Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Mati-San

Post autor: Mati-San »

Mati-San, skoro prawie każda reklama jest wg Ciebie beznadziejna, to dlaczegóż to je oglądasz?
Bo są w przerwach między programami jakie oglądam :P
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

aaaaaaa...więc trzeba wtedy koniecznie siedzieć przed telewizorem i się denerwować? :wink:
Malkav

Post autor: Malkav »

Ktos tam jeszcze pisal, ze te z tego programu na Polsacie sa do bani - guzik prawda
tym ktosiem jestem ja, mad. nie napisalem ze sa beznadziejne, tylko ze kup pan cegle ktore swego czasu lecialo na tvp1 bylo lepsze.
skoro prawie każda reklama jest wg Ciebie beznadziejna, to dlaczegóż to je oglądasz?
beznadziejne/glupie nie oznacza ze nie mozna na to popatrzec. niektore reklamy mozna obejrzec z poblazliwym usmiechem, co nie zmienia faktu ze sa glupie(tak jak ta z muchami siedzacymi w realu)
Mati-San

aaaaaaa...więc trzeba wtedy koniecznie siedzieć przed telewizorem i się denerwować?
Nie mówie że denerwuje się gdy oglądam reklamy. Poprostu niektóre reklamy są głupie a niektóre nawet śmieszne. Jedną która mi nie przeszkadzała to ta nowa reklama Sprite. Tam się kuple z podstawówki spotykają. Śmieszny mają ten okrzyk: hehe!!!!
Zell Dincht

Post autor: Zell Dincht »

madtrax dokladnie reklamy nike i pepsi - kocham to :D to co oni wyprawiaja z pilka jest niemozliwe :D (ciekawe ile im zajelo krecenie tego?)
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Zepawne maks 2 tygodnie - to sie sklada z tylu ujec ze glowa boli - kazda sztuczka to jedno ujecie :]. Zapewne po kilka razy proboja jak jest ich tam dwoch czy trzech bo musza sie zgrac - jak sa sami to krocej :) .
Malkav

jak sie jest w reprezentacji i strzela sie bramki nieomalze z polowy boiska to umie sie tezz zonglowac pilka. ale i tak to jest swietne :P
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

dzisiaj widzialam reklame Hoop :D nawet uszla...pan gangester z ladnym-hoop :D
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Malkav

a widzieliscie ta reklame nike football z beckchamem w sredniowieczu?
Mati-San

ja wole ta z Henrym (tym Francuzem) co biega po domu z piłką i gonią go koledzy i niekoledzy
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Heh ja widzialem fajna ostatnio na eurosporcie :D. Pokazany statek wikingow jak wiosluja - kazdy brodaty i taki 2 na 2 :D :D :D - mecza sie sapia i dysza, a obko przeplywa okret z panienkami z zaglem zamiast wiosel :D - i tekst, ze wiatr to naturalne zrodlo enrgii bla bla bla.
To reklama elektrowni wiatrowych - podoba mi sie :]
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Garnet "no to Hoop" z tym gansterem to już stare jest, ma ponad półtora roku.

P.S. Garnet proponuję zmianę ava, bo patrząc na twój obecny od razu kojarzy mi się z tą aktorką, grającą Gabrielę w serialu Xena: Wojownicza Księżniczka(no chyba, że wszelkie aspekty wojowniczej natury Queen czerpie z tegoż serialu :619:)
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Garnet "no to Hoop" z tym gansterem to już stare jest, ma ponad półtora roku
lol widzisz :D wydalo sie jak czesto patrze na tv :lol:
Garnet proponuję zmianę ava, bo patrząc na twój obecny od razu kojarzy mi się z tą aktorką, grającą Gabrielę w serialu Xena: Wojownicza Księżniczka(no chyba, że wszelkie aspekty wojowniczej natury Queen czerpie z tegoż serialu )
lol serio? :D slyszalam os erialu ale nie patrzylam (jam na herlulesa patrzylam :lol:) ...nie no jak kazdy avek tak i ten kiedys zmienie :] ..predzej czy pozniej ;)
Darios

Post autor: Darios »

Ja mam zakazaną reklamę na której maly koleś podchodzi do automatu z napojami w puszce, i bierze dwie coki póżniej na nich staje żeby wziąć sobie pepsi.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

yyy..to czemu jest zakazana?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”