Bo są w przerwach między programami jakie oglądamMati-San, skoro prawie każda reklama jest wg Ciebie beznadziejna, to dlaczegóż to je oglądasz?
Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
-
Mati-San
-
Malkav
tym ktosiem jestem ja, mad. nie napisalem ze sa beznadziejne, tylko ze kup pan cegle ktore swego czasu lecialo na tvp1 bylo lepsze.Ktos tam jeszcze pisal, ze te z tego programu na Polsacie sa do bani - guzik prawda
beznadziejne/glupie nie oznacza ze nie mozna na to popatrzec. niektore reklamy mozna obejrzec z poblazliwym usmiechem, co nie zmienia faktu ze sa glupie(tak jak ta z muchami siedzacymi w realu)skoro prawie każda reklama jest wg Ciebie beznadziejna, to dlaczegóż to je oglądasz?
-
Mati-San
Nie mówie że denerwuje się gdy oglądam reklamy. Poprostu niektóre reklamy są głupie a niektóre nawet śmieszne. Jedną która mi nie przeszkadzała to ta nowa reklama Sprite. Tam się kuple z podstawówki spotykają. Śmieszny mają ten okrzyk: hehe!!!!aaaaaaa...więc trzeba wtedy koniecznie siedzieć przed telewizorem i się denerwować?
-
Zell Dincht
-
Madtrax
-
Malkav
-
Mati-San
-
Madtrax
Heh ja widzialem fajna ostatnio na eurosporcie :D. Pokazany statek wikingow jak wiosluja - kazdy brodaty i taki 2 na 2 :D :D :D - mecza sie sapia i dysza, a obko przeplywa okret z panienkami z zaglem zamiast wiosel :D - i tekst, ze wiatr to naturalne zrodlo enrgii bla bla bla.
To reklama elektrowni wiatrowych - podoba mi sie :]
To reklama elektrowni wiatrowych - podoba mi sie :]
Garnet "no to Hoop" z tym gansterem to już stare jest, ma ponad półtora roku.
P.S. Garnet proponuję zmianę ava, bo patrząc na twój obecny od razu kojarzy mi się z tą aktorką, grającą Gabrielę w serialu Xena: Wojownicza Księżniczka(no chyba, że wszelkie aspekty wojowniczej natury Queen czerpie z tegoż serialu
)
P.S. Garnet proponuję zmianę ava, bo patrząc na twój obecny od razu kojarzy mi się z tą aktorką, grającą Gabrielę w serialu Xena: Wojownicza Księżniczka(no chyba, że wszelkie aspekty wojowniczej natury Queen czerpie z tegoż serialu
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
lol widzisz :D wydalo sie jak czesto patrze na tvGarnet "no to Hoop" z tym gansterem to już stare jest, ma ponad półtora roku
lol serio? :D slyszalam os erialu ale nie patrzylam (jam na herlulesa patrzylamGarnet proponuję zmianę ava, bo patrząc na twój obecny od razu kojarzy mi się z tą aktorką, grającą Gabrielę w serialu Xena: Wojownicza Księżniczka(no chyba, że wszelkie aspekty wojowniczej natury Queen czerpie z tegoż serialu )
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
-
Darios