze pomimo tego iz nie dalam eyelinera na gorna pwoieke tylkosam cien i kredke i nie mialam czarnej smzinki tylko o wdziecnej nazwie cyber..wygladam dostatzcnie gotHycko...:D..a tak na powaznie to kocham polske i polakow :] ) ma sens sie wieszac-ale co tamnie no ide sie powiesic (Garnet idziesz? )
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
-
Madtrax
-
jurer
garnet wileki powrót do wielkiego ava :] mnie sie ona najbardziej podoba
heh
zreszta szatan tylko wie co ona jeszcze robi nikt jeszcze nie przezył... takze nigdy nic nie wiadomo
ale skoro mówi ze nie je to moze fakjtycznie nie je jedynie chyba Mad jest chętny na "randkę" (czytaj Mad przychodzi i jush nie wraca)
lol :D
male wyjasnienie ona nie zjada a wysysa krew takze sie strzeżmylisz fakty:P